KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bacım benim kabul günümmüdür nedir gelen giden çok oldu şimdide bi polis memuru abi var o şikayet bildiriyor :97:

abi bi bas git yaa iki muhabbet edemdik seni yüzünden de bacım kov gitsin
Allah seni müzük eşliğinde dansta edersiniz artık hediye aldınmı

puhahahaa
hadi bacım anlat bakalım bi konu açalım ya böyle konuşçak bişey blamıyoz:82::82:

kı hemen aklına gelmiyo ki insanın :44:
kızz yoksam hamilemisin

yok kız öle bi ihtimal vermiyorum. o kadar temkinliyiz ki anlatamam yane 1 damla bilem kaçmaz. paristen önce ok.' e öyle bi kalite kontrol yapıyorum ki

:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

yaprak kız hala bulamadın mı noel anne olsun bence yada gökkuşağı ya daaa çekirdek

sen nickname bulana kadar adam açıpm okucak bak ben diyim. bu arama yerine nicknameyi yazınca hangi konularda yazı yazmışsın falan çıkıyo denedim de

herkes bi güne toplandı galiba
valla ya
delüü ben seni erkenden kaldırırım
bacım neyi şikayet ediyo bunlarrr:44:
ya ben belediyedeyim ya yol su toprak kanalizasyon belediye ile ilgili şikayetler bacım
valla ya bi gitmedi anca şimdi gitti her geldiğinde baya bi konuşur bu abi iyi birisi ama
nihanda bulamaz falan didide onun için rahattım bu kadarrrr
nen ben denedim üye olun de3diydi çıkış yapı kendinde misafir konumuna gelip dene canım
illa tescillenmesimi lazımdı inanmamışmıydın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…