- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.421
canim sen nerelisin?
sevindim yalniz olmadigima zaten butun kankiler birbirimizi bulmusuz arasak boyle denk gelmez ya
he bacım doğru.. bu kadan azgınını bir arada nirde bulcazatom bombası gibiyiz maşallahh
o havasız kabına dilimleyip koysana .sonrada buzluığaKızlar bişey soracağım. Şimci ben dün gece yaprak sarması pişirdim, limonlu kek yaptım bi de tatlımı yaptım borcama (sütlü tatlı). Börek için yufkalarımı da aldıydım. Misafirleri Perşembe günü çağırsam o güne kadar kek falan bayatlar mı yaa :26::26:
inşallah.ay yok artık ben bu seneyi yarılamadan kaç kez hasta oldum zati 2011 hastalık kontenjanım doldu. İnş. bulaşmaz :97:
aslında bende o niyetten dediydimde, sen birden soruyu sorunca bende sadece ben düşündüm sanıp kıvırttım.sagolasin cnm insaallah kendi aldigim evede tasinmak nasip olur...
kiz sen oyle diyince benimde aklima paris geliyor malum cok enerji sarfediyoruz o esnada
cok pis fikirliyim dimi
ders çalışıyommmmmNhan nerde, bilge nerde, dilek nerde,yaprak nerdee ortaya çıkın az bi yaaa :84::84::84::84:
ecz .sn kız ben seni nerden hatırlıom şafak topiğine geliomuydun sen cnm
o havasız kabına dilimleyip koysana .sonrada buzluığa
aslında bende o niyetten dediydimde, sen birden soruyu sorunca bende sadece ben düşündüm sanıp kıvırttım.
onun saydığı tek şafak kocasının işten geleceği saattir
ben geldim kjularımm
kankamıı bulamadım:)))))))dogru adrestemiyim:))))
hoşbulduk cankitom
eşine çok geçmiş olsun hazırlıkta yapmışsın ya kötü olmuş keki buzluğa atablirsin canım sarmayı pişirmediysen onuda atabilirdin soka ama pişirdiysen bilemicem biz fazla yapınca çiğden atıyoruz dolmayı şoka
sen çanakkaleliydin dimi çanakkale topiğine gelmiştin sanırım bi kere:44::44:
kankamıı bulamadım:)))))))dogru adrestemiyim:))))
herkes nerde gidiyorum bak bende hee sonra ararsınız gelmem söyliyim:95::95::95:
hışgeldin canım.ben geldim kjularımm
tüh kız yakın olsaydık öğle yemeğinde sendyedim.sağol canım benim
sarma dayanmaz mı 2 gün yaa
yaptığım şeyler az olsa tamam yeriz diyeceğim ama hazırladdığım şeyler nerdeyse 20 kişilik falan. tatlımı 2tane büyük borcama yaptım. 30 dilim tatlı çıkıyor.
Keki buzluğa atıcam hadi ona bişi olmaz en çok düşündüğüm şey tatlı. :95:
evet canım aslen canakkalelıyım ama şimdi evlendim istanbullu oldumm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?