- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #22.321
yok bişi alamdım baktım da hiçbişi kalmamış ya.neyse artıkın ne etcez. böyle ossun bu sefer de.
yaprak kı bulamadın mı bişi hala paristenbirgece koy işte ya süper olar
yaprak kı bulamadın mı bişi hala paristenbirgece koy işte ya süper olar
bacım benim kabul günümmüdür nedir gelen giden çok oldu şimdide bi polis memuru abi var o şikayet bildiriyor :97:
Allah seni müzük eşliğinde dansta edersiniz artık hediye aldınmı
hadi bacım anlat bakalım bi konu açalım ya böyle konuşçak bişey blamıyoz:82::82:
kızz yoksam hamilemisin
olsun yeterince romantik bi yemek hazırlamışsın kafi gelir sanırsam eşin sana bol bol dua edet ertık lavobodan
:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
yaprak kız hala bulamadın mı noel anne olsun bence yada gökkuşağı ya daaa çekirdek
sen nickname bulana kadar adam açıpm okucak bak ben diyim. bu arama yerine nicknameyi yazınca hangi konularda yazı yazmışsın falan çıkıyo denedim de
ciddimi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ciddimi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
heralde kızzz.. bilmiyo muydunbacım heç özel hayat diye bişi kalmamış
valla yaherkes bi güne toplandı galiba
delüükankimden kıymetli mi kızz..ama sabah kalkıp hazırlayamazdım, akşamdan ekmek arası yapar sabah giderken de eline tutuşturudum tamam işte
canım çekti heela ben de hamile gibin herşeyi canım çekiyo
ya ben belediyedeyim ya yol su toprak kanalizasyon belediye ile ilgili şikayetler bacımbacım neyi şikayet ediyo bunlarrr:44:
valla ya bi gitmedi anca şimdi gitti her geldiğinde baya bi konuşur bu abi iyi birisi amaabi bi bas git yaa iki muhabbet edemdik seni yüzünden de bacım kov gitsin
puhahahaa
kı hemen aklına gelmiyo ki insanın :44:
yok kız öle bi ihtimal vermiyorum. o kadar temkinliyiz ki anlatamam yane 1 damla bilem kaçmaz.paristen önce ok.' e öyle bi kalite kontrol yapıyorum ki
nen ben denedim üye olun de3diydi çıkış yapı kendinde misafir konumuna gelip dene canımnihanda bulamaz falan didide onun için rahattım bu kadarrrr
illa tescillenmesimi lazımdı inanmamışmıydın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?