KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yani alışmam mı aşkım hayatım burda:))hem çok seviyorum istanbulu:)

alıştıysan ne güzel canım sevindim senin adına ist güzelde ama gezmek alışveriş yapmak açısından biz senede 1 2 kere alışverişe gidiyoruz ama gel burda yaşa deseler çok zor yaşayamam heralde

tabii anlatayımm 21 yaşındayım bn erkenciyim 3. yılım evlilikte.marmara unı de halkla ılskıler ve tabnıtıım okuyorum okula gıdp gelıyorum hem evlıyım kagıthanede oturuyorum,aslen canakkalelıyım:)mutluyumm:))))kısacası bu çok konusurum cok soru sorarım:)))

iyiyim bacim sen nasilsin toplaniyorumda koliler bitti esim isyerinden koliler getircek.. daha asagiya incem camasira.

benim evimde koltuk takimi yok cnm iki cekyat var esyalar o kadar sik bisi deil evim olmadigi icin alamya gerke duymadim iyikide almamisim valla tasinirken cizilir mizilirdi en iyisi yeni evime almak orda guzelcene kurariz..
sagol cnm bi beyaz esyalari yeni aldik onuda yeni ev alsak bile kullancaz

alıştıysan ne güzel canım sevindim senin adına ist güzelde ama gezmek alışveriş yapmak açısından biz senede 1 2 kere alışverişe gidiyoruz ama gel burda yaşa deseler çok zor yaşayamam heralde

yaa ılk geldıgımd ecok zorlandm okul gıt gel trafıgın zaten tarıfı mumkun degıll...ama istanbulda gezılecek ve gorulecek yer cok ve hersey ayagının altında bu ozlelıgını cok sevıyorum:))sen nerdesın?

maşallah erken evlenmişsin üvv okuyosun demek ne güzel hem okuyup hem evli olmak

evet ceydoşum inş. tanışcaz senlede:))senin kociş niye evde tatilde mi??benimki çalışıyo

benim eşim dün gece rahatsızlandı canım. girp olmuş. gece 3de bi uyandı ki boğaz ağrısından durammıyo o saatten beri uyuyamadık. doktora gittik sabah, ilaçlarını falan içirdim de uyuyor şimdi

paris arkadaşım

ben de nasıl taşınacağımı düşünüyorum yaa ben tatile gitsem, 1 hafta sonra gelsem. bi baksam ki ev taşınmış, eşyalar yerleşmiş oohh

olsun canım iyi yapmışsın evine istediğin gibi güzellerini alırsın Allahım o günleride göstersin inşallah

ikea da olmasa geleceğin yok buralara

oo maaşallah yaşın küçük ama benden fazladır evlisin. benim 3 sene olmadı daha evleneli maaşallah okuyabiliyor olman çok güzel canım :13:

herşeyini güle güle kullan tatlım.

gezmek açısından çok güzel bi şehir ist
ben çanakkaledeyim canım

o anlatılmaz yaşanır kuşum

valla ceyda nası taşıncaz yaa beni eşyalar korkutuyo gardolap falan sökülcek yemek masamın üstü sırf cam valla onlardan korkuyom napçaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…