- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.221
dusunceniz guzelde biraz zor
e canim alin ev ilerde turkiyey yerlestiginiz zaman kiraya verir kira parasiylada turkiyede gecinirdiniz..
valla durumunuz o kadar iyiyse neden turkiyeye gitmiyorsunuz canim benim ole imkanim olsa dakka durmam burda
bizim evin kirasida 1,750 tl cok pahali burda kiralar ev alamk daha mantikli
hehe banada geliyor cocuk parfasi hatta dogum yaptigimda verdikleri para daha hesabimda duruyo
heehee bitek göğüslerini gösteriyodular meyveler falan oluyodu
hele ondan ikide bir oğlumm diyon haa burda. çocukluktan kalma bi alışkanlık yaniiii
enaamm dileğe bak sennası döktün kıı ayranı derstemi döktün
kızz bide emanuella vardı
evet evet onuda yapardık:97::97::97:ay evet kız o dondurma külahındaki şeylerden ben de yerdim çok bak valla şimci tadı ağzıma geldi yaa
bi de coca cola kutusunu yan yatırıp ayağımızla ezip onunla yürürdük tak tak diye neymiş efendim topuklu ayakkabı yapıyomuşuz
onu bende yapıyodum çok ya
bi kere annemi gafil avladımm
anne izliyimmi dedim oda cevap vermedi uyuyodu tabi benede izle olarak algıladım onu
annem uykudayken izledim bi güzel
ama şimdikiler kadar açıkseçik değildi
nası döktün kıı ayranı derstemi döktün
kızz bide emanuella vardı
heee sadece üst bölge çalışıyolardı
enaamm dileğe bak senneleri izlemiş çüşş
evet evet onuda yapardık:97::97::97:
beden dersleri son dersteyse hocaya yalvarıırdık eşofmanlarla gidelim eve diye:97::97:
sanki noluyosa:97::97:
puhahaa kı onlar memişlerini açıp çin çin diyolardı sankim
haftasonları show tv' de kırmızı noktalı filmler oluyodu
o zaman onları izlemekte zevkli oluyodu kız. şimdi kıymeti kalmadı. heryerden rahatça ulaşıyon.
yok kız nerde izleyemedim tabi içimde kaldısanki sen izlemedinmi nerden biliyon
evet ya ne merak ederdimheee
ay ne merak ederdim o filmleri yaaa
bilmem olabilir
polyanan seninde kötü olmuş hee valla iyi yapışmısın duvara Allah korumuş
zor evet hayal iste.
durumumuz allaha sükür cok iyi türkiyede bir sürü ev arsa var ama gel görki biz buraya cakildik anam cok uzun mesele
aslinda istesek evi barki toplar hemen gideriz ama iste.
benim kocamin abisinin karisi burda dogmus buyumus adam kadini türkiyeye getiremiyor e adamda kadini cocuklarini birakip gelemiyor benim kocamda abisini burda yalniz birakamiyor abiside bunsuz burda duramiyor baya karisik yani
enaamm dileğe bak senneleri izlemiş çüşş
evet evet onuda yapardık:97::97::97:
beden dersleri son dersteyse hocaya yalvarıırdık eşofmanlarla gidelim eve diye:97::97:
sanki noluyosa:97::97:
o zaman onları izlemekte zevkli oluyodu kız. şimdi kıymeti kalmadı. heryerden rahatça ulaşıyon.
aa susam sokağı izlenmezmi kızkimse susam sokagini izlemiyormuydu?
ben su varil gibi bisiyin icinden cikani cok severdim birden ortaya cikiyordu bide edi ile budu tabii..
ben 10 ablam 12 yasinda filandi. annem her pazara gittiginde yesillikleri ayiklardi bozuk olan yesillikleri bizim binanin arkasida olan komsumuz vardi kizi bizim arkadasimiz, evleri musatkildi tavuk beslerlerdi bahcelerinde bizde her zaman onlara gonderirdik yesillikleri tavuklara versinler die..
birgun annem yine ayirdi tavuklara verilecek yesillikleri ablama dedi. bunlari gotur fadimeye ver gel dedi.
ablam gittti 5 dk olmadan geri geldi annem saskin vaziyette, sen ne cabuk gittin geldin, verdinmi yesillikleri dedi. ablamda evet anne verdim kendisi yoktuda kocasina verdim dedi. annem bu vaziyettene kocasi sen kime verdin dedi.. fadime abla gile dedi piskin bi sekilde..
annem anladi tabi durumu cabuk dedi git adam poseti acmadan al gel ben sana arkada oturan fadime dedim dedi. tabi ben diger ablamla gulmekten karnimiza agrilar girdi..
puhahaa kı onlar memişlerini açıp çin çin diyolardı sankim
haftasonları show tv' de kırmızı noktalı filmler oluyodu
heee
ay ne merak ederdim o filmleri yaaa
he kız.shov tvnin müziği nasıldı peki dup dıbu dıp dıp dıbı dıp dum
he valla ya kaçak göçek bakıyoduk ne güzell
o ne kızzz yılan hikayesi gibin
puhahaa evet yaa eşofmanla eve gitmek nedense hava atmak gibin oluyodu herkeş önlğkle gidiyo sende eşofman var ya.. akla bak yaa
he kı iki meme görcez diye ne atraksiyıonlar yaşardık
kimse susam sokagini izlemiyormuydu?
ben su varil gibi bisiyin icinden cikani cok severdim birden ortaya cikiyordu bide edi ile budu tabii..
ben 10 ablam 12 yasinda filandi. annem her pazara gittiginde yesillikleri ayiklardi bozuk olan yesillikleri bizim binanin arkasida olan komsumuz vardi kizi bizim arkadasimiz, evleri musatkildi tavuk beslerlerdi bahcelerinde bizde her zaman onlara gonderirdik yesillikleri tavuklara versinler die..
birgun annem yine ayirdi tavuklara verilecek yesillikleri ablama dedi. bunlari gotur fadimeye ver gel dedi.
ablam gittti 5 dk olmadan geri geldi annem saskin vaziyette, sen ne cabuk gittin geldin, verdinmi yesillikleri dedi. ablamda evet anne verdim kendisi yoktuda kocasina verdim dedi. annem bu vaziyettene kocasi sen kime verdin dedi.. fadime abla gile dedi piskin bi sekilde..
annem anladi tabi durumu cabuk dedi git adam poseti acmadan al gel ben sana arkada oturan fadime dedim dedi. tabi ben diger ablamla gulmekten karnimiza agrilar girdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?