- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.141
heyecan basti bak simdi
benim pasaport isim var eger onu yarin halledebilirsek bu cuma gelicez. olmazsa haftaya cuma.
cumalari direk ankara ucusu var ondan hep cuma
ayy ne güzel bi duygu.heyecan basti bak simdi
benim pasaport isim var eger onu yarin halledebilirsek bu cuma gelicez. olmazsa haftaya cuma.
cumalari direk ankara ucusu var ondan hep cuma
al mektuplarını ver mektuplarımı
hadi ya inşallah halledersiniz canımda hayırlısıyla gelirsiniz hazırlıkları tamamladınmı aldınmı çikolataları parfümleri
kız gelirken bize peçete getirsenealman peçetesi
küçükken peçete koleksiyonu yapıyodum ne değerliydi yurtdışından gelen peçeteler bi alman peçetesine 10 tane türk peçetesi deiştiriyoduk
hadi ya inşallah halledersiniz canımda hayırlısıyla gelirsiniz hazırlıkları tamamladınmı aldınmı çikolataları parfümleri
küçükken peçete koleksiyonu yapıyodum ne değerliydi yurtdışından gelen peçeteler bi alman peçetesine 10 tane türk peçetesi deiştiriyoduk
ayy ne güzel bi duygu.
inşallah problem yaşamadan gelirsiniz.
polyanan inş sorunsuz gelirsiniz bacım
virmem bana ne
vay hayin. demekki türk peçetelerinin değerni siz düşürüyodunuz heeee
dilek nen sonra o peçeteleri ne yaptın çok merak ettimde
bide almancıların havası olurmuş he lüks arabalarla gelirlermiş ama şimdi türkiyede daha çok lüs araba forsları kalmadı en azından burdakilerinşaka bi yana eskiden almanya (neresi olursa olsun adı almanya, almancı) dan gelenlere uzaydan gelmiş gibi bakılırdı. ben küçükken felan. onlar oturudu biz izlerdikkkk
şaka bi yana eskiden almanya (neresi olursa olsun adı almanya, almancı) dan gelenlere uzaydan gelmiş gibi bakılırdı. ben küçükken felan. onlar oturudu biz izlerdikkkk
genelde baska islerde calisanlar öyle geliyor canim bizimkilerin kendi isi oldugu icin istedigimiz zaman gelip gidiyoz her 3 ayda 1 gelip giderdik ama cocuk olunca böyle oldu.siz erkenmi geliyonuz polyanacım genelde o taraftan gelenler yılın ortası gibi geliyolarda
ayy ne güzel bi duygu.
inşallah problem yaşamadan gelirsiniz.
virmem bana ne
alaman peçetesi nasıl oluyodu daha mı güzel
hadiya duruyo he ben attım2 poşet annemlerin bodrumda duruyo hala ilk okula gidiyoduk ozaman:97::97:
facebookta okudum bakınnn
bakkala gittim 1 ekmek aldım. para üstü sakız verdi.ertesi gün gene gittim ekmek aldım para yetmedi sakız verdim...sok oldu
hee hee ewet bizdik onlarvay hayin. demekki türk peçetelerinin değerni siz düşürüyodunuz heeee
alaman peçetesi nasıl oluyodu daha mı güzel
ay Allah bende diyom nediyo buban akızıyodyn kendin yorum yapmadan alıntı yapmışın ne abbberrrrr
hee hee ewet bizdik onlar
çok güzeldi kızım ilk okuldayken sene 1991
şimdi kalın peçeteler varya öyle kalın çok güzel desenleri vardı
ozaman yoktu böyle şimdiki gibi peçete bütün okul kırılıp geçiyodu her teneffüs yarış vardı benle onu deişsene bunu deişsene diye bide tek tek gösteriyoduk onları
hadiya duruyo he ben attım
ama ben pul koleksiyonu yapıyodum
bide almancıların havası olurmuş he lüks arabalarla gelirlermiş ama şimdi türkiyede daha çok lüs araba forsları kalmadı en azından burdakilerin
nen polyanan üzerine alınma döferim
ne kadar meraklısın kızbana göstersene pul koleksiyonunu
doğru didin canım
yok kiz alinmam ben
dogru diyon valla.
ama valla almanya almanya bisi saniyorlar burayi türkiyemiz daha güzel
bide cok zengin zannediyorlar burda yasayanlari sanki beles para veriyorlar
sabahtan aksama kadar calisiyorlar buranin parasi euro oldugu icin türkiyede degerleniyor halbuki burdaki yasantina göre kazaniyon harciyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?