KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ablanınki kaç aylık

bu kusma ne kötüdür ya şimdi ben hamile kalırsam işede gelip gitcem doğurana kadar yollarda naparım ben ayy

sanki hamile bile değildim karnım şişmese normaldim yani hiç bişeyden iğrenmedim
bitek çok sevdiğim biber dolmasını son zamanlarda yiyemedim ama annem demişti hamileyken en sevdiğin yemeği ağzına koyamazsın diye bi o onun dışında hiç üzmedi beni aşkitom

ne güzel kız darısı bizeeee

ama işte eğer bendede bulantı olursa diye naparım diye şettimm onun ilacı falan oluyomukii:44:

ne güzel kız darısı bizeeee

ama işte eğer bendede bulantı olursa diye naparım diye şettimm onun ilacı falan oluyomukii:44:
bişey olmaz canım bulantı için şurup veriyorlar arkadşımda bulanmıştı 1 hafta hastanede yattı vüct susuz kaldığı için sonrada şurup içiyordu sen hamiş ol biz sana tiyolar veririz canım

he iyi fikir uzayana kadar iadere edersin artıkınn

sen kendinmi alıyon kaşlarını hep

ben kendim alamıyom hiç:26:

kocis geldi kactim bende
he kiz kendim aliyom türkiyede kuaföre gidiyom ama burda uyardigim halde incecik yapiyirlar gitmiyom daha.

sahmeranim badem yagi cok iyi geliyomus kaslara kirpiklere bende sürecem

ablanınki kaç aylık

bu kusma ne kötüdür ya şimdi ben hamile kalırsam işede gelip gitcem doğurana kadar yollarda naparım ben ayy

ablami 3. cocugu cnm 2 oglu var biri 10 biri 8 yasinda bunuda kiz istiyolar insallah hayirli bi evlat olur ve kiz olur

canim herkes bir deilki benim annemin hamilelilleri cok kotu gecermis bizde ona cekmisiz

kızlar ya bişi dicemm
biraz önceki konuda bi üye yazmışda oradan aklıma geldi
Çalışan kişiler işyerinde kendi özel face, msn, mailllerini açmasınlar.. Hem bilgiler görülüyor, hem şifre kaydeliyor.

bu olabilirmi ay:18:

bilmiyorum ki canım
her iş yerinde olurmu ki
yani iş yerindekiler senin face şifreni bilse ne olur ki
sen face te ne kadar özelini paylaşıyorsun ki yaprak bence facete de paylaşmayın çok özellerinizi
mesela biz burda anlatıyoz herşeyimizi bazen düşünüyorum da bunlar ilerde karşıma çıkarmı:26:
int ortamı başlı başına risk zaten
benim msn şifremi bilse işyerim hiç bi işine yaramaz

evet yani mesela burada yazdıklarımız falan çıkıyomukii yada kaydediyomuki bi şekilde:44:

benim msn yi kaydetmesin :18:ben oradan çok konuşuyorum:83::83:

bence gecmisi silersen bide x yerine direk cikis yaptan cikis yaparsan bisi olmaz e bide beni hatirla kutucugu var onuda isaretleme

evet yani mesela burada yazdıklarımız falan çıkıyomukii yada kaydediyomuki bi şekilde:44:

benim msn yi kaydetmesin :18:ben oradan çok konuşuyorum:83::83:
konuşmaların gözatma geçmişine kayıt ediliyordur ama şöyle sana bağlı başka bilgisayar varmı ağ bağlantılardan girip bakabilir göz atma geçmişinden oluyor çünkü msn yazışmaları kaydedilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…