KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

dusunceniz guzelde biraz zor
e canim alin ev ilerde turkiyey yerlestiginiz zaman kiraya verir kira parasiylada turkiyede gecinirdiniz..
valla durumunuz o kadar iyiyse neden turkiyeye gitmiyorsunuz canim benim ole imkanim olsa dakka durmam burda
bizim evin kirasida 1,750 tl cok pahali burda kiralar ev alamk daha mantikli
hehe banada geliyor cocuk parfasi hatta dogum yaptigimda verdikleri para daha hesabimda duruyo

hugo oyununda telefonu düşürmek için 3 yıl beklemek tutmadığında da evin diğer odasında çalışmayan telefonla oynuyormuş gibi antrenman yapmak

saatlerce ataride mario oynamak, hatta annemin adaptörün ısındı diye bahane edilip oyunun kapatılması
pokemon tasoları

tetris

Leblebi tozu yerken her seferinde boğulma tehlikesi geçirmek

Show tv' de tuttufuritti vardı bi de

okuldayken son ders cikis zili caldi herkes servislere kosuyor arkadan biri beni b itti kocaman kolona yapistim
kafam kirilmis bayilmisim gözümü hastanede actim annemde basimda.
o beni iteni aradim ama bulamadim

hadi ya sende tam bahtsız bedevi olmuşun
kız ne çektirmiş o oğlan sana . ay ben olsam intikamım almadan rahat edemem

dün ne yaptım biliyonuzmu. kaynımın alt anahtarı yok bizde. her zamn gidiyoz alttakilere açtıroz dış kapıyı. neyse gene gittik. altyaki adamda çıkmış yaşlı anası var evde o da duymuyo . başka kata baslım dedik. kadın kim o dedi. bizde en kibar ses tonumuzla anlattık karşıya geldik ama alt anahtarımız yok diye. (kaynımın karşı komşusu) , kapıyı açmadı bize kadın. yoksa yoktur dedi kapattı. ay nası sinir oldum. küfredecem edemiyom. açanda olmuyo. camı kıracktım nerdeyse sonra alttaki kadın duyup açtı. bnede eve varınca karşının kapısı nı çalıp kaçtımmm çok basit ama olsun ne yapıyım

anamm dövmedinmi kız çocuğu
ben erkek fatma gibidim hemen erkek çocuklarını dövebilcemmi bakalım derdim başlardım dövmeye bizim orası sanayidi bana tezaharat yaparlardı dilek dilek diye
bide komşunun yeğeni vardı bikere kültabanı fırlatıp delmiştim kafasını bikerede bi demir çubukla vurup delmiştim çok çekti benden yazık biide yan komşunun oğlu vardı hep onu dövüyodum yolda falan görünce annesine dünyada bitek kız dilek kalsa genede onla evlenmicem deyip ağlıyomuştu zavallım

ay evet evet:81::81::81:
bide dondurma külahlaının içinde köpükler vardı (marşmelov) adınıda büyüyünce öğrendim

tutti furittiyi ne merak ederdim he
olacak o kadar vardı
sürahi nine:81:

bende genelde kaleci olurdum

:13::13::13:
şimdikiler fena diyoz ama bizde fenaydık ya. aşık olduğum bi oğlan vardı. neyim varsa ona yedirirdim. ilkokul 3 yada 4

aa ne salak kadın otomatiğe bassa ne olcek
delüü zile basıp mı kaçtın

içindeki futbol ateşi dışarı çıkmışş

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız hepimiz yaaa:97::97:

evet ya yasadiklarim neredeyse ayni seyler.
maci izlerken bi kere kafama top gelmisti nerde geldimi bilemedim valla

bizde maç yapardık hep. ben kalaci olurdum . acayip bi kaleciydim

evet bide su penalti oyunu varya biri kaleye gcio oburu atio ben hic iyi bi kaleci deildim ama iyi aticiydim

o mario oynunu ablamla oynardik o kirmizi ben yesil kiyafetli olurdum kim yenilirse diger ablam oyuna girerdi.

hadi ya

hadi kızlr anlatın sizlerde ne güzel konu işte

evet harika bi konu bende oglkumu dizimde uyutuyom islere mola verdim biraz

bi kere annemi gafil avladımm

anne izliyimmi dedim oda cevap vermedi uyuyodu tabi benede izle olarak algıladım onu

annem uykudayken izledim bi güzel

ama şimdikiler kadar açıkseçik değildi

hele ondan ikide bir oğlumm diyon haa burda. çocukluktan kalma bi alışkanlık yaniiii

ay evet evet:81::81::81:
bide dondurma külahlaının içinde köpükler vardı (marşmelov) adınıda büyüyünce öğrendim

tutti furittiyi ne merak ederdim he
olacak o kadar vardı
sürahi nine:81:

ay evet kız o dondurma külahındaki şeylerden ben de yerdim çok bak valla şimci tadı ağzıma geldi yaa

bi de coca cola kutusunu yan yatırıp ayağımızla ezip onunla yürürdük tak tak diye neymiş efendim topuklu ayakkabı yapıyomuşuz

bitane çocukta bana sataşırdı hep tenefüste kendisini su birikintisine itmiştim heryeri çamur ve sırılsıklam olmuş o kalkana kadar yolu yarılayıp kaçmayı başarmıştım bidahada sokulamamıştı

annem sağolsun ilgileniyoduuu ben o ara yatak döşek yatıyodum

okuldayken son ders cikis zili caldi herkes servislere kosuyor arkadan biri beni b itti kocaman kolona yapistim
kafam kirilmis bayilmisim gözümü hastanede actim annemde basimda.
o beni iteni aradim ama bulamadim
ay canımmm.

aa ne salak kadın otomatiğe bassa ne olcek
delüü zile basıp mı kaçtın

he ya . ne yapıyım başka şey yapacaktım ama eşim izin vermezdi. kaynımada şikayet ettim.
arada benim kiler gelir. acayiplikler yaparım

onu bende yapıyodum çok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…