KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kazen değiştirdi nickimi 1 kerede çok teşekkürler

ooo maşallah kı hayırlı olsun. kız barim şu muhabbet bittikten sonra değişseydin, kazen buraya bakar. acaba bu nehalt etti de nickini değiştiriyo gibisinden
azgın karılar gözünüz döndü yine dimi

Selam veriyorum görmüyorsunuz

hepiinizin ismini yazarım haaa

ben hoşgeldin dedim yaaa :18:
paris nasıl kızlarrrrrrrr
güzelmiş valla
vay uyanık seni vay ben şimdi annene faceden msj yolluyommm

sie nan

hem anlatsan nolur kızımm evlüyüm artıkın

özel muhabbetler konuşuyoz sonuçta ee tanıdıklardan takılanlarda var buraya ondan bişi olmaz

degisiklik saart kiz
askilar yerdeydi nasi toplamiiimm
tam baslangicta hizlica baslaarkrrrnnn kendimizi orda bulduk

ben geldim sonunda noliy bee ismleri niye deiştiriyonuz hayırdır şahmeran nihanmı aklım karıştı hee
nihan hayırlı olsun yeni adın canım topiği açınca şahmeranı gördüm aha didim gene topiğe biri dadandı hee
kocaem gitti kızlar

ben gidiyorum yine geç kaldım iyi akşamlar canlar
yolumun üstünde olanlar atlasın arkama yani süpürgenin arkasına yanlış anlaşılmasın

kizim yalana bak kirk yil düsünsem aklima gelmez benim bide fotolari cikarttirmis
amma destekli atmissin

zaten is bitene kadar canim cikti desem yeridir valla cok esnegimdir
dolap cok büyük

heralde kızz kocamla birleşip kaç gün öncesinden yaptık bu planı.. ama var ya çok acayip adrenalindi. bi de hani fotomuz olsun diye de uğraşıyoruz ama ağva sonuçta bi göl var bi de deniz neyse ben bi yerde atatürk heykeli buldum onun önünde poz verdim. sonra fotoloarı çıkartıyoz bi baktım benim fotonun arkasında dozer var. kocama dedim sil bunu sil bi düzgün çekememişsin dozeri niye çektin şehitlikte dozerin ne işi var dicekler

bende koptum
nen ismimö değişti diye beni başkası sanmayın
ismim değişsede ben eski benim

hani zengin olanlar değişir ya ben öyle bişi yapmam

ben az kaldı dicektim aşağıdaki yabancı bi çık git yaaa
çıkmam lazım.

güle güle balım p.tesi görüşürüz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…