- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.441
hışgeldin canım.
nihan hasta giremiyo galiba. bize bulaştırmaktan korkuyo sanırım
yaprağında işleri varmış biraz
tüh kız yakın olsaydık öğle yemeğinde sendyedim.
vay vay vayyy Diloş' la hemço çıktınız. benimle de hemşo sayılırısn, ben Trakyalıyım.
İstanbul' da nerde oturuyosun Merve?
sağol canım benim
sarma dayanmaz mı 2 gün yaa
yaptığım şeyler az olsa tamam yeriz diyeceğim ama hazırladdığım şeyler nerdeyse 20 kişilik falan. tatlımı 2tane büyük borcama yaptım. 30 dilim tatlı çıkıyor.
Keki buzluğa atıcam hadi ona bişi olmaz en çok düşündüğüm şey tatlı. :95:
vay vay vayyy Diloş' la hemço çıktınız. benimle de hemşo sayılırısn, ben Trakyalıyım.
İstanbul' da nerde oturuyosun Merve?
he valla yaa...ya da herkeşi çağırırdım akşama toplaşıp gelirdiniz
tanışmıyonuzmu siz. nereye göre geliyo bu millet buluşmaya ozaman
hışgeldin canım.
nihan hasta giremiyo galiba. bize bulaştırmaktan korkuyo sanırım
yaprağında işleri varmış biraz
bilmem ki işimi varki
tüh kız yakın olsaydık öğle yemeğinde sendyedim.
tanışmıyonuzmu siz. nereye göre geliyo bu millet buluşmaya ozaman
2 günse dayanır canım sarmaya bişey olmaz tecrübeyle sabittir ben bazen yapıyorum yani 2 senede 2 kere yaptımbiz her akşam eve gidemiyoruzya bişey olmamıştı ozaman merak etme
tatlıyada bişey olmaz ama buzdolabına koy ama kesme kesince sulanıyo iraz yinede sulanırsa peçeteyle aldırtırıversin suyunu
diloshu tanımıyorum amaa tanışırım inş.trakyalıysan bizdensin hemşom yaaa:))))bencede senle tanışmak farz oldu c.tesi kaynaşçez inş.:))kağıthanede oturuyorum sen??
hasta ziyarteine
hıı çanakkaleden sonra ist alışabildinmievet canım aslen canakkalelıyım ama şimdi evlendim istanbullu oldumm:))))
hoşgeldin mervecim.. Kızlar biz Merve'yle c.tesi günü buluşmada olucaztabii Cevahir' de 50 kişilik boş yer bulursak
hadiya tanış bakalım ceyda hatun yani kankilerini bul hade
oy oy kıyamannn.. gel bacım burdayım benelimi tut kı kaybolma
kuzum daha önceden buluşup kanki olanlar var, onların önayak olmasıyla istanbul geneli buluşacak. daha önce tanışmayanlar orada tanışacak. benim buradan konuştuğum 2 arkadaş var ama merveyle henüz yeni konuşuyoruz
deli yaa
eşim de ben de sarmayı çok sevdiğimiz için ben aklıma geldikçe sarıp buzluğa atıyorum. tatlıyı sulanıyo diye kesmedim zatiayy neyse artık perşembe sabah tatlının ucundan tadarım eğer bozulma varsa başka tatlı yaparım napim ya
kız dilek senin tavuklar kaldıydı fırında nolmuş bozulmuş mu onlar?
aa benim kocam evdeydi di mi
olsun kıı atlayın süpürgelere gidelim ceydaya hadi ceyda çayı koy bacım hadi sana geliyok ama kocen yatıyodur evde sen onu anasına yolla biz gelek bacım olarmı
hıı çanakkaleden sonra ist alışabildinmi
tut kıı elimi fener varmı sende yakak bari korkuyom :18::18:sende yoksa nihanda vardır ondan isteyek
güle güle canım afiyet olsunneyse hanımlar size iyi muhabbetler. ben çıkıyom.:79:
çıkın çıkın gelin bacım
kı kaynanam da hasta valla artık ana-oğul yatışsınlar karşılıklı
gitsin anasına baksınlar birbirlerine sağlamlarada bulaştırmasınlar
feneri napcan kıbacım benim benn.. her tuttuğunu kocan sanma
hıı çanakkaleden sonra ist alışabildinmi
tut kıı elimi fener varmı sende yakak bari korkuyom :18::18:sende yoksa nihanda vardır ondan isteyek
yok bacım bişey olmamıştı ısıtıp yedik çok güzeldi valla bi gün zehirlencez ama bakalım hangi gün
neyse hanımlar size iyi muhabbetler. ben çıkıyom.:79:
güle güle bilgecim afiyet bal şeker olsun canına şifa olsunn
kıı sen demedinmi tut elimi diye karanlık ya o bakımdan şeyettiydim
yani alışmam mı aşkım hayatım burda:))hem çok seviyorum istanbulu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?