KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ev iş nankör bacım. bi ay gör bi gün görme mahvolmuş. bizde geçen haftasonu mis gibi ettik güya. gitte bak. harap

yok .allaha şükür iyim canım. sanada kolay gelsin

aman aman yirim ben seni. kız açık adresini ordan vermek istemedi. ondan yazıştık.

reca ederim. her türlü avukatlık hizmeti verilir.
tamam
akşam sülümanı izledinizmi
bende aynı şekilde hep üşeniyorum
yok kız adres verdik geldik işte hemencene
tamam burayı sallamayın çok fena döferim

ev iş nankör bacım. bi ay gör bi gün görme mahvolmuş. bizde geçen haftasonu mis gibi ettik güya. gitte bak. harap

hemde ne nankör bacım bi toz alıyom akşama kadar bakmışsın hiç el sürülmemiş sanki
yine senin küçük çocuğun var ama bende oda yok 2 kişi bi evi bu kadar kirletebilirmi ya

hele şu shaggy halıyı keşke almasaymışım koridora çok toz hapsediyo gibi içine yaaa

tamam
akşam sülümanı izledinizmi

bende aynı şekilde hep üşeniyorum

tamam burayı sallamayın çok fena döferim

biizm kumandayı kırdığım için uydu alıcısını değiştirdik onda da show yok . o yüzden izleyemedim. bugünde almayacam. atv de yok. kurtlar vadisni izleyeminler . fatmagülü izleriz mecburen

yok kız sallarmıyız

artıık o iki kişi ne yapıyoda kirletiyosa .

bnede shagy almayı istiyodum ilerde .o zaman bana hiç yaramaz

hosbuldum cnm iyiyim sen nasilsin
çok şükür canım.

kumandayı nasıl kırdın kız sinirden fırlattınmı yoksammm

valla sinirliydim ama neye sinirlendim hatırlamıyom. bi fırlattım parçalara ayrıldı. sonra birleştirildi. sonra suda da benden gördüğü için denemek istedi oda fırlattı eşim gene yaptı ama iflah olmayınca son kez o fırlattı. ve kumanda öldü.

artıık o iki kişi ne yapıyoda kirletiyosa .

bnede shagy almayı istiyodum ilerde .o zaman bana hiç yaramaz

yok kız sadece boğuşuyoz bazen yerde o kadar

ay valla ben pişman oldum ya salon için tmm iyide koridora almasaymışım bide ağır valla zor çırpılıyo...zaten onun temizliği çırpılarak daha iyi yapılıyomuş ama onuda biz 2 kişi yapamıyoruz işte bide binada olduğun için herhafta çırpamıyorumda kaldım öle belki ilerde anneme veririm oda bana yenisini alsın:86: zatn bu halılarıda anacım almıştı:97:

hepinizin elinden geçmiş bi
hele suedadamı fırlattı yerim ben onuuu

ben hiç silkeleyemiyom . hepsi eşşek ölüsü gibi.

hepinizin elinden geçmiş bi
hele suedadamı fırlattı yerim ben onuuu
zaten ne görse tekarar ediyo. sabah abisine, mınyak, geri diyo
abiside akşamları tek tek ezber yaptırdığını unutmuş, kimden öğrendin sen bunları nen diye kızıyo.

bilge alemsin ya açtığım konudaki yorumuna koptum

ilk gördüğümde gerçekten öyle sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…