- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #23.661
sen caddede oturuyon kız birinin kafasına iner sonra
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu kurbaga olayi nedir ya biri bana anlatsinnnn :44:
ileri görüşlü adam diye buna demiyorlarhe anladımbenimde işyerimde yok arkilere göstertmek için yükledim sonrada sildim
bu arada bende evlenmeden önce o halılardan alcaktım yeni çıkmıştı ozamanlar eşim temizlemesi zor olur aşkitom sen bilirsin ama sen çalışıyon uğraşmazsın didi bence alma didi bende almadım
akıllı aşkitom ileriyi görmüş hakkaten uğraşmazdım adam beni biliyo
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu kurbaga olayi nedir ya biri bana anlatsinnnn :44:
he anladımbenimde işyerimde yok arkilere göstertmek için yükledim sonrada sildim
bu arada bende evlenmeden önce o halılardan alcaktım yeni çıkmıştı ozamanlar eşim temizlemesi zor olur aşkitom sen bilirsin ama sen çalışıyon uğraşmazsın didi bence alma didi bende almadım
akıllı aşkitom ileriyi görmüş hakkaten uğraşmazdım adam beni biliyo
iveeet aşkiton akıllılık etmiş.
bense gerizekalılık yaptım
sakın almayın alırsanız kendimizi öldürürüz
ölmemizi istermisiniz parisler browniler ölmesin
düşmüşken yabancıya düşmesinheheheh gökten halı düştü diye sevınırler
6. kattan düşerse agırlıgı gök taşı etkisi yapar
kaynanam bana geldıgınde assagı atayımda onun kafasına düşsün
kime diyorlarileri görüşlü adam diye buna demiyorlar
günaydın hazal bacım
iveeet aşkiton akıllılık etmiş.
bense gerizekalılık yaptım
sakın almayın alırsanız kendimizi öldürürüz
ölmemizi istermisiniz parisler browniler ölmesin
günaydın canımmm
bi smile var o silinmiş buradan yerine kurbağa resmi çıkıyoo
ileri görüşlü adam diye buna demiyorlar
günaydın hazal bacım
düşmüşken yabancıya düşmesin
ayrıca halının ne kadar yararlı olduğu bu sayede belli olur
kime diyorlar
hazallll günaydın kankitom:82::82::81:
düşmüşken yabancıya düşmesin
ayrıca halının ne kadar yararlı olduğu bu sayede belli olur
kime diyorlar
hazaaaaalllllllllllllllllllll özledin mi benüüüüüü
:18::18: cooooooooooooooooooooooooooook ozledimmmmmmmmmmmmmmmmm seni coooooooookkkk gece, sabah olsada brownimle meuhabbet etsem dedim.... sen nasilsin ilgileniolar demi kizlar seninle bak ilgilerinden memnun deilsen bana gonder kizlari bi ayar cekiim ben onlara
kizlar hani begendigim evin linkini buraya eklemistim ya, o evden hala haber yok.
yarin baska bi eve bakmaya gitcez benim istedigim bi semtte ev k.valideyede uzak
kadinin hayalleri suya discek ona yakin bi ev tutsasydik ogluma o bakacakti parayla ama uzak oldugu icin oglumu ona birakmicam oda avcunu yalicak ohhhh sefam olsunnnn
biliyordum sabahı zor ettiğini
ilgiden şuan memnunum,ilgilenmezlerse söylerim
torununa parayla mı bakçakkizlar hani begendigim evin linkini buraya eklemistim ya, o evden hala haber yok.
yarin baska bi eve bakmaya gitcez benim istedigim bi semtte ev k.valideyede uzak
kadinin hayalleri suya discek ona yakin bi ev tutsasydik ogluma o bakacakti parayla ama uzak oldugu icin oglumu ona birakmicam oda avcunu yalicak ohhhh sefam olsunnnn
tamam cnm dun ole bi hata yapip seninle ilgilenmediler simdi akillandilar ama kankim benim
burası gibi değil demekki.öyle evi begendim basayım parayı tutayım evi falan.
hakkında hayırlısı olsun canım benim.
kizlar hani begendigim evin linkini buraya eklemistim ya, o evden hala haber yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?