KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

iyiyim canım oturuyorum işte tivibuda seda sayanı izliyomkaydirigubbakcemile3 bişey yok tvsempatiksalakcinni da bide üşüyom çok ya çok soğudu hava sen napıyon
ben napim iş yerinde bilgisayar başında oturuyorum hareketsiz olduğum için arada bende üşüyorum. gündüzleri tvde bişey olmuyor maalesef hep saçma sapan programlar var

Son düzenleme:
ben napim iş yerinde bilgisayar başında oturuyorum hareketsiz olduğum için arada bende üşüyorum. gündüzleri tvde bişey olmuyor maalesef hep saçma sapan programlar var

öğledensonrada nikahta keramet var diye bişey yok bazen bakıyorum ama hiç bişey anlamadım karmakarışık bişey oktay ustaya bakıyorum ağzımın suları akaraktan

iyim ask böcügüm sen nasilsin canim
kusura bakma biraz gec yazdim kocam gelcekte yemek yemeye biseyler hazirliyom simdi

öğledensonrada nikahta keramet var diye bişey yok bazen bakıyorum ama hiç bişey anlamadım karmakarışık bişey oktay ustaya bakıyorum ağzımın suları akaraktan

ohh ne guzel yaa :)) bızımde iş olmadıgı zaman sıkıla bunala oturyoruz cunku iş yerımızde butun sıteler engellı vıdeo ızleyemıyosun radyo dnlyemıyosun hersey yasaklı ama neyse burası acık :)kaydirigubbakcemile3

ay oktay ustayı ben sırf o yüzden izlemiyorum acayip canım istiyor çok güzel yapıyor tok olan karnım yaptıklarını görünce acıkıyorsempatiksalakcinni

aynen canım aynen bizim işyerinde de herşey yasak Allahtan burası değil:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…