- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #22.581
evet farkındayım:kafakaristiranhazalsmili:
nihannnnnnnnnnnnn senden bana gecti bu smili takintisi
hıı anladım kız tamam üzüklenmekız ben o tahin pekmezin içine bide ceviz kattım ama dolap bekliyo. ondan değil bacım. huyyyy huyyy (çok pis kıskanırımmm)
şaka şaka allah mesut etsin.
nen birden verdiğimi hatırladım. kelimeleri ziyan etmeyim dedim.
dinle dinle bu konuşulanlardan tiyolar al bebikimaaaaaaaa kızlar gelmiş
cadım kuşum senin neyin var gı
selam kızlar benide aranıza alırmısınızzzzzz
lütfen çok rica ediyommm
dur yaprakniye ne olduki. bişeymi sezinledinnn, :18:
dur yaprak
sezinlememiz mi gerekiyor
niye ne olduki. bişeymi sezinledinnn, :18:
sanki canın sıkkındaaa
bizim sayemizde deprasyonda boğulmaktan kurtulmuşun gibi bi his doğdu içime yıkılmadın ayaktasın gibi
dedinya böle bişimi var didim bende
koptummmmmm neeeennnn
günaydın kızlarrrr
:82::82:dur yaprak
sezinlememiz mi gerekiyor
ya eşimin teyzesi vardı ya, salak haniayyy kadın taaaa samsun' larda benim dedikodumu yapmış yaaaa görmceme de musallat olmuş gerizekalı. bana facebboktan mesaj atmış var ya nasıl sinirlerimi alt üst etti aptal. sinirden elim ayağım titriyo saçını başını yolasım var yaaa :95::95::95::95::95:
ya eşimin teyzesi vardı ya, salak haniayyy kadın taaaa samsun' larda benim dedikodumu yapmış yaaaa görmceme de musallat olmuş gerizekalı. bana facebboktan mesaj atmış var ya nasıl sinirlerimi alt üst etti aptal. sinirden elim ayağım titriyo saçını başını yolasım var yaaa :95::95::95::95::95:
dedektif nihan ve yaprak iş başındahoşgeldin kuşum
:82::82:
noldu kız ne yazmış bacım
dedektif nihan ve yaprak iş başında
hertürlü dedektifçilik itina ile dedektiflenir
aşkitom dedektifçilik
sanki canın sıkkındaaa
bizim sayemizde deprasyonda boğulmaktan kurtulmuşun gibi bi his doğdu içime yıkılmadın ayaktasın gibi
dedinya böle bişimi var didim bende
evet sanki biz olmasak halin harap
ne yazmış sanaya eşimin teyzesi vardı ya, salak haniayyy kadın taaaa samsun' larda benim dedikodumu yapmış yaaaa görmceme de musallat olmuş gerizekalı. bana facebboktan mesaj atmış var ya nasıl sinirlerimi alt üst etti aptal. sinirden elim ayağım titriyo saçını başını yolasım var yaaa :95::95::95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?