- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.121
şuan siştede mi bi problem var acaba
kızz yaprak cuma günü sana mesaj attım tele iletilmedi galiba kapalımıydı tel ben anneme gittim cuma günüde msn açıktı bişey yazmayın dediydim
katılıyorumm
Canım benim kesinlikle yatarken Felak ve nas surelerini oku bidenem.. Rabbim içini ferahlatsın inş.
bi de ben çok oynakmışım.. ee ne de olsa Trakya kızanıyızannem patates kızartırken falan tavadaki çıkan yağ sesine bile oynarmışım
kolay gelsin canım
öyle değil -eskisi gibi değiliz
kolay gelsin canım
öyle değil -eskisi gibi değiliz
geldi bacım buraya yazdım hatta msj attığını görmedin sanırım
kontürürm yoktucevap veremedim dedim
allah iyiliğini versin kız. tam bi afacanmışın haaa.
daha öncede denedim olmadı bugün yine denedim olmadı canım daha önce birazda olsa yükleyebilmiştim ama şimdi hiç yüklenmedi size düğünümden resimler yüklicektimdi:93::93:
hadiya cumarteside gelmedimya oyüzden görmedim buraya yazdığını canım
ama bana iletildi raporu gelmedide ondan gitmedi sandım
Hoşgeldin kuzummm
kı diloşş bence neden olmuyo biliyo musunnn resimlerin boyutu büyk geliyo herhal çünkü bi kere bende de öle olmuştu da fotoğrafın boyutu büyük diye yüklemiyomuş meğer :97:
hadi ya:81::81:daha öncede denedim olmadı bugün yine denedim olmadı canım daha önce birazda olsa yükleyebilmiştim ama şimdi hiç yüklenmedi size düğünümden resimler yüklicektimdi:93::93:
aklıma ik o geldi zatenben size tel numaralrını vermeyelim demiştim, büyü bozuldu bakın
şaka şaka niye eskisi gibi değilmişiz pehhh.
dahada iyi olcez. kankiyiz biz kankiiiii:13::13:
bencede:95:..............................
hoşbulduk bıcırık. pek sevimlisin resimlerinde.
Hoşgeldin kuzummm
kı diloşş bence neden olmuyo biliyo musunnn resimlerin boyutu büyk geliyo herhal çünkü bi kere bende de öle olmuştu da fotoğrafın boyutu büyük diye yüklemiyomuş meğer :97:
hıı ee ozaman napçaz ki ne yapmak gerekiyo
verin o zmana numaralarımı:26:hadi ya:81::81:
aklıma ik o geldi zaten
erkek değilmisağol canımcım, ilk çocuk ve ilk torun olduğumdan dolayı birazcıkın şımarık büyümüşüm ama kabak annemin başına patlamış iştehele erkek kardeşimin çocukluğundan hiç söz etmiyorum zaten sayfalar yetmez onun yaramazlıklarına. o gerçekten tam bir milli felaketti. annemin ömrnü yedi yaa :97:
polyanan nezaman geliyonuz bacım
al mektuplarını ver mektuplarımıverin o zmana numaralarımı:26:
erkek değilmi
fotoğrafların boyutunu küçülteceksin canım :97:
heyecan basti bak simdi
benim pasaport isim var eger onu yarin halledebilirsek bu cuma gelicez. olmazsa haftaya cuma.
cumalari direk ankara ucusu var ondan hep cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?