KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

o saatten sonrada bişey yapacak halin kalmıyo tabi. yeni eve taşınınca öğlen arası felan gider temizlersin. ufak ufak.
yada kadın tutma durumun olmazmı.

yeni ev yakın olcak canım eşim dükkanda olunca kaçıp giderim artık eve
kadın tutmam ona vercem parayı kendim yerimm kıı

hımmm anladım canım bayagı gec kapatıyormuşsunuz...

sende haklısın o saatten sonra yemek yiyip dinlenecenmi

evlemi ugrasacan cok zor ya allah çalışan bayanların yardımcısı olsun

hımmm anladım canım bayagı gec kapatıyormuşsunuz...

sende haklısın o saatten sonra yemek yiyip dinlenecenmi

evlemi ugrasacan cok zor ya allah çalışan bayanların yardımcısı olsun

amin canım saol niye diyorum size evde keyfinize bakın diye yemek yiyiyoruz sofrayı topluyorum bide yarının yemeğini yapıyorum 11 den aşağı oturma odasına giremiyorum valla

kızlar çok yorgunum çoook cumartesi iş yerinde toplantı vardı diye geldim işe akşam eve gittim kayınvalidem yemeğe çağırmıştı yarın misafirlerin var biliyorsun dimi dedi ben şok Bilmem demişim şaşkınlıktak.geçen hafta gelecklerdi işleri çıktı haftaya gideriz demişler kendileri banada geçen haftadan için gelemicez dediler ama bu haftadan tam bilgim yoktu...dün sabah 7,30 da kalktım evim dağınıktı misafirlere yapılacakalr vardı ayyyy resmen kendimden geçtim...bu sabah tekrar işe geldim akşama yine misafir var :84::84::84: Yorgunuummmm beni anlayan kimse yokkkkk

hec guzel deil

cadum bize kalsa magazayi aliriz valla eslerimiz olmasa batariz ama iste hepsi guzel
kız benim alışveriş huyum çok pistir. gözüm döner. birle ikiyle doymam.

yeni ev yakın olcak canım eşim dükkanda olunca kaçıp giderim artık eve
kadın tutmam ona vercem parayı kendim yerimm kıı

akıllı hatun. bende borç bitsin tutacam valla. başedemiyom artık. ben yorulcama param yorulsuın

kayınvaliden yardıma gelseydi ya. öyle telefondan demekle oluyomuymuşşş

evet yardıma gelse ya
kolay gelsin canım

kız insan bi derki bi çeşit bişi de ben yapayım da getireyim kızım...anacım olsa illa yapar sabahda erkenden gelir yardım a...hiç demedi

düşüncesizmiş canım. sende onun kızı sayılırsın. misafir çağırmasını biliyo. sonrda senin yaptıklarınla millete hava atar.

git herşeyi hazır al...ben olsam öyle yapardım kendimi onca yorgunluğun arasında ne ugrasacam yapmakla,çok güzel ev yapımı kurabıyeler kekler pastalar vs. satan yerler var

düşüncesizmiş canım. Sende onun kızı sayılırsın. Misafir çağırmasını biliyo. Sonrda senin yaptıklarınla millete hava atar.

aynen kayınvalidemin tarafı geldi bide..ben tabi herşeyimle yetiştirdim 5 çeşit bişi de yaptım geldi yetiştirdin mi diyor evet dedim yetişridim...şeytan diyo laf sok ama yapamıyorum

slm kızlar atladım muhabbete ama:))) bugün kocamla evlilik yıldönümümüz ne alsam fikir verir misniz

hoşgeldin atla tabi canımbilmemk, ne sever eşin ayy ben bişey gördüm ya tıffanide süpermen sweeti vardı hem erkek hem bayan için benimde eşimi doğumgünü var önümüzdeki hafta ama 70 tl dedi erkeğinkini banada şuanda pahalı geldi ev almasaydık alırdımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…