KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızz yaprak cuma günü sana mesaj attım tele iletilmedi galiba kapalımıydı tel ben anneme gittim cuma günüde msn açıktı bişey yazmayın dediydim

kolay gelsin canım

öyle değil -eskisi gibi değiliz

ben size tel numaralrını vermeyelim demiştim, büyü bozuldu bakın
şaka şaka niye eskisi gibi değilmişiz pehhh.
dahada iyi olcez. kankiyiz biz kankiiiii:13::13:

allah iyiliğini versin kız. tam bi afacanmışın haaa.

Hoşgeldin kuzummm

daha öncede denedim olmadı bugün yine denedim olmadı canım daha önce birazda olsa yükleyebilmiştim ama şimdi hiç yüklenmedi size düğünümden resimler yüklicektimdi:93::93:

kı diloşş bence neden olmuyo biliyo musunnn resimlerin boyutu büyk geliyo herhal çünkü bi kere bende de öle olmuştu da fotoğrafın boyutu büyük diye yüklemiyomuş meğer :97:

Hoşgeldin kuzummm

kı diloşş bence neden olmuyo biliyo musunnn resimlerin boyutu büyk geliyo herhal çünkü bi kere bende de öle olmuştu da fotoğrafın boyutu büyük diye yüklemiyomuş meğer :97:

hoşbulduk bıcırık. pek sevimlisin resimlerinde.

daha öncede denedim olmadı bugün yine denedim olmadı canım daha önce birazda olsa yükleyebilmiştim ama şimdi hiç yüklenmedi size düğünümden resimler yüklicektimdi:93::93:
hadi ya:81::81:
ben size tel numaralrını vermeyelim demiştim, büyü bozuldu bakın
şaka şaka niye eskisi gibi değilmişiz pehhh.
dahada iyi olcez. kankiyiz biz kankiiiii:13::13:
aklıma ik o geldi zaten
bencede:95:..............................

hoşbulduk bıcırık. pek sevimlisin resimlerinde.

sağol canımcım, ilk çocuk ve ilk torun olduğumdan dolayı birazcıkın şımarık büyümüşüm ama kabak annemin başına patlamış işte hele erkek kardeşimin çocukluğundan hiç söz etmiyorum zaten sayfalar yetmez onun yaramazlıklarına. o gerçekten tam bir milli felaketti. annemin ömrnü yedi yaa :97:

s.dilek bederden çıtır kızların yemek topiğine yeni tarifler ekledim ama anlatımda pek başarılı olamadım sanırsaam

hadi ya:81::81:

aklıma ik o geldi zaten

verin o zmana numaralarımı:26:

erkek değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…