KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yok cnm keske orasi gibi olsa burda netten begenioz kimi tlf numarasini verio kimi emlakcilara verio en zoru e-posta mail gonderioruz cevap cok gec gelio biz begendigim eve mail attik hala cevap yok 1 hafta gecti uzerinden hayirlisi olsun yaa

evet bayagı zormuş,burda ev ara yeterki sana yapısıyorlar tut evi dye.

ayy kime anlatıyorum ayol sanki kız burayı bilmiyor

Bu arada türkiyeyle senin ora arasında kaç saat fark var kuşum yanlıs bilmiyorsam 1 saatti geridesiniz dogrumu

ya cnm burda k.valide ve arkadaslari bole gelinleri calisio k.validelerde cocuklara para ile bakio benim eltimde calisirken oglu icin para odemisti.. biz ne kadar karsi ciksakta adimiz gelin biz suclu oluruz ama oglullari analarina resti cekse kadin bir daha agzini acamaz. esime dedim oglumuza baksa para vercekmisin tabi veririz dio bende aferin dedim sustum

hazal sen çalışçanmı ayrıca

evet cnm simdi deil yazdan sonra kiraya cikcaz sonra turkiyeye gitcez geldikten sonra caliscam kreste 1 3 yas arasi cocuklara bakcam..

paraylamı bakacaktııı

niye baktırıyosunki canım işemi girmeyi düşünüyodun

cnm ev alabilmemiz icin benimde calismam gerek yoksa banka kredi vermiyor..

evet cnm biliorum turkiyeyi burda herseyin bi sistemi var yok ole parayi basiim istediimi aliimm
evet cnm saat gerideiz

inş kaynanan bakmaz madem parayla olcak her türlü yabancı birini tutarsın hiç olmazsa disiplinli olur buda ordaki kaynanalara insan oğlundan para alırmı
kendi çocuğunada baksan orda olmazmı ki hem çalışırsın izin verirlermi:44:

evet cnm insaallah uzak ev tutaizda bakamaz cok sisnir oluyorum bu duruma ama esimde veririz deyince bisi yapamiorum.

oglmda ayni kresde olailir ama ben ona bakamam yasak.. ama baska calisanlarda dort dortluk bakarlar ogluma

gene kimseler kalmamış :84::84:

evet ya kizlarrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz muhabetden SIKILDIYSANIZ baska konu acarik

oazaman aynı kreşe gidin sen bakmasanda gözünün önünde olur hiç olmaz aynı binada olursunuz canım
ama tabi fiyatlar nasıl bilmiyorum pahalımı çok

ya evet nerdesiniz nen dövcem he:95::95::95:

baska topiclermi

ben hep burdayim ama
sana demedim kız ben senle muabbet ediyoz deminden beri
tuğba hanım oyuna gitti
yaponunda nereye gittiği belli değil diğer kızlarda yok
bilge ne zamandır bizi boşluyo hadi o ders çalışıyo

ülen sena tamda banlancak zamanı buldun he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…