KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kız ben burdayım hep ama başka işlerle uğraşıyom:18:
başka topiklerede gitmiyom anam:18:

konuyu değiştirme nen
mööm konu kızz

dilek sende online oluyon ama 1 saat bişey yazmıyon

ivitttt

günaydın canlarım yaprak nihan dün akşam naptığımı sormuşsunuz canlarım
hersene olduğu gibi annemlere gittik abimler sağolsun pasta hediye falan alıyolar orda kutladık 11 gibi eve geldik
eşim le bu 4.doğumgünümdü hersene olduğu gibi bu senede benim için hiçbişey yapmadı çok bişey deildi istediğim hep söylediğim bi pasta yada 10 tl lik bi badi de olur yeterki bu özel günde beni hatırla diyorum benim için bişey yap dediğim ama bu sene yine hiçbişey yapmamıştı sağolsun bu sefer gerçekten çok canım yandı arkadaşlarım ailem siz herkes beni mutlu etmek için bişeyler yaptı hediyeler aldı ama eşim sağolsun hiçbişey uzunca bisüre onunla konuşmak istemiyorum :85::85::85:

ayy canım yaaaa üzüldüm bak şimdi neden o kadar vurdumduymaz davranıyorki
bide her yıl böyleymiş hani geçmiş zamanlarda yapsa arada yapmamış olsa anlayışla karşılar insan ama hiç yapmıyormuş eşin ve senin defalarca söylemene rağmen

dediğin gibi bi badi bi toka bile bizi mutlu etmeye yetiyor ama bunu anlamak istemiyorlarr

sinir şey ne var sanki mutlu etse seni bi gül bile alsa ne kadar mutlu olurdun
sinir oldum canım ya üzüldüm takma kafana buda böye sende ona hiç bişey yapma hatta hatırlama bile
derse bugün doğum günüm diye aa dersin öylemiydi hiç haberim yok

:85::85::85:hep böyle canım çok bişey istemiyorum ama yapmıyo işte çok canımı yakıyo her yıl doğumgünümde gözyaşları döküyorum

o bana hiçbişey yapmıyo ama ben onun için günler öncesinden hazırlık yapıyorum hep ama bu sene bende yapmıycam hiçbişey 1 hafta sonrada onun var

canim benim eslere nedense bu durumlar onemsiz gelio en ufak bi hedie bile seni mutlu eder cunki en sevdigin kisiden gelio...
sende onun dogum gununde bisi yapma sinir erkekler

cnm senin elinin ayari kacmis bugun herkesin ensesine tokati gecirionn

amaaan canim ya üzülme lütfen hicbir sene bisi yappmiyor ha yapmazsa yapmasin sende yapma bundan sonra.

:85::85::85:hep böyle canım çok bişey istemiyorum ama yapmıyo işte çok canımı yakıyo her yıl doğumgünümde gözyaşları döküyorum

o bana hiçbişey yapmıyo ama ben onun için günler öncesinden hazırlık yapıyorum hep ama bu sene bende yapmıycam hiçbişey 1 hafta sonrada onun var

kiyamam cnm ya aglama sende aynisini yap ona parise filanda goturme akli basina gelene kadar :100::100::99:

sakın dilek sakın yapma lafını bile etme hatırlama bile
hatta sorarsa umrumda değil benimki senin umrundamıydı de belki böyle böyle yola gelir bacım ama sen onun kini kutlarsan nasıl olsa benimkini hatırlıyo der birazda o anlasın hatırlanmamak nasılmış

günaydin kizlar sabah sabah hickiriklara boguldum
müge anlida kadin 47 yil sonra cocuguna kavustu
dayanamadim bende agladim

amaaan canim ya üzülme lütfen hicbir sene bisi yappmiyor ha yapmazsa yapmasin sende yapma bundan sonra.

kiyamam cnm ya aglama sende aynisini yap ona parise filanda goturme akli basina gelene kadar :100::100::99:
saolun canlarım bende yapmıycam

Son düzenleme:
[

bu sefer bende böyle yapıyım canım tamam

burda hava felaket soğudu kızlar sizin orda nasıl donuyorum valla bide klima bozuldu dün sessiz kalırsam bilinki burda dondum hee

erkek degilmi hep kendilerini hakli görürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…