KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ecz .sn kız ben seni nerden hatırlıom şafak topiğine geliomuydun sen cnm

nihan nerdeee yaaa hemşomu göremedim bugün ben :84::84::84:

o havasız kabına dilimleyip koysana .sonrada buzluığa

ay yok artık ben bu seneyi yarılamadan kaç kez hasta oldum zati 2011 hastalık kontenjanım doldu . İnş. bulaşmaz :97:
inşallah.

sagolasin cnm insaallah kendi aldigim evede tasinmak nasip olur...

kiz sen oyle diyince benimde aklima paris geliyor malum cok enerji sarfediyoruz o esnada

cok pis fikirliyim dimi
aslında bende o niyetten dediydimde, sen birden soruyu sorunca bende sadece ben düşündüm sanıp kıvırttım.

Nhan nerde, bilge nerde, dilek nerde,yaprak nerdee ortaya çıkın az bi yaaa :84::84::84::84:
ders çalışıyommmmm

o havasız kabına dilimleyip koysana .sonrada buzluığa

hiçbişekilde sığmaz bebeğim ona. ben artık başka yöntemlerle buzluğa atarım :97:
aslında bende o niyetten dediydimde, sen birden soruyu sorunca bende sadece ben düşündüm sanıp kıvırttım.

valla kendinizi heçç saklamayın.. hepimizde dervişin fikr ve zikri olayı mevcut

hoşbulduk cankitom
eşine çok geçmiş olsun hazırlıkta yapmışsın ya kötü olmuş keki buzluğa atablirsin canım sarmayı pişirmediysen onuda atabilirdin soka ama pişirdiysen bilemicem biz fazla yapınca çiğden atıyoruz dolmayı şoka

sağol canım benim
sarma dayanmaz mı 2 gün yaa

yaptığım şeyler az olsa tamam yeriz diyeceğim ama hazırladdığım şeyler nerdeyse 20 kişilik falan. tatlımı 2tane büyük borcama yaptım. 30 dilim tatlı çıkıyor.

Keki buzluğa atıcam hadi ona bişi olmaz en çok düşündüğüm şey tatlı. :95:

ben geldim kjularımm
hışgeldin canım.
nihan hasta giremiyo galiba. bize bulaştırmaktan korkuyo sanırım
yaprağında işleri varmış biraz

tüh kız yakın olsaydık öğle yemeğinde sendyedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…