- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.161
hee hee ewet bizdik onlar
çok güzeldi kızım ilk okuldayken sene 1991
şimdi kalın peçeteler varya öyle kalın çok güzel desenleri vardı
ozaman yoktu böyle şimdiki gibi peçete bütün okul kırılıp geçiyodu her teneffüs yarış vardı benle onu deişsene bunu deişsene diye bide tek tek gösteriyoduk onları
ne kadar meraklısın kızpul koleksiyonumu görmeye iyi seni kandırmak kolay olcak
doğru didin canım
sanada göstereyimmi koleksiyonumu kız
nasıl küçülcekki iliyomusunuz çok soru sordum ama
hadi ya inşallah halledersiniz canımda hayırlısıyla gelirsiniz hazırlıkları tamamladınmı aldınmı çikolataları parfümleri
kız gelirken bize peçete getirsenealman peçetesi
küçükken peçete koleksiyonu yapıyodum ne değerliydi yurtdışından gelen peçeteler bi alman peçetesine 10 tane türk peçetesi deiştiriyoduk
şaka bi yana eskiden almanya (neresi olursa olsun adı almanya, almancı) dan gelenlere uzaydan gelmiş gibi bakılırdı. ben küçükken felan. onlar oturudu biz izlerdikkkk
he valla bide çikolata verdiklerinde mutlu olurduk çocukluk işte sanki hiç yemiyozz
bide babamgile sigarayla beyaz çorap getirirlerdi
Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf : "Evi benim üzerime yap dedi"
bakın bende komik bişey buldum facede
gösteririm nenkandım bilen hadi götür göster bakalım
gösteremezki gösteremezki
bizim evdecok merak ettimmm:18::18::18:
nerdeeee:18:
he valla bide çikolata verdiklerinde mutlu olurduk çocukluk işte sanki hiç yemiyozz
bide babamgile sigarayla beyaz çorap getirirlerdi
sagol canimkolay gelsin canım
öyle değil -eskisi gibi değiliz
şaka bi yana eskiden almanya (neresi olursa olsun adı almanya, almancı) dan gelenlere uzaydan gelmiş gibi bakılırdı. ben küçükken felan. onlar oturudu biz izlerdikkkk
genelde baska islerde calisanlar öyle geliyor canim bizimkilerin kendi isi oldugu icin istedigimiz zaman gelip gidiyoz her 3 ayda 1 gelip giderdik ama cocuk olunca böyle oldu.
allah nasip ederse yazinda gelcez agustos gibi falan.
alman pecetesimi sen iste gülüm kutu kutu getireyim
ay ne güzel bisi ozamanlar hersey bi baskaymis demi cocukluk cok güzel
yok cikolar daha hazir degil hep son güne birakiyo onlari nedense.
insallah canim valla gözlerim doluyor annemle karsi karsiya gelme anini düsündükce
yok kiz alinmam ben
dogru diyon valla.
ama valla almanya almanya bisi saniyorlar burayi türkiyemiz daha güzel
bide cok zengin zannediyorlar burda yasayanlari sanki beles para veriyorlar
sabahtan aksama kadar calisiyorlar buranin parasi euro oldugu icin türkiyede degerleniyor halbuki burdaki yasantina göre kazaniyon harciyon.
facebookta okudum bakınnn
bakkala gittim 1 ekmek aldım. para üstü sakız verdi.ertesi gün gene gittim ekmek aldım para yetmedi sakız verdim...sok oldu
kız o niya alnısın o yeni nesi almancıbide almancıların havası olurmuş he lüks arabalarla gelirlermiş ama şimdi türkiyede daha çok lüs araba forsları kalmadı en azından burdakilerin
nen polyanan üzerine alınma döferim
ay Allah bende diyom nediyo bu
ne didiğini anlamak ve çözmek adına bi önceki sayfaya dönmek zorunda kaldım
Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf : "Evi benim üzerime yap dedi"
benim teyzemde burda biz cocukken oda getirirdi ciko cok mutlu olurduk ne salakmisim diyorum kendi kendime
sigarayi anladimda beyaz corap niyeki:44:
evet ya:97::97:paint' te aç canım fotoyu orda boyutu değiştir yazyo ordan küçült işte istediğin kadar..
puhahaaa ulen dilek valla aynısını biz de yapıyoduk
he ya bizim karşı dairede oturan bi teyze vardı onun kızı almanyada yaşıyodu, torunu vardı benden 1 yaş küçük. çok pis gıcık oluyodum ona Alamanyalı yaa iştebi kere tetris gibin bişi getirmişti çok da merak ediyorum nası bişey bu diye kızla normalde muhatap olmöuyodum kıskançlıımdan ama elindeki oyuncaı merakımdan gibip bisküvi çikolata verip yanaşmıştım kıza
he yaaa o çikotaları yemek ne ka zevkli oluyodu.. off çocukluğumu özledim yaa :84: barbie bebklerimizi alıp evden de işe yaramayan eski kilimlerden birini verirdi annem kapı önünde oynardık ne günlerdi bee :97:
evet ya:97::97:
barbilerle oynardık hem erkek olanı vardı hem kadın barbim vardı:97::97:
neler yaptırıdım onlara
sokakta kutuya bişiler doldurup çekiliş yapardık bide barbie bebek koyardık ama çekiliş kağıdına yazmazdıkherkez alırdı çekiliş para kazanırdık valla
neler yaptırıdım onlara
sokakta kutuya bişiler doldurup çekiliş yapardık bide barbie bebek koyardık ama çekiliş kağıdına yazmazdıkherkez alırdı çekiliş para kazanırdık valla
valla ya onlarıda yapardıkbizde kiremtileri ezer kına yapardık kendimize güya
kola kapaklarındada yemek yapardık:97::97:
ahh ahhh
paint' te aç canım fotoyu orda boyutu değiştir yazyo ordan küçült işte istediğin kadar..
puhahaaa ulen dilek valla aynısını biz de yapıyoduk
he ya bizim karşı dairede oturan bi teyze vardı onun kızı almanyada yaşıyodu, torunu vardı benden 1 yaş küçük. çok pis gıcık oluyodum ona Alamanyalı yaa iştebi kere tetris gibin bişi getirmişti çok da merak ediyorum nası bişey bu diye kızla normalde muhatap olmöuyodum kıskançlıımdan ama elindeki oyuncaı merakımdan gibip bisküvi çikolata verip yanaşmıştım kıza
he yaaa o çikotaları yemek ne ka zevkli oluyodu.. off çocukluğumu özledim yaa :84: barbie bebklerimizi alıp evden de işe yaramayan eski kilimlerden birini verirdi annem kapı önünde oynardık ne günlerdi bee :97:
valla ya onlarıda yapardık
çocuk heryerde aynı vallla he
sokakta ip atlardık akşam ezanı okunurken eve koştur koştura giderdik
erkeklerle bakışırdık
neler yaptırıdım onlara
bizde kiremtileri ezer kına yapardık kendimize güya
kola kapaklarındada yemek yapardık:97::97:
ahh ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?