KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

pazartesi gitçem canım pazartesi yokum burda

baya da sürüyormuş

karlar nasıl eridimi burda çatılar eridi nerdeyse bi günde:97:

anladım canım hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah
kızlar burdaki havayı bi görseniz tam bahar havası güneş yakıyo çarşıya gitiimdi sıcakladım

ben sabah ona yazmıştım msn den
giremiyorum sorun var kk ya diye oda eşim burda toplantıya geldi bende girmiyorum görmesin diye yazmış belki ordadır yada ders çalışıyosa

Ali Mısır'da okuyan bir öğrenci. Sınavlar bitmiş ve yaz tatiline girecekler.. Babası Ali'ye telefon eder ve sınavların nasıl geçtiğini sorar. Ali de bilmediği halde "çok iyi geçti" der ve bunu üzerine babası onu İstanbul'a işlerinde yardım etmesi için çağırır. Ali gidecektir İstanbul'a ve arkadaşına son olarak şöyle der; "Ahmet sen notlarımı öğrenirsin ve beni ararsın. Eğer telefona babam çıkarsa Muhammed'in Ali'ye selamı var dersin; ben anlarım bir tane zayıfım olduğunu." Ahmet notları öğrenir ve arar. Telefona babası çıkar ve Ahmet şöyle der: - Amcacım Ali'ye söyle ona bütün Ümmed-i Muhammed'in selamı var...

cok komik yaa

evet okumuştum daha önce çok gülmüştüm yine güldüm

hoşgeldin canım hadi ya çok mu kötüsün tuzlu kraker leblebi falan yesen bastırır belki bulantını

canim aksilige evde kraker kalmamis hep olurdu aslinda :S

cnm benimde ole cok bulantim oldugu icin postafen hap kullandim dr tavsiyesi uzerine fayda etmistid runla gorus sanada yazar bir hap. cok fenadir o bulanti

kiz hazal cadisi hayirdir bu resmiyet neden .hamis hamis üzme beni düverim haaa

canim sali günü randevum var dr da o zamn söylucem bide gögslerim cok agriyo hayret ya bu hamilelik cok farkli geciyo digerinden sasiriyorum

evet bazılarının farklı olurmuş benzerlik göstermezmiş
bi tanıdığında böyle olmuştu canım

canim sali günü randevum var dr da o zamn söylucem bide gögslerim cok agriyo hayret ya bu hamilelik cok farkli geciyo digerinden sasiriyorum

canım bu kız olduğu için deişik olmasın diğerinden bir an öyle geçirdim içimden
kraker kalmaması kötü olmuş ya yiyebilirsen peynir ekmekte bastırır belki yada meyve ye canım bişeyler yemeye çalış aç kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…