KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

he bacim gidecez insallah valla zor duruyom artik.sikildik ikimizde burda
dün diyozki kocisle keske özel ucagimiz olsa araba gibi
valla alir atardik gii ne iyi olurdu

kazanilan burdaki harcamalara gidiyor zati
hele ben ev kiramiza cok üzülüyom türk parasiyla 2 milyar yazik yaa
evde almiyoz iyice buraya baglanmayalim diye yazik ama diyicem satilik evlerde gözü olsun.
tek maas
valla beni hayatta calistirmaz cok sükür yetiyor artiyor bile onun maasi.
her ay 500 euroda bana geliyor cocuk parasi annelik parasi vs

valla ya onlarıda yapardık
çocuk heryerde aynı vallla he

sokakta ip atlardık akşam ezanı okunurken eve koştur koştura giderdik
erkeklerle bakışırdık

hele hava kararırken annem camdan bağırınca '' Anne 5 dakka daha noolursunn'' diye yalvarmanın da tadı bi başkaydı.. ben bi de hep başkalarını öne sürerdim.. '' ama anne bak Eda' lar da hala dışarda''

maç yapardık
birdir bir oynardık
tam erkek fatmaymışım hee

bide borudan kağıt üflüyodukya onun adı neydi ondan bilem vardı benim
hee bende de vardı o

bide küçük küçük poşetçiklerde renkli renkli kolonyalar vardı kırtasiyelerde:97::97:
sulugöz sakızlar vardı:97::97::97:
yumiyum önce hüplet sonra gümlet olayı:97::97::97:

maç yapardık
birdir bir oynardık
tam erkek fatmaymışım hee

bide borudan kağıt üflüyodukya onun adı neydi ondan bilem vardı benim

yprk kendime benzettim seni yaa
apartmanin bahcesinde abim gil mahalle maci oynarlardi bende izlerdim.. top bikere bahce disina cikti ben hemen kostum topu abime atcaktim nasil vurduysam topa top daha 5. kata kadar yukselmisti abimin arkadaslar bu vaziyette bi kiz nasil bu kadar yuksege atar die bakmislardi...

ayy ben bazen acar izlerim you tubeden cok severdim onu bide ay savascisi vardi trt 1de biliyonuzmu
onu bilmiyom power rangers vardı ninja kaplumbağalar
bide pembe dizimiz vardı vahşi güzel
benim hiç bebeğim olmamıştı.
bezden yapardım. (acitasyon, acitasyon)

hele hava kararırken annem camdan bağırınca '' Anne 5 dakka daha noolursunn'' diye yalvarmanın da tadı bi başkaydı.. ben bi de hep başkalarını öne sürerdim.. '' ama anne bak Eda' lar da hala dışarda''
evet ya

kız biz onu ortaokul lisede çok oynuyoduk uçlu kalemlerin içini çıkarıp küçük kağıtları çiğneyip yollardık ne iğrençti ya tüf tüf diyoduk onlara

he ya mahalleden bi bebe benim gözüme denk getirdi o külahlardan gözüm kanlanmıştı onun yüzünden
ondan sonra o çocuk yine bi taş attı bana gözüme geldi bilmem neysi yırtılmıştı gözümün sargı beziyle gezdim 1 ay falan tek gözüm kapalı
yine o çocuk bi kerede anahtar fırlatmıştı kafama kanamıştı kafamm

çok çektirdi o bebe bana yaaaa

evde kahvaltı yapmazdık ilk tenefüste simit ayran sonlara doğru tost alırdık ama tost hiç bitemezdi hemen zil çalardı dersteyken aklım hep tostta kalırdı:97::97::97: bazen gizli gizli yerdim

içindeki futbol ateşi dışarı çıkmışş

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız hepimiz yaaa:97::97:

bizde maç yapardık hep. ben kalaci olurdum . acayip bi kaleciydim

hadi ya sende tam bahtsız bedevi olmuşun

ayy ben bazen acar izlerim you tubeden cok severdim onu bide ay savascisi vardi trt 1de biliyonuzmu

ay o renkli kolonyalar süperdi cidden ne manyak şeylere para yatırıyomuşuz
kız biz onu ortaokul lisede çok oynuyoduk uçlu kalemlerin içini çıkarıp küçük kağıtları çiğneyip yollardık ne iğrençti ya tüf tüf diyoduk onlara

vahh yavrumm
evde kahvaltı yapmazdık ilk tenefüste simit ayran sonlara doğru tost alırdık ama tost hiç bitemezdi hemen zil çalardı dersteyken aklım hep tostta kalırdı:97::97::97: bazen gizli gizli yerdim

ben de bi kere derste simit ayran yerkee ayranı üzeirme dökmüştüm

ay o renkli kolonyalar süperdi cidden ne manyak şeylere para yatırıyomuşuz

vahh yavrumm

ben de bi kere derste simit ayran yerkee ayranı üzeirme dökmüştüm
o olmazsa olmaz zaten bende dökmüştüm
giden ayrana üzülmüştüm önlüğü nasıl olsa annem yıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…