KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

heyecan basti bak simdi
benim pasaport isim var eger onu yarin halledebilirsek bu cuma gelicez. olmazsa haftaya cuma.

cumalari direk ankara ucusu var ondan hep cuma

hadi ya inşallah halledersiniz canımda hayırlısıyla gelirsiniz hazırlıkları tamamladınmı aldınmı çikolataları parfümleri
kız gelirken bize peçete getirsenealman peçetesi
küçükken peçete koleksiyonu yapıyodum ne değerliydi yurtdışından gelen peçeteler bi alman peçetesine 10 tane türk peçetesi deiştiriyoduk

vay hayin. demekki türk peçetelerinin değerni siz düşürüyodunuz heeee

alaman peçetesi nasıl oluyodu daha mı güzel
ayy ne güzel bi duygu.
inşallah problem yaşamadan gelirsiniz.

polyanan inş sorunsuz gelirsiniz bacım

virmem bana ne

şaka bi yana eskiden almanya (neresi olursa olsun adı almanya, almancı) dan gelenlere uzaydan gelmiş gibi bakılırdı. ben küçükken felan. onlar oturudu biz izlerdikkkk

facebookta okudum bakınnn

bakkala gittim 1 ekmek aldım. para üstü sakız verdi.ertesi gün gene gittim ekmek aldım para yetmedi sakız verdim...sok oldu

şaka bi yana eskiden almanya (neresi olursa olsun adı almanya, almancı) dan gelenlere uzaydan gelmiş gibi bakılırdı. ben küçükken felan. onlar oturudu biz izlerdikkkk
bide almancıların havası olurmuş he lüks arabalarla gelirlermiş ama şimdi türkiyede daha çok lüs araba forsları kalmadı en azından burdakilerin

nen polyanan üzerine alınma döferim

he valla bide çikolata verdiklerinde mutlu olurduk çocukluk işte sanki hiç yemiyozz

bide babamgile sigarayla beyaz çorap getirirlerdi

siz erkenmi geliyonuz polyanacım genelde o taraftan gelenler yılın ortası gibi geliyolarda
genelde baska islerde calisanlar öyle geliyor canim bizimkilerin kendi isi oldugu icin istedigimiz zaman gelip gidiyoz her 3 ayda 1 gelip giderdik ama cocuk olunca böyle oldu.
allah nasip ederse yazinda gelcez agustos gibi falan.

alman pecetesimi sen iste gülüm kutu kutu getireyim
ay ne güzel bisi ozamanlar hersey bi baskaymis demi cocukluk cok güzel

yok cikolar daha hazir degil hep son güne birakiyo onlari nedense.
ayy ne güzel bi duygu.
inşallah problem yaşamadan gelirsiniz.

virmem bana ne

insallah canim valla gözlerim doluyor annemle karsi karsiya gelme anini düsündükce

hee hee ewet bizdik onlar
alaman peçetesi nasıl oluyodu daha mı güzel

çok güzeldi kızım ilk okuldayken sene 1991
şimdi kalın peçeteler varya öyle kalın çok güzel desenleri vardı
ozaman yoktu böyle şimdiki gibi peçete bütün okul kırılıp geçiyodu her teneffüs yarış vardı benle onu deişsene bunu deişsene diye bide tek tek gösteriyoduk onları

ban akızıyodyn kendin yorum yapmadan alıntı yapmışın ne abbberrrrr
ay Allah bende diyom nediyo bu
ne didiğini anlamak ve çözmek adına bi önceki sayfaya dönmek zorunda kaldım

bide almancıların havası olurmuş he lüks arabalarla gelirlermiş ama şimdi türkiyede daha çok lüs araba forsları kalmadı en azından burdakilerin

nen polyanan üzerine alınma döferim

yok kiz alinmam ben
dogru diyon valla.
ama valla almanya almanya bisi saniyorlar burayi türkiyemiz daha güzel
bide cok zengin zannediyorlar burda yasayanlari sanki beles para veriyorlar
sabahtan aksama kadar calisiyorlar buranin parasi euro oldugu icin türkiyede degerleniyor halbuki burdaki yasantina göre kazaniyon harciyon.

doğru didin canım

sanada göstereyimmi koleksiyonumu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…