- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.461
yani alışmam mı aşkım hayatım burda:))hem çok seviyorum istanbulu:)
merve kaç yaşındasın canım kendinden bahseymek istermisin nezamandır ist dasın
paristebinbirgece arkadaşım şu parisi anlatta dinleyek nası bi şehir
hazall kuşum nasılsın toplanıyomuşsun ayy bende çok düşünüyom nası taşıncamızı yaa
mobilyalar odada kuruldu hep hepsi tekrar sökülcek koltukları falan balkondan çıkardıydık kapıdan geçmemişti nası çıkarcaz bilmiyom
beyaz eşyalarınıda güle güle kullan canım
hazall kuşum nasılsın toplanıyomuşsun ayy bende çok düşünüyom nası taşıncamızı yaa
mobilyalar odada kuruldu hep hepsi tekrar sökülcek koltukları falan balkondan çıkardıydık kapıdan geçmemişti nası çıkarcaz bilmiyom
alıştıysan ne güzel canım sevindim senin adına ist güzelde ama gezmek alışveriş yapmak açısından biz senede 1 2 kere alışverişe gidiyoruz ama gel burda yaşa deseler çok zor yaşayamam heralde
tabii anlatayımm 21 yaşındayım bn erkenciyim 3. yılım evlilikte.marmara unı de halkla ılskıler ve tabnıtıım okuyorum okula gıdp gelıyorum hem evlıyım kagıthanede oturuyorum,aslen canakkalelıyım:)mutluyumm:))))kısacası bu çok konusurum cok soru sorarım:)))
evet ceydoşum inş. tanışcaz senlede:))senin kociş niye evde tatilde mi??benimki çalışıyo
iyiyim bacim sen nasilsin toplaniyorumda koliler bitti esim isyerinden koliler getircek.. daha asagiya incem camasira.
benim evimde koltuk takimi yok cnm iki cekyat var esyalar o kadar sik bisi deil evim olmadigi icin alamya gerke duymadim iyikide almamisim valla tasinirken cizilir mizilirdi en iyisi yeni evime almak orda guzelcene kurariz..
sagol cnm bi beyaz esyalari yeni aldik onuda yeni ev alsak bile kullancaz
alıştıysan ne güzel canım sevindim senin adına ist güzelde ama gezmek alışveriş yapmak açısından biz senede 1 2 kere alışverişe gidiyoruz ama gel burda yaşa deseler çok zor yaşayamam heralde
tabii anlatayımm 21 yaşındayım bn erkenciyim 3. yılım evlilikte.marmara unı de halkla ılskıler ve tabnıtıım okuyorum okula gıdp gelıyorum hem evlıyım kagıthanede oturuyorum,aslen canakkalelıyım:)mutluyumm:))))kısacası bu çok konusurum cok soru sorarım:)))
iyiyim bacim sen nasilsin toplaniyorumda koliler bitti esim isyerinden koliler getircek.. daha asagiya incem camasira.
benim evimde koltuk takimi yok cnm iki cekyat var esyalar o kadar sik bisi deil evim olmadigi icin alamya gerke duymadim iyikide almamisim valla tasinirken cizilir mizilirdi en iyisi yeni evime almak orda guzelcene kurariz..
sagol cnm bi beyaz esyalari yeni aldik onuda yeni ev alsak bile kullancaz
yaa ılk geldıgımd ecok zorlandm okul gıt gel trafıgın zaten tarıfı mumkun degıll...ama istanbulda gezılecek ve gorulecek yer cok ve hersey ayagının altında bu ozlelıgını cok sevıyorum:))sen nerdesın?
benim eşim dün gece rahatsızlandı canım. girp olmuş. gece 3de bi uyandı ki boğaz ağrısından durammıyoo saatten beri uyuyamadık. doktora gittik sabah, ilaçlarını falan içirdim de uyuyor şimdi
paris arkadaşım
ben de nasıl taşınacağımı düşünüyorum yaaben tatile gitsem, 1 hafta sonra gelsem. bi baksam ki ev taşınmış, eşyalar yerleşmiş oohh
anlatamam görmen lazım diyosun yani yaprak bacım
anlatamam görmen lazım diyosun yani yaprak bacım
anlatamam görmen lazım bana geri dönmen lazım
anlatamam görmen lazım bana geri dönmen lazım
maşallah erken evlenmişsin üvv okuyosun demek ne güzel hem okuyup hem evli olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?