- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #22.281
onu bende yapçaktım yufka bile aldımdi yapmak için dün akşam abimler geldi maç izlemek için birazından börek yaptım ama aklıma bişey takıldı şimdi ben bi gece önceden yapıyorumya bunu yapıp yarın akşam yersek durdukça hamur olumuki sosunu dökünce
abooooo, neler yapmılın kız. ama çocuk olunca yapma sakın örnek alıyolar valla. benim oğlan sinir küpü:96:
yok bacım. sevmez kesinlikle. ne geleni ne gideni. böyle iyii der. sinir oluom ama ne yapıyım. huyu bu
hadiyaa görümcenm, yapsın hee görümcenin elleri yokmuşmu sanki sen hizmetçimisinhosgeldin ceydoss
2 sene oturdum cnm k.validem ile ama bana 1 omur gibi geldi...
o evde neler yasadigimi bi ben bilirim k.validem gorumcemi evin hanimi beniise hizmetci yapmaya calisdi.
bir kere is konusu acildi bana dediki sen neden camasirlari katlamadin bende okula gidiyorum yorgun eve geliorum, unutuyorum uayarirsan yaparim dedim. milletin gelini hem ise gidiyor hem ev isi yapior dedi. bende niye camasirlar beni beklio bu evde tek ben yasamiorum dedim oda gorumcenmi yapsin dedi
bu ve bunun beterleri kac kere esimi dolduruslarini duydum. uyardim benim hatam varsa bana sole esime anlatma die yuzune vurdum ama kadin bildigini okudu hepp en sonuda buyuk bi kavga ile evimizi ayirdikk
her şeyde vardır bi hayır.hosgeldin ceydoss
o evde neler yasadigimi bi ben bilirim k.validem gorumcemi evin hanimi beniise hizmetci yapmaya calisdi.
bir kere is konusu acildi bana dediki sen neden camasirlari katlamadin bende okula gidiyorum yorgun eve geliorum, unutuyorum uayarirsan yaparim dedim. milletin gelini hem ise gidiyor hem ev isi yapior dedi. bende niye camasirlar beni beklio bu evde tek ben yasamiorum dedim oda gorumcenmi yapsin dedi
bu ve bunun beterleri kac kere esimi dolduruslarini duydum. uyardim benim hatam varsa bana sole esime anlatma die yuzune vurdum ama kadin bildigini okudu hepp en sonuda buyuk bi kavga ile evimizi ayirdikk
ayy rahatsız ettiysem kusura bakma canım msj attımya onada cevap vermeyince dedim bu yine zehirlendimiki dünde anneme gidicez demiştinya merak ettim
sende çok çekmişin canım yaanlıyorum seni
abooooo, neler yapmılın kız. ama çocuk olunca yapma sakın örnek alıyolar valla. benim oğlan sinir küpü:96:
:13::13::13:
kız bi arkadaşımla görüşüyoduk ondan yazamadım.
yok bacım. sevmez kesinlikle. ne geleni ne gideni. böyle iyii der. sinir oluom ama ne yapıyım. huyu bu
yazık sanada . çok çektin galiba
canım benim olan olmuş aklına getirip bozma sinirlerini kıyamam sana insan evladının rızkını alıp kardeşlerinemi gönderirmiş hiç
hosgeldin ceydoss
canım benim, böreği akşamdan pişirirsin ertesi gün de sosınu yaprsın sos sıcak, börek soğukken dökersin bişey olmaz.
canım benim ya çok üzüldüm ama o kavga senin için hayırlı olmuş evinizi ayırmışsınız şükür..
Allahlarından bulsunlar Allaha havelet canım boşver onunda kızı varmış işte o nasıl bi eve gelin gidecek acaba belkide sana yaşattıkları o şekilde karşılarına çıkacak
kizlar ben cikiorum esim geldi bide bu yazilanlari gormesin optum hepinizi
canim zaten bløf yapmadim ne dusunduysem soyledim o etigi teklif bile beni delirtmeye yeter aileme bi anlatsam birak gel derler yasadigim seyler az buz bisi deil.. biz beraber oturukende esim anca annesine para verirdi borclar ole dururdu anasida trye kardeslerine para gonderirirdi... anlatacak o kadar cok sey varki valla hatirladikca bogazimda bisi dugumlenio hic bi sekilde bunu kabul edemem
hosgeldin ceydoss
ayy rahatsız ettiysem kusura bakma canım msj attımya onada cevap vermeyince dedim bu yine zehirlendimiki dünde anneme gidicez demiştinya merak ettim
ya insanın sinir boşalınc aoluyo işte elde değilyok bacım ya yapmam bi daha zaten burada gülüyorum ediyorum ama hiç kendime yakıştıramadım aklıma geldikçe utanıyorum valla
bu erkekler hepmi böle ya ama ben alıştıracam gezmeye onu
kızlar ben takipteyim ama yazamkıyom. rahat olun heee
hıı öyle olurmu bende börekte sıcakken dökmek gerekir diye düşündüm bide börek yaparlen üstüne yoğurtlu sos döküyoruzya bunda öyle sos dökmemize gerek yok dimi pişirirken
kizlar ben cikiorum esim geldi bide bu yazilanlari gormesin optum hepinizi
ceyda evemi gittin gene dün bende gittim sonunda
kovdun adamı hehoşbuldum canım..
kuzucum neler çektirmişler sana yaa vallahi yazık günah değil mi??kayınvaliden de yani az değilmiş..
kız yok delü kesinlikle rahatsızlık verdim falan diye düşünme.. asla eşim kızmaz yani niye kızsınnn. beni her zaman arayabilirsiniz canlarım hiçbir mahsuru yok bunu bilin yaniitamam mı diloşşş mesaını da sen aradıktan sonra gördüm telefon çantamda kalmış ondan yani
o sadece spri yaptı. bu hafta gececi olduğu için bugün evde, akşam gidecek işe. bilgisayarı da esir aldı tabii beyefendineyse kovdum da gitti yattı akşam kaldırıcam da işe gidecek
ay bi vatandaş geldi şikayet bildirmeye yarım saat muhabbet ettinoldu kıı niye yazamıyon
herkesler sustu hee yaprak nihan nerdesiniz
bilgenin verceği cvpkızlar ya ben dün bi rüya gördüm cadım neki acaba ya
defneyi gördüm rüyamda havuza girmişti yüzüyodu
bende öldüğünü biliyorum rüyamda
baya etkiledi beni sabah kalktığımda şimdii aklımada geldikçe rüya üzülüyorum böyle hüzünleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?