- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #21.741
tamam kuzum
millet de bunu banyo ediyo sanıyomuş
puhahaaa koptum
kız msnden konuşuyoduk yprksnn'la kocalar bizim bu yazdıklarımız görse gebertir diye.. ben de diyom ki mahkemelerde sürüm sürüm sürünürüz vallayprksnn da dedi ki bi bakıyoz hepimiz mahkemede toplu boşanma
tövbe tövbee
artık yasak nick değiştirmek kazen yasakladı çok önemli bişeyde değiştiriyor geçen arkadaş baya bi ısrar etmiştiayrıca değiştirmek için yalvarıp yakarmanada gerek yok nihan. öyle bi hakkın var. ben 3 kere değiştridim.
ilki ismimdi
ikincisi şemşamerdi
tamam kuzum
millet de bunu banyo ediyo sanıyomuş
puhahaaa koptum
kız msnden konuşuyoduk yprksnn'la kocalar bizim bu yazdıklarımız görse gebertir diye.. ben de diyom ki mahkemelerde sürüm sürüm sürünürüz vallayprksnn da dedi ki bi bakıyoz hepimiz mahkemede toplu boşanma
tövbe tövbee
bak aklıma geliyi yavaş yavaş
biz bi aralarda arabada
yer yok napalım yahuuuu
bak aklıma geliyi yavaş yavaş
biz bi aralarda arabada
yer yok napalım yahuuuu
ooo bizde arabada cok yapmisizdir.
hep igdir yoluna giderdik
düz yol viraj mirajda yok.
ama her gecen araba bize dik dik bakiyordu almanya plakali son model mercedes
arabayi nereye cekecegimizi sasiriyorduk
isim vermeyek diyo yukarda yprk yazıyooooohe kızzz isim vermeyek
isim vermeyek diyo yukarda yprk yazıyooooo
he valla ne cok yer sorunu vardi.he ya zaten 1 saatimiz yer bulmakla geçiyodu dolanıyoduk dolanıyduk bulamıyoduk en sonunda yine aynı yere geliyoduk bi keresinde polis camdan feneri bi tuttu içeri:18: camlarda buharlanmışş aboooo o gün varya altıma ediyodum annemgili arayacaklar diyeee
ama zaten reşit olmuşum aramazlarmışki bilmiyodum tabe ben ömrümden ömür gitmişti yaaa
ayrıca değiştirmek için yalvarıp yakarmanada gerek yok nihan. öyle bi hakkın var. ben 3 kere değiştridim.
ilki ismimdi
ikincisi şemşamerdi
he kız kocalar bir olup hepimizi boşuyomuş aynı anda 3. sayfa haberi oluruz
artık yasak nick değiştirmek kazen yasakladı çok önemli bişeyde değiştiriyor geçen arkadaş baya bi ısrar etmişti
anaam kk sonumuz olur topigin adinida degistiririz kk kankasini bulamayan dullar falan
kız bilge yapmadığın yer var mı anam onu söle senonuda yaptık bacım. değişik bişey söleee
he ya zaten 1 saatimiz yer bulmakla geçiyodu dolanıyoduk dolanıyduk bulamıyoduk en sonunda yine aynı yere geliyoduk bi keresinde polis camdan feneri bi tuttu içeri:18: camlarda buharlanmışş aboooo o gün varya altıma ediyodum annemgili arayacaklar diyeee
ama zaten reşit olmuşum aramazlarmışki bilmiyodum tabe ben ömrümden ömür gitmişti yaaa
he valla ne cok yer sorunu vardi.
biz artik nisanliyken ablam gile gidiyorduk oda anneme gidiyordu
annemde bizi disarda geziyoz saniyordu
he kiz anlatmistin
polise neyse :18::18:korkutmus seni bos bos
dur ben söyliyimmmonuda yaptık bacım. değişik bişey söleee
dur ben söyliyimmm
mutfak masasiiiiiiiii,yatak odasindaki dolabin iciiiii,klozetin ustüüüü
anlatmışmıydım
demek baya etkilenmişimmm
ohh ne güzel ablan yardımcı oluyomuş bacım sana bizim hiç yoktu öle gidebileceğimiz yer
puhahaaaisim vermeyek diyo yukarda yprk yazıyooooo
he valla ne cok yer sorunu vardi.
biz artik nisanliyken ablam gile gidiyorduk oda anneme gidiyordu
annemde bizi disarda geziyoz saniyordu
he kiz anlatmistin
polise neyse :18::18:korkutmus seni bos bos
dur ben söyliyimmm
mutfak masasiiiiiiiii,yatak odasindaki dolabin iciiiii,klozetin ustüüüü
ana polis ne didihe ya zaten 1 saatimiz yer bulmakla geçiyodu dolanıyoduk dolanıyduk bulamıyoduk en sonunda yine aynı yere geliyoduk bi keresinde polis camdan feneri bi tuttu içeri:18: camlarda buharlanmışş aboooo o gün varya altıma ediyodum annemgili arayacaklar diyeee
belki anlamazlar
hadi gidekşemşamer ne kı isme bakk
enammm
o zaman sen bi tepsi börek yapıyon bacım, ben bi tencere sarma, bilge baklava yapsın, yaprak sen de pasta masta ayarla bişiler kazene gidiyok bacım toplu nick değiştirme
şen dullar
kız bilge yapmadığın yer var mı anam onu söle sen
kız benden de bi kere kimliğimi istediydi polis ben de geberdim resmen korkudan
biz bu aralar salona taktık
koltukta veya sakal ipli halımızın üstüü
ay içime şeytanmı ne girdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?