KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

:81::81::81::81: Allah gönlüne göre versin canım

ins bitanem rabbim gönlümüze göre versin hepimizin insallah teyzosu sen sormustun dimi isim konusunu cvp vermistim ama sonra arada kaynadi :) erkek adinda tam kararli degilim aslinda ama kiz olursa masal olucak begendinizmi pekisi

ayy senin icini yerim ben bitanem benim cok saolnasil mutlu oluyorum böyle dedikleri zaman icimden cok kiz geciyo ama hayirlisi yinede tabiki

ne resmiyeti la cnm dedim yaa :44::44::44::44:

uzulme cnm benim kiyamam ben sana gel opiimmm
pekisi gel bende öpümmmm sapur supur

şehnazcım heşgeldin Allah yardımcın olsun bidenem

dilo sen bide dün faceden yazmışsın ya videonun altına herif girmiş dünn o paylaşmış yani gördüm ben:93:

şehnazcım heşgeldin Allah yardımcın olsun bidenem

dilo sen bide dün faceden yazmışsın ya videonun altına herif girmiş dünn o paylaşmış yani gördüm ben:93:

hosbulduk canim nasilsin?
nihanimmmmmmmmmm en kisa zamnda sendende bekliyoruz böyle güzel haberi.

kizlar sehnaz neye kirildi anlamadim ya mesajimda resmiyetmi var ccnm diye baslamisdim oysa

tatlim kirilmasim vallahi saka yaptim sadece kusura bakma

benmi sormuştum hatırlayamadım:44::44:
ama masal çok güzel bi isim hayırlısıyla kız olur inş.
ama önce sağlıklı olsun diye dua edelim canım
kizlar sehnaz neye kirildi anlamadim ya mesajimda resmiyetmi var ccnm diye baslamisdim oysa
yok kız oda seni öpmüş

hosbulduk canim nasilsin?
nihanimmmmmmmmmm en kisa zamnda sendende bekliyoruz böyle güzel haberi.

tatlim kirilmasim vallahi saka yaptim sadece kusura bakma
inşAllah canım ya:81::81::81::81:

kiz yaprakcigim senin su nickin sok sexi olmus hahahahahahhaa aklima hep baska bisiler geliyo nickini görünce

evet dimi dün bizim orda bi kuaför açılmış adıda paris
ne güldüm he direk aklıma siz bide yaprak geldi
bide cama eyfel kulesinin resmini koymuşlar kocaman cama
pispis sırıttım

bende geçen magazindemi ne izledim işte bi ünlüyle sevgilisi tatil için parise gitti diyo tabi aklıma bizim paris geldii
ne güldüm kendü kendime siz geldiniz benimde aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…