- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #26.981
hepsizmi gitçeniniz nan acıkta ben gittim nolmuş
çarşıya falan gittim biraz araştırma yaptım ev için ondan şimdi girdim eee napıyonuz bakalım eyimi
yaprak fuar nası nan varmı promosyon falan bişeyler varsa bizede yolla kıı
sen hep gidiyon oraya hep orda yakalıyom seni
karşıdaki firma salep dağıtıyo nen canım isteddiler gidipte isteyemedim havalı kızlar var hostes kızlar
sıcak sıcak ne güzel giderdii
karşıdaki firma salep dağıtıyo nen canım isteddiler gidipte isteyemedim havalı kızlar var hostes kızlar
sıcak sıcak ne güzel giderdii
:78::18::18::18::18:
nee ben hep 5 ten sonra gittimi sanıyodum:18::18::18:
öncedemi gitmişim
iviitt gittin ben biliyom
neyse çok trip attım yeter bukadar
birazda öpeyim
furdum bacım
fur bacım onlaraa
noliyi kız anlatın banadayaprak kızz pınar labnenin yarışması vardıya herkesin adını yazmışlar bi baktım sende varsın bende varım anam didim kazandık galiba bi heyecan yaptım tam tel aldım sana msj atıyodum kazanmışık diye sonra ulan dedim bukadar çok insana vermez bunlar bidaha baktım sadece 5 kişimiz katılan herkesi yazmışlar
git iste kızz utanma bacım birini yolla yokmu kimse
yaprak kızz pınar labnenin yarışması vardıya herkesin adını yazmışlar bi baktım sende varsın bende varım anam didim kazandık galiba bi heyecan yaptım tam tel aldım sana msj atıyodum kazanmışık diye sonra ulan dedim bukadar çok insana vermez bunlar bidaha baktım sadece 5 kişimiz katılan herkesi yazmışlar
pazartesi gitçem canım pazartesi yokum burdanihan nezaman gitçeksin canım doktora
7 ye kadar kuşum
pazartesi gitçem canım pazartesi yokum burda
baya da sürüyormuş
karlar nasıl eridimi burda çatılar eridi nerdeyse bi günde:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?