- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #22.061
evet çalışıyon sende hazır al bencedegit herşeyi hazır al...ben olsam öyle yapardım kendimi onca yorgunluğun arasında ne ugrasacam yapmakla,çok güzel ev yapımı kurabıyeler kekler pastalar vs. satan yerler var
hemşoooo boşlukları sen doldurslm kızlar gene pazartesi ne bir sürü iş var offf offff
evet çalışıyon sende hazır al bencede
hemşoooo boşlukları sen doldur
................... ............. ........ ...........
bu mu soktuğun laf, evet yetiştrdim:26:aynen kayınvalidemin tarafı geldi bide..ben tabi herşeyimle yetiştirdim 5 çeşit bişi de yaptım geldi yetiştirdin mi diyor evet dedim yetişridim...şeytan diyo laf sok ama yapamıyorum
hoşgeldin atla tabi canımbilmemk, ne sever eşin ayy ben bişey gördüm ya tıffanide süpermen sweeti vardı hem erkek hem bayan için benimde eşimi doğumgünü var önümüzdeki hafta ama 70 tl dedi erkeğinkini banada şuanda pahalı geldi ev almasaydık alırdımda
hoşgeldin atla tabi canımbilmemk, ne sever eşin ayy ben bişey gördüm ya tıffanide süpermen sweeti vardı hem erkek hem bayan için benimde eşimi doğumgünü var önümüzdeki hafta ama 70 tl dedi erkeğinkini banada şuanda pahalı geldi ev almasaydık alırdımda
bana bi nick bulunnnnn kızlarr:84:
hoşgeldin sessizseda
gerçi akşam olunca eve gitmek benim için hiç cazip değildolduruorum cnmmm ama yarısını diğer yarısını sana bırakıorum
akşam olsada ..................
beni de aranıza alın kızlar. arada giriyorum nete. takılabilirim di mi size. engin ve dolgun ve olgun ve .... bilgilerinizden yaralanabilürüm di mi
beni de aranıza alın kızlar. arada giriyorum nete. takılabilirim di mi size. engin ve dolgun ve olgun ve .... bilgilerinizden yaralanabilürüm di mi
ben julia yım sende maria ol bari
gencimguzelim
dambasındasaksagan
paristebirgece ossun bence
tabi gel canım ama bi cv varsa bıraktaarda deil hep gel bizde senin engin bilgilerinden faydalanırız :76:
kendinden bahsedermisin bize kendini tanıt bakalım bilge form varmı kız arkadaşa bi form dolturtalımda
sen kimsin ya
aradım yapıyolarmış canım.hoşbulduk tatlıcadu yeni üye oldum ben de böle bi site olduğunu ilk kez görüyorum nette. bu arada okudum netten alışveriş yapsam mı demişsin. ben hep netten alıyorum alacaklarımı ama ayakkabı almam çünkü olmazsa falan-ki benim ayağıma her ayakkabı olmuyo maalesef-indirim sezonunda değişim de yapmıyolar
adım seda aranıza konyadan katılıyorum. öyle başka da bişi yok evliyim 1 kızım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?