- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #22.081
tepkiye bak yaaabnm için kefil istediler kankaaaa bak bu kızı hemen aldılar küstüm hepsine söle onlara juliş küsti size de
bu mu soktuğun laf, evet yetiştrdim:26:
sokmamış zaten şeytana uyup
süpermen sweeti ney kı:44:
boşver canım. sen iyiliğini yap. onuda allaha havale et.gerçi akşam olunca eve gitmek benim için hiç cazip değil
kaynanama gitçez umreye gitçekler
evde totoşunu büyütüp üst kattaki kaynıvalideme yardıma temziliğe gitmeyen pislik körolasıca bi eltim var bu yorgun halimle işten sonra kaynmama gitçem yardıma
misafirler geliyor çünkü ama o pislik işe mişe gitmeyip yukarı bile çıkmıyor kadıncağıza yardıma işte bana düşüyor Allah ıslah etsin bıktım valla Allah onu bildiği gibi yapsın
sinirim bozuldu yine kızlar ya gıcık oluyorum bu haksızlığa
paristebirgece ossun bence
aradım yapıyolarmış canım.
evet burda bi arkadaş vardı o da senin gibi netten alırdı herşeyini, kulakları çınlasın senad diye bi arkadaştı. ekmek yapma makinası felan almıştı
aradım yapıyolarmış canım.
evet burda bi arkadaş vardı o da senin gibi netten alırdı herşeyini, kulakları çınlasın senad diye bi arkadaştı. ekmek yapma makinası felan almıştı
delüü
öyle düşünme hemşom ay unutmamışta yirim seni
o tepkiyi niye verdim paris muhabbetini nerden biliyo diye
gerçi akşam olunca eve gitmek benim için hiç cazip değil
kaynanama gitçez umreye gitçekler
evde totoşunu büyütüp üst kattaki kaynıvalideme yardıma temziliğe gitmeyen pislik körolasıca bi eltim var bu yorgun halimle işten sonra kaynmama gitçem yardıma
misafirler geliyor çünkü ama o pislik işe mişe gitmeyip yukarı bile çıkmıyor kadıncağıza yardıma işte bana düşüyor Allah ıslah etsin bıktım valla Allah onu bildiği gibi yapsın
sinirim bozuldu yine kızlar ya gıcık oluyorum bu haksızlığa
delüü
delüü
kız yaprağın kocişi olmasın
farklı kaydet yapp eklenti ekleden ekliyomnası resim yapıştırıyonuz buraya netten buluyonuzya onlarıda ımageshoctanmı anlatında netten buldum koyayım
hımmm evet.heeee:) ben de makyaj malzemesi falan alıyorum genelde. napıyım burda çok pahalı olan şeyler netten araştırınca daha ucuz oluyo. hatta cep telefonu bile aldım. teknosada 1000lira oloan telefonu 600e aldım
yaa, banmı yedi vah vahhh. üzüldüm şimdiyaa çok iyiydi kendiside banı yedi gelemiyo artık
delüü
ben yaprağım kocasıyım hehehehe yakalandın kızım akşam eve gelince sorcam sana
adım da sinan
kız yaprağın kocişi olmasın
tamam nenokudumm geçmiş sayfaları da biraz zorlandım tabisi ne demek diye snra anladım.
ya ben kimseyi tanımıyom :84::84::84::84::84:
geçmişi okumuştur belki bacım kızz sessizseda yoksam aşağıdaki ziyaretçi senmiydin
yaprak bacım nezaman değişecekmiş nickin
cvpvermıyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?