KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

valla ceyda nası taşıncaz yaa beni eşyalar korkutuyo gardolap falan sökülcek yemek masamın üstü sırf cam valla onlardan korkuyom napçaz diye

ay hiç sorma geçen oturdum evdeki eşyalara bakıyorum.. inş. hiçbişeye zeval gelmez valla oturur ağlarım eşimin de başının etini yerim artıkın :84::84:

ben evlenirken mağazadan gelmişti eşyalar eve direkt onda bile yatak başlığımın mobilyası çizilmişti

hepiniz sagolun tesekkurler..ceydacım senınde eşine cok gecmıs olsun,ınan salgın var kıme sorsam hep aynı,inş. en kısa zamnad atlatır.dıkkat et sanada bulasmasın.

evet canım cok sukur hersey yolunda yaa koldan cıkmayan tek altın bılezık meslek:))sagolsun kocişim okutuyor:)

tabi canım insanın elinde mesleğinin olması kadar güzel bişey yoktur eşinde bi sorun çıkarmıyosa ne mutlu sana Allah yardımcın olsunda inşallah bitirip güzel bi iş sahibi olursun

sagolun bocugum ve ceydosum

canim ev tasima sirketleri varya orayi arayin guzel paketlerler tasirlar..

hepiniz sagolun tesekkurler..ceydacım senınde eşine cok gecmıs olsun,ınan salgın var kıme sorsam hep aynı,inş. en kısa zamnad atlatır.dıkkat et sanada bulasmasın.

sağolasın canım ay ben de ondan korkuıyorum zaten inş. bulaşmaz :18:
inş. cnm isteğimiz bi bebiş bide ev:)suan kiradayım Allahın izniyle bn calısmaya baslyınca ev almk ıstıyoruz

Allah isteyen herkese hem ev hem bebiş versin inş.
sagolun bocugum ve ceydosum

canim ev tasima sirketleri varya orayi arayin guzel paketlerler tasirlar..

valla canım bilemiyorum ki, p kadar çok masrafımız var ki evle ilgili, ona da para ayırabilir miyiz hiç bilmiyorum

ayyy bu masraflar al la bitmiyor eksikler ya
haklisin cnm butceyi fazla zorlmaya gelmez en iyisi sen guzelce paketle cizilcek yerleri gazeteyle kapat :44::44:

ya tek maasla ev gecinilmiyor artik, hayirlisi olsun herseyin insaalah en kisa surede dileklerimiz gerceklesir

inş ceydoşum snde var mı bebiş??

yok kuzum henüz bebiş. ben evlendikten sonra 1.5 -2 sene kadar çalıştım. 1 senedir evdeyim, tam diyordum bebek mi yapsam artık diye derken ev aldık 1 ay önce. Mayıs' ta taşınacağız kısmetse. Hem de been gerçekten bebek için hazır olmadığımı farkettim uygun bir iş bulabilirsem çalışmayı düşünüyorum. böyle işte canım

Öyle yapıcam artık hazalım. ben diyorum ki hani patpat denilen bşey var ya.. küçükken elimze alıp patlatırdık hep işte çizilmesi muhtemel yerleri onlarla kaplayayım daha sağlam olur. sizin de aklınızda olsun bence

ewet canım onlar en iyisi mobilyaları onlarla kaplıycaz bizde taşınma şirketleri çok pahalı ya onlara okadar para veremem bizim bi tanıdık sadece arabaya 500 tl vermiş benim babamlarda 2 tane büyük araba var 2 tanede conneclerden var yavaş yavaş taşırız artık

evet iyi bir cozum olmusta ben onlari nerden bulcam burda yaa cok zor ben kirilcak esyalari gazete il esariyorum cekyatlarin cizilcek bi yani yok zatii
ama yemek masam ve orta sehpam cam onlari nasil paket yapcam yaa :44::44::44::44:

Son düzenleme:

ohh ne guzel cnm hayırlısıyla odersınız ıns. hepsı olur ıns. cnm:))

bacim sizin esyalar cok dimi? ondan zorlanirsiniz bayagi yaa benimki 1 yatak odasi bir salon boyle oldugu halde ben cok zorlaniyorum ALLAH sizlere kolaylik versin tabi banada

evet iyi bir cozum olmusta ben onlari nerden bulcam burda yaa cok zor ben kirilcak esyalari gazete il esariyorum cekyatlarin cizilcek bi yani yok zatii
ama yemek masam ve orta sehpam cam onlari nasil paket yapcam yaa :44::44::44::44:

hazalcım çarşaf battaniyegibi bişeye sarabilirsin o poşetlerden yapı malzemeleri satan yerlerde bulabilirsiniz

kız onu diyosunn benim kardeşim lüleburgazda okuyor.. dedemler de babaeski' de oturuyor. babaeskiden lüleburgaz arası 20 dk falan sürüyor. kardeşim yurttan ayrıldı eve çıktı arkadaşlarıyla. 2 tane halı, koltuk, yuvarlak masa 4 tane sandalye taşımaya adam 300 tl istemiş yuh dedim o ne öyle

bizde de araba sorunu yok Allah' tan bi de mesafe çok yakın 5 dk anca sürer

ohh ne guzel cnm hayırlısıyla odersınız ıns. hepsı olur ıns. cnm:))

sen ne zaman düşünüyosun bebiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…