- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #22.561
bilemiyorum biz öyle duydukbencede
yok kız muhabbet ederken görmedim ama geldini gördüm
bu bilgede bizi iyice boşladı canı bişeyemi sıkkın acaba ya
daha yok bişeyemi darıldı ki yada eşi artık bizle görüşmesinimi istemiyorda o da bizden uzaklaşıyo yavaş yavaş
(çok pis senaryo kurarım ben)
evet oda yok ama o evde uyuyordur kesin yada kociki işten gelmiştir sabah
paristebirsabah yaşıyorlardır
selam millet ben geldimmmmm
sabah internet yoktu, bende hazır yokken bekleyen yazılarımı kaldırayım dedim.
ceyda burdaydı ve bize uğramadı he
sen benim senaryolarımı gördünmü
hoş geldin canım
ceydada gelmiş
ceyda yaprak seni başka topiklerde başkalarıyla muhabbet halinde görmüş
çok pis abartırım
nen siz olmasanız çoktan depresyonda boğulmuştum, sayenizde yıkılmadım ayaktayım.
sen benim senaryolarımı gördünmü
hoş geldin canım
ceydada gelmiş
ceyda yaprak seni başka topiklerde başkalarıyla muhabbet halinde görmüş
çok pis abartırım
kı benim adama bi haller oldu yaa bugünlerde valla ne iş ben anlamadım. totoşumdan ayrılmıyo herf aman kızlar maaşallah deyin de çok düşkün bana bu ara Alalh bozmaasın tabii de hergn paris hergün paris bi yere kadar
hoşgeldinn
sie nan
geçmişi okuyodum kısımm napim
kı benim adama bi haller oldu yaa bugünlerde valla ne iş ben anlamadım. totoşumdan ayrılmıyo herf aman kızlar maaşallah deyin de çok düşkün bana bu ara Alalh bozmaasın tabii de hergn paris hergün paris bi yere kadar
[/B][/COLOR]
:cokpisabartannihansmili:
he hepimiz korler sagirlar birbirlerini agirlar durumunu yasioz
kırkbir kere maşallah. bulaşıcı bişeyse bizim herifleride yollsakta, özellikle benimkini onada bulaştırsaaa.
hoşgeldinn
sie nan
Allah ozmasın ne güzel işte kızkı benim adama bi haller oldu yaa bugünlerde valla ne iş ben anlamadım. totoşumdan ayrılmıyo herf aman kızlar maaşallah deyin de çok düşkün bana bu ara Alalh bozmaasın tabii de hergn paris hergün paris bi yere kadar
hoşgeldinn
sie nan
evet sonunda üzüm üzüme baka baka karardı:cokpisabartannihansmili:
nen madem cvp yazmıcan mesacımı niye alıntılıyonkırkbir kere maşallah. bulaşıcı bişeyse bizim herifleride yollsakta, özellikle benimkini onada bulaştırsaaa.
pekmez tahin diyikız ceydo ne yedirdin ne içirdin herife söyle hele
nihan kocikinde hastaymış geçmiş olsun. allah şifa versin. allah uçuş takımlarına zeval vermesin. allah mesut etsin, allahhh allhhhhh
ben sağır olurum,
kör kimmmm:44:
bence bu işin sırrı her sabah bi iki kaşık tahin-pekmez ben buna yoruyorum zira bizimki tahin- pekmez manyağı ve dolaptan hiç eksik olmuyo..
kız ceydo ne yedirdin ne içirdin herife söyle hele
kız ben o tahin pekmezin içine bide ceviz kattım ama dolap bekliyo. ondan değil bacım. huyyyy huyyy (çok pis kıskanırımmm)bence bu işin sırrı her sabah bi iki kaşık tahin-pekmez ben buna yoruyorum zira bizimki tahin- pekmez manyağı ve dolaptan hiç eksik olmuyo..
nen birden verdiğimi hatırladım. kelimeleri ziyan etmeyim dedim.Allah ozmasın ne güzel işte kız
ne furuyon nen ben yaprağın yalancısıyım
:suçuyaprağaatannihansmili:
evet sonunda üzüm üzüme baka baka karardı
hazalımbendensin gulüm
nen madem cvp yazmıcan mesacımı niye alıntılıyon
kız ceydo ne yedirdin ne içirdin herife söyle hele
pekmez tahin diyi
ben çok severim bu ikiliyi
bana ters etki yapmasın ben herifin totoşundan ayrılmıyormuşum
çaptan düşenin çapı kırılsınkız benim adamın ödü kopar çaptan düşecek diye bacım.ben heç bişi yapmıyom bacım o besliyo kendünü valla
Allah ozmasın ne güzel işte kız
ne furuyon nen ben yaprağın yalancısıyım
:suçuyaprağaatannihansmili:
evet sonunda üzüm üzüme baka baka karardı
hazalımbendensin gulüm
kız benim adamın ödü kopar çaptan düşecek diye bacım.ben heç bişi yapmıyom bacım o besliyo kendünü valla
hey yyy parissssss
ne yapıyonnn neden yazmıyonnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?