KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bence gecmisi silersen bide x yerine direk cikis yaptan cikis yaparsan bisi olmaz e bide beni hatirla kutucugu var onuda isaretleme
mesela ben burda geçmişi istediğim kadar sileyim ana bilgisayardan silinmez sadece kendi bilg. silinir
orda kayıt altında durur

ve bilgi işlemdekiler isterlerse benim bilgisayarıma ben işlem yaparken girip ne yapıyorsam görebilirler net olarak benim bilg. ekranı karşılarına gelir

ama burası kocaman bi belediye durup dururken yapmazlar bunu başlarında bir sürü iş var sonuçta kimse uğraşmaz ancak şüphelenirseler veya bilg arızlanırsa
zaten korkacağım bişey de yok beni izlerseler izlesinler kötü bişey yapmıyorum ki

bilmiyordum ben bunu
e yani korkacak cekinecek bi sey yapmiyorsunki sonucta

sağol canım bişiler yaptım ama inşallah gerekli şeyler silmemişimdir

hoş geldin ceydoş nerlerdesin bakim neler yaptın

bugün kendimi uykuya verdim ya aşırı halsizlik var üzerimde. hasta da değilim ama ne bileyim işte bi tuhafım bugün sabah eşim geldi, normalde 8de kalkıpğ kahvaltıyı hazırlıyordum eşim de 9da geliyor sabah. bu sabah saat9.30' da baktım eşim gelmiş yanıma yatmış. uyandım, dedim niye kaldırmadın beni kahvaltı edelim falan. benim canım istemiyor dedi. neyse benim de hiç kalkasım yoktu zaten 11de uyandım. bulaşık makinesinde yıkanmış bulaşıklar vardı onları dizdim yerlerine çamaşır makinesini açtım. sonra yine kıvrıldım eşimin yanına uyumuşum.. dün iş güç yapmıştım zaten yemeğim de var.. amann bugün de tatil yaptım oh
hosgeldin pikolatam

hoşbuldum biskremimm

oh ne güzel olmuş iyi yapmışın canım:81::81:

oohh sefan olsun iyi yapmissin hep is güc yapacak degilsin ya dinlen birazda.

bm biskolata daha güzel reklamida öylee

oohh sefan olsun iyi yapmissin hep is güc yapacak degilsin ya dinlen birazda.

bm biskolata daha güzel reklamida öylee

delü

eşim geçen diyo zati bu nasıl reklam diye.. aa noldu dedimm heryer manken cıbıl kızlarla kaynıyo bu mu rahatsız ettii

iyi yapmışsın canım evin arkın temizse ohh ne güzel uyumuşsunn:97:

he kı ev toplu, yemek de var dünden zaten. bi de dün akşam oturudm tv karşısına hem izledim hem de bi taraftan salı günkü misafirler için sarma sardım bi tencere o yordu beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…