KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kı benim adama bi haller oldu yaa bugünlerde valla ne iş ben anlamadım. totoşumdan ayrılmıyo herf aman kızlar maaşallah deyin de çok düşkün bana bu ara Alalh bozmaasın tabii de hergn paris hergün paris bi yere kadar

selam millet ben geldimmmmm
sabah internet yoktu, bende hazır yokken bekleyen yazılarımı kaldırayım dedim.

hoşgeldinn
ceyda burdaydı ve bize uğramadı he

sie nan

geçmişi okuyodum kısımm napim

sen benim senaryolarımı gördünmü
hoş geldin canım

ceydada gelmiş
ceyda yaprak seni başka topiklerde başkalarıyla muhabbet halinde görmüş

çok pis abartırım

:cokpisabartannihansmili:

nen siz olmasanız çoktan depresyonda boğulmuştum, sayenizde yıkılmadım ayaktayım.

he hepimiz korler sagirlar birbirlerini agirlar durumunu yasioz

sen benim senaryolarımı gördünmü
hoş geldin canım

ceydada gelmiş
ceyda yaprak seni başka topiklerde başkalarıyla muhabbet halinde görmüş

çok pis abartırım

kırkbir kere maşallah. bulaşıcı bişeyse bizim herifleride yollsakta, özellikle benimkini onada bulaştırsaaa.

masallah masallah ALLAH ucak takimlariniza zeval vermesin..

kırkbir kere maşallah. bulaşıcı bişeyse bizim herifleride yollsakta, özellikle benimkini onada bulaştırsaaa.

bence bu işin sırrı her sabah bi iki kaşık tahin-pekmez ben buna yoruyorum zira bizimki tahin- pekmez manyağı ve dolaptan hiç eksik olmuyo..

kız ceydo ne yedirdin ne içirdin herife söyle hele

Allah ozmasın ne güzel işte kız

ne furuyon nen ben yaprağın yalancısıyım

:suçuyaprağaatannihansmili:
:cokpisabartannihansmili:
evet sonunda üzüm üzüme baka baka karardı
hazalım bendensin gulüm
nen madem cvp yazmıcan mesacımı niye alıntılıyon

nihan kocikinde hastaymış geçmiş olsun. allah şifa versin. allah uçuş takımlarına zeval vermesin. allah mesut etsin, allahhh allhhhhh

ben sağır olurum,
kör kimmmm:44:

tobe tobe o mecazi anlamda deluuuu

bence bu işin sırrı her sabah bi iki kaşık tahin-pekmez ben buna yoruyorum zira bizimki tahin- pekmez manyağı ve dolaptan hiç eksik olmuyo..

heheh senden sonrami pekmez manyagi oldu? yoksa onceden varmiydi? zira onceden bole ise sen yokken ne yapiodu hi?????????

:kafakaristiranhazalsmili:

nihannnnnnnnnnnnn senden bana gecti bu smili takintisi

kız ceydo ne yedirdin ne içirdin herife söyle hele

haydi soyleeeeeeeeeee haydi soyleeeeeeeeee

kız ben o tahin pekmezin içine bide ceviz kattım ama dolap bekliyo. ondan değil bacım. huyyyy huyyy (çok pis kıskanırımmm)
şaka şaka allah mesut etsin.

nen birden verdiğimi hatırladım. kelimeleri ziyan etmeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…