KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

zor evet hayal iste.
durumumuz allaha sükür cok iyi türkiyede bir sürü ev arsa var ama gel görki biz buraya cakildik anam cok uzun mesele
aslinda istesek evi barki toplar hemen gideriz ama iste.
benim kocamin abisinin karisi burda dogmus buyumus adam kadini türkiyeye getiremiyor e adamda kadini cocuklarini birakip gelemiyor benim kocamda abisini burda yalniz birakamiyor abiside bunsuz burda duramiyor baya karisik yani

nası döktün kıı ayranı derstemi döktün
kızz bide emanuella vardı
enaamm dileğe bak sen neleri izlemiş çüşş
evet evet onuda yapardık:97::97::97:
beden dersleri son dersteyse hocaya yalvarıırdık eşofmanlarla gidelim eve diye:97::97:
sanki noluyosa:97::97:
onu bende yapıyodum çok ya

bi kere annemi gafil avladımm

anne izliyimmi dedim oda cevap vermedi uyuyodu tabi benede izle olarak algıladım onu

annem uykudayken izledim bi güzel

ama şimdikiler kadar açıkseçik değildi

puhahaa kı onlar memişlerini açıp çin çin diyolardı sankim

nası döktün kıı ayranı derstemi döktün
kızz bide emanuella vardı

haftasonları show tv' de kırmızı noktalı filmler oluyodu

kimse susam sokagini izlemiyormuydu?
ben su varil gibi bisiyin icinden cikani cok severdim birden ortaya cikiyordu bide edi ile budu tabii..

ben 10 ablam 12 yasinda filandi. annem her pazara gittiginde yesillikleri ayiklardi bozuk olan yesillikleri bizim binanin arkasida olan komsumuz vardi kizi bizim arkadasimiz, evleri musatkildi tavuk beslerlerdi bahcelerinde bizde her zaman onlara gonderirdik yesillikleri tavuklara versinler die..

birgun annem yine ayirdi tavuklara verilecek yesillikleri ablama dedi. bunlari gotur fadimeye ver gel dedi.
ablam gittti 5 dk olmadan geri geldi annem saskin vaziyette, sen ne cabuk gittin geldin, verdinmi yesillikleri dedi. ablamda evet anne verdim kendisi yoktuda kocasina verdim dedi. annem bu vaziyette ne kocasi sen kime verdin dedi.. fadime abla gile dedi piskin bi sekilde..
annem anladi tabi durumu cabuk dedi git adam poseti acmadan al gel ben sana arkada oturan fadime dedim dedi. tabi ben diger ablamla gulmekten karnimiza agrilar girdi..

Son düzenleme:
Parliament pazar gecesi sinemaları ertesi gün okul olduğunu hatırlatırdı iim tuhaf olurdu sinir olurdum

o ne kızzz yılan hikayesi gibin
enaamm dileğe bak sen neleri izlemiş çüşş

evet evet onuda yapardık:97::97::97:
beden dersleri son dersteyse hocaya yalvarıırdık eşofmanlarla gidelim eve diye:97::97:
sanki noluyosa:97::97:

puhahaa evet yaa eşofmanla eve gitmek nedense hava atmak gibin oluyodu herkeş önlğkle gidiyo sende eşofman var ya.. akla bak yaa
o zaman onları izlemekte zevkli oluyodu kız. şimdi kıymeti kalmadı. heryerden rahatça ulaşıyon.

he kı iki meme görcez diye ne atraksiyıonlar yaşardık

aa susam sokağı izlenmezmi kız

hadi ya olaya ne güldüm

hazal susam sokağı izlenmezmi yaa çok severdim
bide pazar akşamları annem banyoda kazanı yakardı banyo yapardık sonrada bizimkilere bakıyoduk

puhahaa kı onlar memişlerini açıp çin çin diyolardı sankim

haftasonları show tv' de kırmızı noktalı filmler oluyodu

bide 12 den sonra
heee

ay ne merak ederdim o filmleri yaaa

shov tvnin müziği nasıldı peki dup dıbu dıp dıp dıbı dıp dum
he kız.

he valla ya kaçak göçek bakıyoduk ne güzell

enamm bide sadece ben bakıyom sanıyodum meğer hepiciğini bakıyomuşunuz. ya bizde var bi tuhaflık yada herkez bakıyo

ayy bide kurabiye canavari vardi cok seversim hepsini ediyle büdüün yataklarinin basindaki bas harflerine bayilirim niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…