KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

böcügüme cevaptirrr
alinti yaptim olmadi:)
ahh ahh valla burda bazi seyler su gibi ucuz bazen burdan toplayip turkiyede satasim geliyor
özellikle parfümleri

Son düzenleme:

ben arabayi burdan goturcem cnm ben ucakla istanbul uzeri gidecem istanbulda beklerken cocugu kucagima almicam arabasina koycam.. benim eltimin varmis ole yazlik arabasi benim ogluma aldigim araba cok buyuk...

valla araba koltugunada turkiyede bakariz burdan nasil goturcem yaa

hic netten bisi almadim bi bakayim simdi indirimlerde oluyor ama genelde pahali bi hirkaya 29 euro 35 eoro falan veriyoruz yazik yani türkiyede 15 tl 20 tl olan seyler halbuki.
ben aciyorum ama kocam hic takmiyor

cnm sen dedigim yere gir cok ucuz normal fiatli olanra deil indirim yazar zaten baslikta oraya tikla sec begen al..

yok ya ben direk ucakla gidicem cumadan cumaya var bizim burda direk ankara.
üff napcam bilmiyorum.okadar seyi nasil götürecez ya.
he bacim simdi bakiyom yaziyor ustune angebot yani indirim diye
saol bitenem

yok ya ben direk ucakla gidicem cumadan cumaya var bizim burda direk ankara.
üff napcam bilmiyorum.okadar seyi nasil götürecez ya.
he bacim simdi bakiyom yaziyor ustune angebot yani indirim diye
saol bitenem

ya konyaya direk ucak yok mecbur istanbul uzeri
vallahi yaa bide kilo derdi var thy asla fazla kilo kabul etmiomus kaynim ocakta gitmisti 2 kilo fazla gelid ie bir suru sorun cikarmislar cok katilar bu konuda

kiz angebot ucuzluk demekmi... yazilisi anguta cok benzioo

he kiz kabul etmiyorler bide bayana denk geldinmi hic almiyor salaklar halbuki bayanlarin daha nazik olmasi lazim ama cok katilar.
biz el bagajimiza dolduruyordukta dolduruyorduk.türkiye icinde hic sorun olmuyor bi burdan gelip giderken sorun.

he kiz indirim,teklif demek evet benziyor

Son düzenleme:
çıkmak zorunda kaldım merkezden çağırdılar

ama ben gitmişim siz konuşmuşunuz benim gitmemimi beklediniz
ben gelince susuyonuz

üff kaslarimi aldim boyunu keserken fazla kacirdim sol tarafimi gicik oldum yaaa:95::95::95::84::84::84::84:

ablamla telde konustum geldim yazik hamile bulanti cok kotu gecio yaa kendi halim aklima geldi yaa bende 5 ay cekmistim kusma ve bulantilari....

sizde bu hafta cok durgundunuz yaa nasil bi rahavet varsa ustumuzde
canlanin accik ya zaten yarin kimse gelmio topice bugunun keyfini cikaralim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…