KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hoşgeldin kuşum

:82::82:

noldu kız ne yazmış bacım

haaaaaaa o salakmı
ne demiş gerüzekalı

görümcem aradı dün akşam beni samsun' agelin giden hani. bu teyze müsveddesi görümcemin kocasının cebine mesaj atmış. ''ne zamandır görüşemiyoruz seninle, müsait olunca bana bi çağrı at konuşalım zaten annenle de konuşacaklarım var. msn adresim şu, beni ekle mutlaka msnden de konuşabiliriz. o zeliha' ya da söyle akıllı olsun'' görümcem kocasının telefonunda bu mesajı görüyo kız resmne deliye dönmş. benim kocama nasıl böyle mesaj atar diye.. bi de demiş ki zelihaya söle akıllı olsun. resmen kafadan üşütük bu karı yaa :84::84: kızın yuvasını bozacak resmen.. ben bunu evime çağırmadım yaa içine oturmuş resmen. görümcem telefon açmış buna işte neyse benim dedikodumu yapıyomuşş '' o ceyda var ya oceyda az deil o bi evine çağırmadı beni korkmasın yemeklerini bitirmezdim. gökhana da çok kırıldım karısına laf geçirmeedi, diyemedi sen karışamazsın o benim teyzem gelicek tabii'' demiş. görümcem d demiş ki teyze ya yater artık uğraşma bizimle, yengem senin nasıl bi insan olduğuu biliyo çağırmaz tabi ayrıca bize ne yaa yeter konuşma artık çağırmazsa çağırmaz demiş. sen niye ceydayı bu kadar koruyosun ya ne var bu kadar onda anlamıyorum demiş salak. o kaynanama geldiğinde ben yine gittim kahvesini pişirdim ayağına götrdüm hizmetimi yaptım, çocuğuyla falan da ilgilenmiştim. bi de diyomuş ki orda millete' ceyda da geldi oraya surat beş karış ne konuştu ne etti geldi oraya oturdu ben gidene kadar'' Allahım yarabbim ya nasıl yalann nasıl yalann aptal şey.

belediye arabasına binip öndeki aksiyi takip et diyen yaprak
cuma günü kalabalık olur diye cuma namazıan çarşamba günü giden yaprak

ne oldu kız anlat
önce şu laflara bi gülüyüm müsadenle kardeşlikkkk

noldu bacım kim sıktı canınııı

söylede sıkıştırak tenhadaa:82:
hah şimdi sorularınızı cevaplayabilirm.

ciddi bişey yok aslında ama çocuklar , maddi sıkıntılar derken bunaldım iyice. havalardanda olabilir.
yani çok ciddi bişey yok anlayacanız

görümcenin kocası ne demiş kız ay ne sinir bozucu delimi ne insan yeğenini damata rezil edermii şikayet edermi
sinir oldum görümcende iyi demiş
okadanı hasta kanımca normal bi insan yapmaz böyle çünkü
senin eşin biliyormu bu olayı
ay bide eşin karışamazsın teysem dicekmiş olduuu
adı üstünde teyze yani ne demek karışamazsın mış sen onun karısının bu nu düşünemiyo mal acaba kendi kocası yapsa aynı şeyi nolur delimi ne

kız ulvi diyoya cevoya o geldi aklıma bacım
kız takip etmiyomki bacım. nerden bilem.

ayy yengemi gördüm bi an teyzede. çok uçukmuş harbiden. keskin sirke küpüne zarar. herkez ne olduğunu biliyosa kimsye zarar veremez.

katılıyorum
taa nerelerden dedikodunu yapıyo deli ay

Bana facebooktan mesaj atmıştı geçen hafta bu dangalak '' gokan nasilsin ? teyzecim musait olunca bana cari at konusalim oldumu opt selamlar '' yazmış. ben de biliyorum bunun niyetini kesin beni şikayet edicek kocama. gökhanın face adresine yazacağına bana yazmış. ben de buna cevap attım ''Bu Gökhan' ın değil, benim facebook adesim. Ben Ceyda. '' diye. kocama da söyledim alkım böyle böyle diye. o da iyi yapmışsın dedii. kocamınn telefon numarası bilmiyo ondan arayamıyo dangalak. bize bulaşamadı yaa kaşınıyo şimdi çatlıyo hırsından.

neyse bana mesaj atmış dün akşam faceten ceyda seninle konuşucaklarım var. bana soğuksun evine bile çağırmadın ayıp ettin çok. ama suç gökhanın onun sana demesi lazım teyzemi çağıralım diye. beni senden soğutmuşlar tabi bu yönde seni gökhan, ablam (kayınvalidemi kastediyo) ve zeliha başarılı olmuşlar. beni teyze yerine koymayanı ben yeğen yerine koymam. eğer sorun zeliha' ya attığım dayaksa, ben haklıyıdım şimdi olsa yine yaparım. zaten benden özür dilediler ben haklıydım herşey çıktı ortaya (yalan. kız dayak yemiş bi de ondan özür mü dilicek) '' demiş.

dayak olayı da şu: benim nişan gecemde bu salak görümcemle beni kıskanıyo samimiyiz diye. arkamdan bi ton laf ediyo beni kötülüyo görümcem de terslemiş bunu. görümcem beni korudu diye kalkıyo bu kızı dövüyo. kocam d abunu evden atmıştı o akşam.

malum sıkıntılar aynen bende de var anlıyorum seni kuşum
niye benmişimmmm
şaka kız ulviyle ilgili şeyler arıyodumda bulamadım
niye ulvi sen ol cevoda ben yakıştı
koyu kim olsun
katılıyorum
taa nerelerden dedikodunu yapıyo deli ay

yuhhh ne hakla dövüyo ya görümceni teyzesi diye bu hakkı kendinde nasıl görür eşinde çok iyi yapmış bacım tepriklerrrr

eşin için kötü bi durum ya. çatlak bi teyze. ya bu kadının evi kocası , çoluğu çocuğu tammı. bi yerde bi eksikliği bi ezikliğ ivar galiba. kıskançlıktan çatlayacak mış gizi anlattığına göre

haddini çok aşmış
sinir oldum canım ya aman öğrenmesin eşinin nosunu filan
facete msj göndermesini engelleyemezmisin face kullanmayı bilmiyorum ama ordanda ulaşıp bozmasın moralini
ayrıca
bu kadın bekarmı ya bi koca bulun buna azgın kocasını yisin dursun kuduruyo belliki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…