KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hışgeldin canım.
nihan hasta giremiyo galiba. bize bulaştırmaktan korkuyo sanırım
yaprağında işleri varmış biraz

tüh kız yakın olsaydık öğle yemeğinde sendyedim.

he valla yaa... ya da herkeşi çağırırdım akşama toplaşıp gelirdiniz

2 günse dayanır canım sarmaya bişey olmaz tecrübeyle sabittir ben bazen yapıyorum yani 2 senede 2 kere yaptımbiz her akşam eve gidemiyoruzya bişey olmamıştı ozaman merak etme
tatlıyada bişey olmaz ama buzdolabına koy ama kesme kesince sulanıyo iraz yinede sulanırsa peçeteyle aldırtırıversin suyunu

vay vay vayyy Diloş' la hemço çıktınız. benimle de hemşo sayılırısn, ben Trakyalıyım.

İstanbul' da nerde oturuyosun Merve?

diloshu tanımıyorum amaa tanışırım inş.trakyalıysan bizdensin hemşom yaaa:))))bencede senle tanışmak farz oldu c.tesi kaynaşçez inş.:))kağıthanede oturuyorum sen??

hışgeldin canım.
nihan hasta giremiyo galiba. bize bulaştırmaktan korkuyo sanırım
yaprağında işleri varmış biraz
bilmem ki işimi varki
tüh kız yakın olsaydık öğle yemeğinde sendyedim.

olsun kıı atlayın süpürgelere gidelim ceydaya hadi ceyda çayı koy bacım hadi sana geliyok ama kocen yatıyodur evde sen onu anasına yolla biz gelek bacım olarmı

tanışmıyonuzmu siz. nereye göre geliyo bu millet buluşmaya ozaman

kuzum daha önceden buluşup kanki olanlar var, onların önayak olmasıyla istanbul geneli buluşacak. daha önce tanışmayanlar orada tanışacak. benim buradan konuştuğum 2 arkadaş var ama merveyle henüz yeni konuşuyoruz

deli yaa

eşim de ben de sarmayı çok sevdiğimiz için ben aklıma geldikçe sarıp buzluğa atıyorum. tatlıyı sulanıyo diye kesmedim zati ayy neyse artık perşembe sabah tatlının ucundan tadarım eğer bozulma varsa başka tatlı yaparım napim ya
kız dilek senin tavuklar kaldıydı fırında nolmuş bozulmuş mu onlar?

diloshu tanımıyorum amaa tanışırım inş.trakyalıysan bizdensin hemşom yaaa:))))bencede senle tanışmak farz oldu c.tesi kaynaşçez inş.:))kağıthanede oturuyorum sen??

evet kızanım
C.tesi sen yapış bana tamam mı Ben Sultangazi' de oturuyorum ama annemlerin ev de yakın Kağıthane' ye.

hasta ziyarteine

aa benim kocam evdeydi di mi

Son düzenleme:
evet canım aslen canakkalelıyım ama şimdi evlendim istanbullu oldumm:))))
hıı çanakkaleden sonra ist alışabildinmi

tut kıı elimi fener varmı sende yakak bari korkuyom :18::18:sende yoksa nihanda vardır ondan isteyek

yok bacım bişey olmamıştı ısıtıp yedik çok güzeldi valla bi gün zehirlencez ama bakalım hangi gün

olsun kıı atlayın süpürgelere gidelim ceydaya hadi ceyda çayı koy bacım hadi sana geliyok ama kocen yatıyodur evde sen onu anasına yolla biz gelek bacım olarmı

çıkın çıkın gelin bacım

kı kaynanam da hasta valla artık ana-oğul yatışsınlar karşılıklı

hıı çanakkaleden sonra ist alışabildinmi

tut kıı elimi fener varmı sende yakak bari korkuyom :18::18:sende yoksa nihanda vardır ondan isteyek

feneri napcan kı bacım benim benn.. her tuttuğunu kocan sanma

kıı sen demedinmi tut elimi diye karanlık ya o bakımdan şeyettiydim

merve kaç yaşındasın canım kendinden bahseymek istermisin nezamandır ist dasın
paristebinbirgece arkadaşım şu parisi anlatta dinleyek nası bi şehir
hazall kuşum nasılsın toplanıyomuşsun ayy bende çok düşünüyom nası taşıncamızı yaa
mobilyalar odada kuruldu hep hepsi tekrar sökülcek koltukları falan balkondan çıkardıydık kapıdan geçmemişti nası çıkarcaz bilmiyom
beyaz eşyalarınıda güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…