- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #23.681
yok cnm keske orasi gibi olsa burda netten begenioz kimi tlf numarasini verio kimi emlakcilara verio en zoru e-posta mail gonderioruz cevap cok gec gelio biz begendigim eve mail attik hala cevap yok 1 hafta gecti uzerinden hayirlisi olsun yaa
torununa parayla mı bakçak
bi kere eşime şakasına demiştim annen parayla baksa izin verirmisin demiştim
onu dememle bi kızdı bana torununa parayla bakçaksa eğer bidaha torunun yüzünü göremez demişti
nasıl parayla ya
hazal sen çalışçanmı ayrıca
paraylamı bakacaktııı
niye baktırıyosunki canım işemi girmeyi düşünüyodun
evet bayagı zormuş,burda ev ara yeterki sana yapısıyorlar tut evi dye.
ayy kime anlatıyorum ayol sanki kız burayı bilmiyor
Bu arada türkiyeyle senin ora arasında kaç saat fark var kuşum yanlıs bilmiyorsam 1 saatti geridesiniz dogrumu
inş kaynanan bakmaz madem parayla olcak her türlü yabancı birini tutarsın hiç olmazsa disiplinli olur buda ordaki kaynanalaraya cnm burda k.valide ve arkadaslari bole gelinleri calisio k.validelerde cocuklara para ile bakio benim eltimde calisirken oglu icin para odemisti.. biz ne kadar karsi ciksakta adimiz gelin biz suclu oluruz ama oglullari analarina resti cekse kadin bir daha agzini acamaz. esime dedim oglumuza baksa para vercekmisin tabi veririz dio bende aferin dedim sustum
evet cnm simdi deil yazdan sonra kiraya cikcaz sonra turkiyeye gitcez geldikten sonra caliscam kreste 1 3 yas arasi cocuklara bakcam..
nereye nenben oyun oynamaya gidiyorum kızlar
inş kaynanan bakmaz madem parayla olcak her türlü yabancı birini tutarsın hiç olmazsa disiplinli olur buda ordaki kaynanalarainsan oğlundan para alırmı
kendi çocuğunada baksan orda olmazmı ki hem çalışırsın izin verirlermi:44:
gene kimseler kalmamış :84::84:
evet cnm insaallah uzak ev tutaizda bakamaz cok sisnir oluyorum bu duruma ama esimde veririz deyince bisi yapamiorum.
oglmda ayni kresde olailir ama ben ona bakamam yasak.. ama baska calisanlarda dort dortluk bakarlar ogluma
evet ya kizlarrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz muhabetden SIKILDIYSANIZ baska konu acarik
oazaman aynı kreşe gidin sen bakmasanda gözünün önünde olur hiç olmaz aynı binada olursunuz canım
ama tabi fiyatlar nasıl bilmiyorum pahalımı çok
ya evet nerdesiniz nen dövcem he:95::95::95:
ya evet nerdesiniz nen dövcem he:95::95::95:
nerdesiniz nengeldimmmmmmmm:87:
ay bugün boğazlı kazak giydim kaşıntıdan öldümmmmmmmmmmmmmmmmmmm:95:
nerdesiniz nen
beni bağladınız kendinize şimdi siz gidiyonuz sonra bende alışçam tekrardan başka topiklere
ben yazıyorum da canım cvp yazan yok diye gidiyorumnen millete dion sen yoksun yine kacakk
nerdesiniz nen
beni bağladınız kendinize şimdi siz gidiyonuz sonra bende alışçam tekrardan başka topiklere
sana demedim kız ben senle muabbet ediyoz deminden beribaska topiclermi
ben hep burdayim ama
konuyu değiştirme nenaşkböcüm gelmişş
nettin bacım dünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?