- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #21.761
ana polis ne didi
hadi gidek
azgın karılar gözünüz döndü yine dimi
Selam veriyorum görmüyorsunuz
hepiinizin ismini yazarım haaa
kazen değiştirdi nickimi 1 kerede çok teşekkürler
dolabın içimiii
yaptınızmı kız orada
ben ne yapsam baaa bi isim bulak hayde hep beraber
bilmiyodummartık yasak nick değiştirmek kazen yasakladı çok önemli bişeyde değiştiriyor geçen arkadaş baya bi ısrar etmişti
anaam kk sonumuz olur topigin adinida degistiririz kk kankasini bulamayan dullar falan
tüh irezillllkız bekarlara acıyom hee hakkat bak hemen bi boşlukta öpüşme koklaşma falan tam yapamadığın için içinde uhde kalıyo bi halt anlamıyon ne ezikmişiz hee
he ya zaten 1 saatimiz yer bulmakla geçiyodu dolanıyoduk dolanıyduk bulamıyoduk en sonunda yine aynı yere geliyoduk bi keresinde polis camdan feneri bi tuttu içeri:18: camlarda buharlanmışş aboooo o gün varya altıma ediyodum annemgili arayacaklar diyeee
ama zaten reşit olmuşum aramazlarmışki bilmiyodum tabe ben ömrümden ömür gitmişti yaaa
ay hoşgeldin bebişim ya
azgın karılar gözünüz döndü yine dimi
heeesonra elbiseleri toplamak cok zor olmustu ama tavsiye etmeemmm
ana ne dedin kızzz
bende istiyom ama nick bulun bana :84:
aklıma gelmiyo bişi:84:
hoşgeldin canımBacılaaaarrrrr:80::80::80::80:
dur ben söyliyimmm
mutfak masasiiiiiiiii,yatak odasindaki dolabin iciiiii,klozetin ustüüüü
biz bu aralar salona taktık
koltukta veya sakal ipli halımızın üstüü
ay içime şeytanmı ne girdiiii
ama simdi düsününce utaniyom kizzz.
ya bide vicdan azabi duyuyorum annemi cok kandirmisimdir halam gile gidiyorum diye halbuki 1 saat halamlara ugruyordum sanra hep kocamla bulusuyordumm
hoşgeldin canım
dolabın içinde nası becerdiniz kı o işi maşallah ne esneklik varmış sizdenası yaptınız kı orda
klozetin üstünde biz de yaptık..
o şeytan bize de girdi bacım
hep yatakodası sıkıyo zati yaa denüşüklük şart
he kız ben de bi kere çok feci kandırdıydım anamı.. okul bizi çanakkaleye götürüyo diyip kocamla ağva' ya tatile gittiydik 1 gece kalmıştık. daha sevgiliyiz o zamanalr..bi de dönüşte internet cafeye uğradık internetten çanakkale resimlerini çıkarttırdık annemgile gösteriyom anne bak işte burası şehitlik falan diye. annemler diyo ki kızım sen niye yoksun heç fotolarda anne dedim yasakmış heykellerin yanına geçmek
evet bende şaşırdım demek online mış kazenne cabuuukkkk
ya ama biz alismistik öbürüneeeeee
hosgeldin bacim
hoşgeldin canım
muah hoşbuldum yafrım
dolabın içinde nası becerdiniz kı o işi maşallah ne esneklik varmış sizdenası yaptınız kı orda
he kız ben de bi kere çok feci kandırdıydım anamı.. okul bizi çanakkaleye götürüyo diyip kocamla ağva' ya tatile gittiydik 1 gece kalmıştık. daha sevgiliyiz o zamanalr..bi de dönüşte internet cafeye uğradık internetten çanakkale resimlerini çıkarttırdık annemgile gösteriyom anne bak işte burası şehitlik falan diye. annemler diyo ki kızım sen niye yoksun heç fotolarda anne dedim yasakmış heykellerin yanına geçmek
kizim yalana bak kirk yil düsünsem aklima gelmez benim bide fotolari cikarttirmishoşgeldin canım
hoşgeldin. :18::18::18:Bacılaaaarrrrr:80::80::80::80:
şemşamer ne kı isme bakk
enammm
o zaman sen bi tepsi börek yapıyon bacım, ben bi tencere sarma, bilge baklava yapsın, yaprak sen de pasta masta ayarla bişiler kazene gidiyok bacım toplu nick değiştirme
ay çekirdeği kız.şemşamer
şen dullar
kız bilge yapmadığın yer var mı anam onu söle sen
aklıma gelmiyo ki:44:
kız benden de bi kere kimliğimi istediydi polis ben de geberdim resmen korkudan
dur ben söyliyimmm
mutfak masasiiiiiiiii,yatak odasindaki dolabin iciiiii,klozetin ustüüüü
amuda kalk
biz bu aralar salona taktık
koltukta veya sakal ipli halımızın üstüü
ay içime şeytanmı ne girdiiii
onuda yalan söylememiş olmak içinmi gidiyodunama simdi düsününce utaniyom kizzz.
ya bide vicdan azabi duyuyorum annemi cok kandirmisimdir halam gile gidiyorum diye halbuki 1 saat halamlara ugruyordum sanra hep kocamla bulusuyordumm
ana şahmeran ne kızkazen değiştirdi nickimi 1 kerede çok teşekkürler
verdimm:18::18::18::18:azgın karılar gözünüz döndü yine dimi
kimliklerimize baktı çorba parası istedi
benim herifte çorba paramız olsa buralarda ne işimiz var dedi
zaten yaşımız dolmuşya bide bişi yapmıyoduk o ara
gönderdi bizi bişi yapmadı Allahtan:18:
kız hazır dolap içiymiş ne gere var toplamayheeesonra elbiseleri toplamak cok zor olmustu ama tavsiye etmeemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?