KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

git herşeyi hazır al...ben olsam öyle yapardım kendimi onca yorgunluğun arasında ne ugrasacam yapmakla,çok güzel ev yapımı kurabıyeler kekler pastalar vs. satan yerler var
evet çalışıyon sende hazır al bencede
slm kızlar gene pazartesi ne bir sürü iş var offf offff
hemşoooo boşlukları sen doldur
................... ............. ........ ...........

evet çalışıyon sende hazır al bencede

hemşoooo boşlukları sen doldur
................... ............. ........ ...........

dolduruorum cnmmm ama yarısını diğer yarısını sana bırakıorum

akşam olsada ..................

aynen kayınvalidemin tarafı geldi bide..ben tabi herşeyimle yetiştirdim 5 çeşit bişi de yaptım geldi yetiştirdin mi diyor evet dedim yetişridim...şeytan diyo laf sok ama yapamıyorum
bu mu soktuğun laf, evet yetiştrdim:26:

süpermen sweeti ney kı:44:

yok kı benimki öle şeyler giymez. kocama hediye almak çok zor ya. bi de beğenir inşallah.bilmiyom ki ni itsem

beni de aranıza alın kızlar. arada giriyorum nete. takılabilirim di mi size. engin ve dolgun ve olgun ve .... bilgilerinizden yaralanabilürüm di mi

hoşgeldin sessizseda

hoşbulduk tatlıcadu yeni üye oldum ben de böle bi site olduğunu ilk kez görüyorum nette. bu arada okudum netten alışveriş yapsam mı demişsin. ben hep netten alıyorum alacaklarımı ama ayakkabı almam çünkü olmazsa falan-ki benim ayağıma her ayakkabı olmuyo maalesef-indirim sezonunda değişim de yapmıyolar

dolduruorum cnmmm ama yarısını diğer yarısını sana bırakıorum

akşam olsada ..................
gerçi akşam olunca eve gitmek benim için hiç cazip değil
kaynanama gitçez umreye gitçekler
evde totoşunu büyütüp üst kattaki kaynıvalideme yardıma temziliğe gitmeyen pislik körolasıca bi eltim var bu yorgun halimle işten sonra kaynmama gitçem yardıma
misafirler geliyor çünkü ama o pislik işe mişe gitmeyip yukarı bile çıkmıyor kadıncağıza yardıma işte bana düşüyor Allah ıslah etsin bıktım valla Allah onu bildiği gibi yapsın
sinirim bozuldu yine kızlar ya gıcık oluyorum bu haksızlığa

beni de aranıza alın kızlar. arada giriyorum nete. takılabilirim di mi size. engin ve dolgun ve olgun ve .... bilgilerinizden yaralanabilürüm di mi

tabi gel canım ama bi cv varsa bırakta arda deil hep gel bizde senin engin bilgilerinden faydalanırız :76:
kendinden bahsedermisin bize kendini tanıt bakalım bilge form varmı kız arkadaşa bi form dolturtalımda

tabi gel canım ama bi cv varsa bırakta arda deil hep gel bizde senin engin bilgilerinden faydalanırız :76:
kendinden bahsedermisin bize kendini tanıt bakalım bilge form varmı kız arkadaşa bi form dolturtalımda

adım seda aranıza konyadan katılıyorum. öyle başka da bişi yok evliyim 1 kızım var.

aradım yapıyolarmış canım.
evet burda bi arkadaş vardı o da senin gibi netten alırdı herşeyini, kulakları çınlasın senad diye bi arkadaştı. ekmek yapma makinası felan almıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…