- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #22.041
bunlar nasıl kızlar.
ilki sanki çizmenin üstüne kokarca oturmuş gibi, diğeride nefes alamıyo boğulacakmış gibi duruyo demi.
hayatta giyemem bu tarz şeyler.
o saatten sonrada bişey yapacak halin kalmıyo tabi. yeni eve taşınınca öğlen arası felan gider temizlersin. ufak ufak.
yada kadın tutma durumun olmazmı.
canım cumartesi akşamıda çalıştık eşime yardıma gittim saat 2 ydi eve geldiğimizde
normaldede eve erken gelemiyorum ev uzak bizim dükkana mecbur eşimi bekliyorum eve gelmek için kendi işimiz ama eşimin işleri bitmeden gelemiyoruz 8-9 oluya anca öyle en erken 7 de falan kapatıyoruz eve gidene kadar yine 8 oluyo saat
evet ya. heryeri kapanmış yaa. :26:nefes alamıyo boğulacakmış gibimi duruyo
benzetmelere bak yaaa
hımmm anladım canım bayagı gec kapatıyormuşsunuz...
sende haklısın o saatten sonra yemek yiyip dinlenecenmi
evlemi ugrasacan cok zor ya allah çalışan bayanların yardımcısı olsun
kız benim alışveriş huyum çok pistir. gözüm döner. birle ikiyle doymam.hec guzel deil
cadum bize kalsa magazayi aliriz valla eslerimiz olmasa batariz ama iste hepsi guzel
yeni ev yakın olcak canım eşim dükkanda olunca kaçıp giderim artık eve
kadın tutmam ona vercem parayı kendim yerimm kıı
kızlar çok yorgunum çoook cumartesi iş yerinde toplantı vardı diye geldim işe akşam eve gittim kayınvalidem yemeğe çağırmıştı yarın misafirlerin var biliyorsun dimi dedi ben şokBilmem demişim şaşkınlıktak.geçen hafta gelecklerdi işleri çıktı haftaya gideriz demişler kendileri banada geçen haftadan için gelemicez dediler ama bu haftadan tam bilgim yoktu...dün sabah 7,30 da kalktım evim dağınıktı misafirlere yapılacakalr vardı ayyyy resmen kendimden geçtim...bu sabah tekrar işe geldim akşama yine misafir var :84::84::84: Yorgunuummmm beni anlayan kimse yokkkkk
kayınvaliden yardıma gelseydi ya. öyle telefondan demekle oluyomuymuşşş
kızlar çok yorgunum çoook cumartesi iş yerinde toplantı vardı diye geldim işe akşam eve gittim kayınvalidem yemeğe çağırmıştı yarın misafirlerin var biliyorsun dimi dedi ben şokBilmem demişim şaşkınlıktak.geçen hafta gelecklerdi işleri çıktı haftaya gideriz demişler kendileri banada geçen haftadan için gelemicez dediler ama bu haftadan tam bilgim yoktu...dün sabah 7,30 da kalktım evim dağınıktı misafirlere yapılacakalr vardı ayyyy resmen kendimden geçtim...bu sabah tekrar işe geldim akşama yine misafir var :84::84::84: Yorgunuummmm beni anlayan kimse yokkkkk
amin canım saol niye diyorum size evde keyfinize bakın diye yemek yiyiyoruz sofrayı topluyorum bide yarının yemeğini yapıyorum 11 den aşağı oturma odasına giremiyorum valla
kız insan bi derki bi çeşit bişi de ben yapayım da getireyim kızım...anacım olsa illa yapar sabahda erkenden gelir yardım a...hiç demedi
kız benim alışveriş huyum çok pistir. gözüm döner. birle ikiyle doymam.
akıllı hatun. bende borç bitsin tutacam valla. başedemiyom artık. ben yorulcama param yorulsuın
düşüncesizmiş canım. Sende onun kızı sayılırsın. Misafir çağırmasını biliyo. Sonrda senin yaptıklarınla millete hava atar.
slm kızlar atladım muhabbete ama:)))bugün kocamla evlilik yıldönümümüz ne alsam fikir verir misniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?