KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bende sevmem danteli bi kaç aydır serdim oda annem o kadr uğraştı serdiğimi görüp mutlu olsun diye
ah anneciğim o kadar uğraştı

bende sevmem danteli bi kaç aydır serdim oda annem o kadr uğraştı serdiğimi görüp mutlu olsun diye
ah anneciğim o kadar uğraştı
ah annlere. bneim annemde çok uğraştı. diğerlerinden eksiğim kalmasın diye. ama sandık bekliyo şimdi.

bende ceyizimde yaptigim dantelleri hic kullanmiyorum bekarken zevkli yaptim ama ama hevesim kacti hic kullanmiom

demekki kimse sevmiyo
şimdi bu işlengileri ben güneşlik yaptırsam nasıl olur diyom. kaç zamndır aklımda ama cesaret edemiyom

ceyda senin dekorasyon işleri ne oldu bacımmmm

valla ne olsun bacım işte ben seçeceklerimi seçtim, evin btimesini bekliyoruz. :97: sadece mutfak dolaplarında haala kararsızım, onu da artık bi ara netleştirmem lazım

annemin var kanaviçeleri falan

valla ne olsun bacım işte ben seçeceklerimi seçtim, evin btimesini bekliyoruz. :97: sadece mutfak dolaplarında haala kararsızım, onu da artık bi ara netleştirmem lazım

annemin var kanaviçeleri falan

ne gibi bi kararsızlık canım.

nihan vals mi yapıyo kız o toplar

ne gibi bi kararsızlık canım.

nihan vals mi yapıyo kız o toplar

rengi, malzemesi... :97:

ben parlak lake istiyorum aslında ama eşim olmaz diyor. hemen çiziliyormuş lakeler. eşmin birkaç arkadaşı yaptırmış pişman olmuşlar. ben de okudum aslında kk' da lakeden pişman olanlar varmış. ama bikaç kişi de hiç çizilme olmadı diyor şaştım kaldım yani. :26:

selam kızlarr nasılsınızz..konunuzun ıcıne cart dıye gırdım ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…