- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.181
puhahaa
kı dilek bizim sonumuz da böle olmasın aman bacım tikkat
sagol canim
canim sen turkiyeymi gidiyorsun cok sevindim senin adina ya harika benide gecerken alin konyada atarsiniz
sana katiliyorum avrupa burasi ama kazandigin anca kendine yetiyor turkiye icin para biriktirmek bile zor ama turkiyede degerli oluyo buranin parasi orda gulluk gulistanlik yasiyorsun. burasida iyi tabi halimize sukur ama yetmiyor hele tek maas
bide bizim zamanımızda şeker kız cendy vardı :97::97::97:
valla ya onlarıda yapardık
çocuk heryerde aynı vallla he
sokakta ip atlardık akşam ezanı okunurken eve koştur koştura giderdik
erkeklerle bakışırdık
hee bende de vardı omaç yapardık
birdir bir oynardık
tam erkek fatmaymışım hee
bide borudan kağıt üflüyodukya onun adı neydi ondan bilem vardı benim
Ağaçlarda yaprakları kopartırdık, içine de çamurdan bi parça koyup sarardım yaprak sarması hesabı sonra da komşuculuk oynardık
Hele annecilik oyunu off koptum ya hatrlayınca. kim anne olcak im baba olcak kim çocuk olcak diye kura çekerdik
ne fenaymissin kiz kucukken
evet ya bizde yapardik, dedem gilin evinin orad bos bi arazi vardi butun kuzenler toplanirdik prda oynardik tatlisu cesmesinden su doldurur camurdan tencere filan yapardik..
simdi dedem gilin evi yikilcak yerine saglik ocagi yapcaklar bizim cocuklugumuzun gectigi o tarlayada coktan koca koca binalr dikmisler bilevayy bee
maç yapardık
birdir bir oynardık
maç yapardık
birdir bir oynardık
onu bilmiyom power rangers vardı ninja kaplumbağalarayy ben bazen acar izlerim you tubeden cok severdim onu bide ay savascisi vardi trt 1de biliyonuzmu
benim hiç bebeğim olmamıştı.
bezden yapardım. (acitasyon, acitasyon)
evet yahele hava kararırken annem camdan bağırınca '' Anne 5 dakka daha noolursunn'' diye yalvarmanın da tadı bi başkaydı.. ben bi de hep başkalarını öne sürerdim.. '' ama anne bak Eda' lar da hala dışarda''
bide bizim zamanımızda şeker kız cendy vardı :97::97::97:
kız biz onu ortaokul lisede çok oynuyoduk uçlu kalemlerin içini çıkarıp küçük kağıtları çiğneyip yollardık ne iğrençti ya tüf tüf diyoduk onlara
yprk kendime benzettim seni yaa
apartmanin bahcesinde abim gil mahalle maci oynarlardi bende izlerdim.. top bikere bahce disina cikti ben hemen kostum topu abime atcaktim nasil vurduysam topa top daha 5. kata kadar yukselmistiabimin arkadaslar bu vaziyette bi kiz nasil bu kadar yuksege atar die bakmislardi...
yprk kendime benzettim seni yaa
apartmanin bahcesinde abim gil mahalle maci oynarlardi bende izlerdim.. top bikere bahce disina cikti ben hemen kostum topu abime atcaktim nasil vurduysam topa top daha 5. kata kadar yukselmistiabimin arkadaslar bu vaziyette bi kiz nasil bu kadar yuksege atar die bakmislardi...
hadi ya sende tam bahtsız bedevi olmuşunhe ya mahalleden bi bebe benim gözüme denk getirdi o külahlardan gözüm kanlanmıştı onun yüzünden
ondan sonra o çocuk yine bi taş attı bana gözüme geldi bilmem neysi yırtılmıştı gözümün sargı beziyle gezdim 1 ay falan tek gözüm kapalı
yine o çocuk bi kerede anahtar fırlatmıştı kafama kanamıştı kafamm
çok çektirdi o bebe bana yaaaa
bizde maç yapardık hep. ben kalaci olurdum . acayip bi kaleciydim
ayy ben bazen acar izlerim you tubeden cok severdim onu bide ay savascisi vardi trt 1de biliyonuzmu
hee bende de vardı o
bide küçük küçük poşetçiklerde renkli renkli kolonyalar vardı kırtasiyelerde:97::97:
sulugöz sakızlar vardı:97::97::97:
yumiyum önce hüplet sonra gümlet olayı:97::97::97:
kız biz onu ortaokul lisede çok oynuyoduk uçlu kalemlerin içini çıkarıp küçük kağıtları çiğneyip yollardık ne iğrençti ya tüf tüf diyoduk onlara
vahh yavrummhe ya mahalleden bi bebe benim gözüme denk getirdi o külahlardan gözüm kanlanmıştı onun yüzünden
ondan sonra o çocuk yine bi taş attı bana gözüme geldi bilmem neysi yırtılmıştı gözümün sargı beziyle gezdim 1 ay falan tek gözüm kapalı
yine o çocuk bi kerede anahtar fırlatmıştı kafama kanamıştı kafamm
çok çektirdi o bebe bana yaaaa
evde kahvaltı yapmazdık ilk tenefüste simit ayran sonlara doğru tost alırdık ama tost hiç bitemezdi hemen zil çalardı dersteyken aklım hep tostta kalırdı:97::97::97: bazen gizli gizli yerdim
o olmazsa olmaz zaten bende dökmüştümay o renkli kolonyalar süperdi ciddenne manyak şeylere para yatırıyomuşuz
vahh yavrumm
ben de bi kere derste simit ayran yerkee ayranı üzeirme dökmüştüm
hadi ya sende tam bahtsız bedevi olmuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?