KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

he kiz cok kalin valla aciyom pecetelere bosa atiyoz hep bi agiz sil kocaman pecete cöpe
ben hep kagit havlu kullaniyom artik misafire pecete

Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf : "Evi benim üzerime yap dedi"
bakın bende komik bişey buldum facede

nasıl küçülcekki iliyomusunuz çok soru sordum ama

paint' te aç canım fotoyu orda boyutu değiştir yazyo ordan küçült işte istediğin kadar..

puhahaaa ulen dilek valla aynısını biz de yapıyoduk
şaka bi yana eskiden almanya (neresi olursa olsun adı almanya, almancı) dan gelenlere uzaydan gelmiş gibi bakılırdı. ben küçükken felan. onlar oturudu biz izlerdikkkk

he ya bizim karşı dairede oturan bi teyze vardı onun kızı almanyada yaşıyodu, torunu vardı benden 1 yaş küçük. çok pis gıcık oluyodum ona Alamanyalı yaa işte bi kere tetris gibin bişi getirmişti çok da merak ediyorum nası bişey bu diye kızla normalde muhatap olmöuyodum kıskançlıımdan ama elindeki oyuncaı merakımdan gibip bisküvi çikolata verip yanaşmıştım kıza
he valla bide çikolata verdiklerinde mutlu olurduk çocukluk işte sanki hiç yemiyozz

bide babamgile sigarayla beyaz çorap getirirlerdi

he yaaa o çikotaları yemek ne ka zevkli oluyodu.. off çocukluğumu özledim yaa :84: barbie bebklerimizi alıp evden de işe yaramayan eski kilimlerden birini verirdi annem kapı önünde oynardık ne günlerdi bee :97:

he valla bide çikolata verdiklerinde mutlu olurduk çocukluk işte sanki hiç yemiyozz

bide babamgile sigarayla beyaz çorap getirirlerdi

benim teyzemde burda biz cocukken oda getirirdi ciko cok mutlu olurduk ne salakmisim diyorum kendi kendime
sigarayi anladimda beyaz corap niyeki:44:

kolay gelsin canım

öyle değil -eskisi gibi değiliz
sagol canim
şaka bi yana eskiden almanya (neresi olursa olsun adı almanya, almancı) dan gelenlere uzaydan gelmiş gibi bakılırdı. ben küçükken felan. onlar oturudu biz izlerdikkkk

canim sen turkiyeymi gidiyorsun cok sevindim senin adina ya harika benide gecerken alin konyada atarsiniz

sana katiliyorum avrupa burasi ama kazandigin anca kendine yetiyor turkiye icin para biriktirmek bile zor ama turkiyede degerli oluyo buranin parasi orda gulluk gulistanlik yasiyorsun. burasida iyi tabi halimize sukur ama yetmiyor hele tek maas

facebookta okudum bakınnn

bakkala gittim 1 ekmek aldım. para üstü sakız verdi.ertesi gün gene gittim ekmek aldım para yetmedi sakız verdim...sok oldu

bide almancıların havası olurmuş he lüks arabalarla gelirlermiş ama şimdi türkiyede daha çok lüs araba forsları kalmadı en azından burdakilerin

nen polyanan üzerine alınma döferim
kız o niya alnısın o yeni nesi almancı

ay Allah bende diyom nediyo bu
ne didiğini anlamak ve çözmek adına bi önceki sayfaya dönmek zorunda kaldım

idman olmuş fenamı

evet ya:97::97:
barbilerle oynardık hem erkek olanı vardı hem kadın barbim vardı:97::97:
neler yaptırıdım onlara

sokakta kutuya bişiler doldurup çekiliş yapardık bide barbie bebek koyardık ama çekiliş kağıdına yazmazdık herkez alırdı çekiliş para kazanırdık valla

bizde kiremtileri ezer kına yapardık kendimize güya
kola kapaklarındada yemek yapardık:97::97:
ahh ahhh

neler yaptırıyodun kızzz

ya ben de gizli gizli KEn' le Barbie' yi öpüştürürken anneme yakalandıydımm

Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf : "Evi benim üzerime yap dedi"
bakın bende komik bişey buldum facede

uyanıkkkk

valla ya onlarıda yapardık
çocuk heryerde aynı vallla he

sokakta ip atlardık akşam ezanı okunurken eve koştur koştura giderdik
erkeklerle bakışırdık

maç yapardık
birdir bir oynardık
tam erkek fatmaymışım hee

bide borudan kağıt üflüyodukya onun adı neydi ondan bilem vardı benim

Ağaçlarda yaprakları kopartırdık, içine de çamurdan bi parça koyup sarardım yaprak sarması hesabı sonra da komşuculuk oynardık

Hele annecilik oyunu off koptum ya hatrlayınca. kim anne olcak im baba olcak kim çocuk olcak diye kura çekerdik

ne fenaymissin kiz kucukken

bizde kiremtileri ezer kına yapardık kendimize güya
kola kapaklarındada yemek yapardık:97::97:
ahh ahhh

evet ya bizde yapardik, dedem gilin evinin orad bos bi arazi vardi butun kuzenler toplanirdik prda oynardik tatlisu cesmesinden su doldurur camurdan tencere filan yapardik..

simdi dedem gilin evi yikilcak yerine saglik ocagi yapcaklar bizim cocuklugumuzun gectigi o tarlayada coktan koca koca binalr dikmisler bile vayy bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…