- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.201
he bacim gidecez insallah valla zor duruyom artik.sikildik ikimizde burda
dün diyozki kocisle keske özel ucagimiz olsa araba gibi
valla alir atardik gii ne iyi olurdu
kazanilan burdaki harcamalara gidiyor zati
hele ben ev kiramiza cok üzülüyom türk parasiyla 2 milyar yazik yaa
evde almiyoz iyice buraya baglanmayalim diye yazik ama diyicem satilik evlerde gözü olsun.
tek maas
valla beni hayatta calistirmaz cok sükür yetiyor artiyor bile onun maasi.
her ay 500 euroda bana geliyor cocuk parasi annelik parasi vs
he ya mahalleden bi bebe benim gözüme denk getirdi o külahlardan gözüm kanlanmıştı onun yüzünden
ondan sonra o çocuk yine bi taş attı bana gözüme geldi bilmem neysi yırtılmıştı gözümün sargı beziyle gezdim 1 ay falan tek gözüm kapalı
yine o çocuk bi kerede anahtar fırlatmıştı kafama kanamıştı kafamm
çok çektirdi o bebe bana yaaaa
hadi yaama annem ne kavgalar etti o çocuğun anasıyla benim yüzümden
he ya mahalleden bi bebe benim gözüme denk getirdi o külahlardan gözüm kanlanmıştı onun yüzünden
ondan sonra o çocuk yine bi taş attı bana gözüme geldi bilmem neysi yırtılmıştı gözümün sargı beziyle gezdim 1 ay falan tek gözüm kapalı
hadi ya sende tam bahtsız bedevi olmuşun
o olmazsa olmaz zaten bende dökmüştüm
giden ayrana üzülmüştüm önlüğü nasıl olsa annem yıkıcak
ay evet evet:81::81::81:hugo oyununda telefonu düşürmek için 3 yıl beklemektutmadığında da evin diğer odasında çalışmayan telefonla oynuyormuş gibi antrenman yapmak
saatlerce ataride mario oynamak, hatta annemin adaptörün ısındı diye bahane edilip oyunun kapatılması
pokemon tasoları
tetris
Leblebi tozu yerken her seferinde boğulma tehlikesi geçirmek
Show tv' de tuttufuritti vardı bi de
bende genelde kaleci olurdum
aa ne salak kadın otomatiğe bassa ne olcekkız ne çektirmiş o oğlan sana . ay ben olsam intikamım almadan rahat edemem
dün ne yaptım biliyonuzmu. kaynımın alt anahtarı yok bizde. her zamn gidiyoz alttakilere açtıroz dış kapıyı. neyse gene gittik. altyaki adamda çıkmış yaşlı anası var evde o da duymuyo . başka kata baslım dedik. kadın kim o dedi. bizde en kibar ses tonumuzla anlattık karşıya geldik ama alt anahtarımız yok diye. (kaynımın karşı komşusu) , kapıyı açmadı bize kadın. yoksa yoktur dedi kapattı. ay nası sinir oldum. küfredecem edemiyom. açanda olmuyo. camı kıracktım nerdeyse sonra alttaki kadın duyup açtı. bnede eve varınca karşının kapısı nı çalıp kaçtımmmçok basit ama olsun ne yapıyım
içindeki futbol ateşi dışarı çıkmışş
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız hepimiz yaaa:97::97:
bizde maç yapardık hep. ben kalaci olurdum . acayip bi kaleciydim
hugo oyununda telefonu düşürmek için 3 yıl beklemektutmadığında da evin diğer odasında çalışmayan telefonla oynuyormuş gibi antrenman yapmak
saatlerce ataride mario oynamak, hatta annemin adaptörün ısındı diye bahane edilip oyunun kapatılması
pokemon tasoları
tetris
hadi ya
hadi kızlr anlatın sizlerde ne güzel konu işte
hugo oyununda telefonu düşürmek için 3 yıl beklemektutmadığında da evin diğer odasında çalışmayan telefonla oynuyormuş gibi antrenman yapmak
pokemon tasoları
tetris
anamm dövmedinmi kız çocuğu
ben erkek fatma gibidim hemen erkek çocuklarını dövebilcemmi bakalım derdim başlardım dövmeye bizim orası sanayidi bana tezaharat yaparlardı dilek dilek diye
bide komşunun yeğeni vardı bikere kültabanı fırlatıp delmiştim kafasını bikerede bi demir çubukla vurup delmiştim çok çekti benden yazık biide yan komşunun oğlu vardı hep onu dövüyodum yolda falan görünce annesine dünyada bitek kız dilek kalsa genede onla evlenmicem deyip ağlıyomuştu zavallım
he kı simit de kuru kuru yenmez ki
ay evet evet:81::81::81:
bide dondurma külahlaının içinde köpükler vardı (marşmelov) adınıda büyüyünce öğrendim
tutti furittiyi ne merak ederdim he
olacak o kadar vardı
sürahi nine:81:
ben erkek fatma gibidim hemen erkek çocuklarını dövebilcemmi bakalım derdim başlardım dövmeye bizim orası sanayidi bana tezaharat yaparlardı dilek dilek diye
bide komşunun yeğeni vardı bikere kültabanı fırlatıp delmiştim kafasını bikerede bi demir çubukla vurup delmiştim çok çekti benden yazık biide yan komşunun oğlu vardı hep onu dövüyodum yolda falan görünce annesine dünyada bitek kız dilek kalsa genede onla evlenmicem deyip ağlıyomuştu zavallım
bi kere annemi gafil avladımm
anne izliyimmi dedim oda cevap vermedi uyuyodu tabi benede izle olarak algıladım onu
annem uykudayken izledim bi güzel
ama şimdikiler kadar açıkseçik değildi
kız ne çektirmiş o oğlan sana . ay ben olsam intikamım almadan rahat edemem
dün ne yaptım biliyonuzmu. kaynımın alt anahtarı yok bizde. her zamn gidiyoz alttakilere açtıroz dış kapıyı. neyse gene gittik. altyaki adamda çıkmış yaşlı anası var evde o da duymuyo . başka kata baslım dedik. kadın kim o dedi. bizde en kibar ses tonumuzla anlattık karşıya geldik ama alt anahtarımız yok diye. (kaynımın karşı komşusu) , kapıyı açmadı bize kadın. yoksa yoktur dedi kapattı. ay nası sinir oldum. küfredecem edemiyom. açanda olmuyo. camı kıracktım nerdeyse sonra alttaki kadın duyup açtı. bnede eve varınca karşının kapısı nı çalıp kaçtımmmçok basit ama olsun ne yapıyım
ay canımmm.okuldayken son ders cikis zili caldi herkes servislere kosuyor arkadan biri beni b itti kocaman kolona yapistim
kafam kirilmis bayilmisim gözümü hastanede actim annemde basimda.
o beni iteni aradim ama bulamadim
aa ne salak kadın otomatiğe bassa ne olcek
delüüzile basıp mı kaçtın
ay evet kız o dondurma külahındaki şeylerden ben de yerdim çok bak valla şimci tadı ağzıma geldi yaa
bi de coca cola kutusunu yan yatırıp ayağımızla ezip onunla yürürdük tak tak diye neymiş efendim topuklu ayakkabı yapıyomuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?