- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #26.481
evim evim bölümüne bakıyomda kızlar. dantel serili evler çok hoşuma gitmedi yaa. benimde var bi sürü ama hiç kullanmıyom
burdayız ya nen
ah annlere. bneim annemde çok uğraştı. diğerlerinden eksiğim kalmasın diye. ama sandık bekliyo şimdi.bende sevmem danteli bi kaç aydır serdim oda annem o kadr uğraştı serdiğimi görüp mutlu olsun diye
ah anneciğim o kadar uğraştı
bende ceyizimde yaptigim dantelleri hic kullanmiyorum bekarken zevkli yaptim ama ama hevesim kacti hic kullanmiom
boşver sen yaz.ya ben msj yazarkenk kimse asada gozukmuyo ama mesajdan sonra herkes msj yazmis sayfa gec guncellenio
ceyda senin dekorasyon işleri ne oldu bacımmmm
aynen dediğin gibi. bakıyom evlere yazık güzel güzel sermişler ama çok sırıtıyo. hiç hoş durmuyo. ben sermeyi düşünmüyom. varsın dursun zamna gelir değerlenir belki.
işlengi yapılırdı eskiden bilirmisiniz kızlar. kanaviçe ye işlenirdi. yataklara sermek için.
valla ne olsun bacım işte ben seçeceklerimi seçtim, evin btimesini bekliyoruz. :97: sadece mutfak dolaplarında haala kararsızım, onu da artık bi ara netleştirmem lazım
annemin var kanaviçeleri falan
boşver sen yaz.
bahsettiğim işlengi bunlar işte.
ne gibi bi kararsızlık canım.
nihan vals mi yapıyo kız o toplar
annem bekarken kanafice islemis simdi yusufa pike yapti yastik ve yorgan olarak cok guzel bir hatira oldu
evet pike yapıyolarmış şimdi:97:
bilge o cemlenin sonundaki ne ole TOPLARR
evet canım . şimdilik saklıyom.:97:sende sakla cocuklarina ilerde bole bisi yaparsin eski ama annmin el emegi oldugu icin benim icin cok kiymetli
bi ara çubuk adamlarla uğraşıyodu nihanım şimdi top adamlarla
evet canım . şimdilik saklıyom.:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?