- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #27.021
Allahım hepimizin gönlüne göre versin canım tez vakitte sanada yaşatsın bu duyguları inşallah
:81::81::81::81: Allah gönlüne göre versin canım
canım bu kız olduğu için deişik olmasın diğerinden bir an öyle geçirdim içimden
kraker kalmaması kötü olmuş ya yiyebilirsen peynir ekmekte bastırır belki yada meyve ye canım bişeyler yemeye çalış aç kalma
pekisi gel bende öpümmmmne resmiyeti la cnm dedim yaa :44::44::44::44:
uzulme cnm benim kiyamam ben sana gel opiimmm
ins bitanem rabbim gönlümüze göre versin hepimizin insallah teyzosu sen sormustun dimi isim konusunu cvp vermistim ama sonra arada kaynadi :) erkek adinda tam kararli degilim aslinda ama kiz olursa masal olucak begendinizmi pekisi
ayy senin icini yerim ben bitanem benim cok saolnasil mutlu oluyorum böyle dedikleri zaman icimden cok kiz geciyo ama hayirlisi yinede tabiki
pekisi gel bende öpümmmmsapur supur
şehnazcım heşgeldin Allah yardımcın olsun bidenem
dilo sen bide dün faceden yazmışsın ya videonun altına herif girmiş dünn o paylaşmış yani gördüm ben:93:
kizlar sehnaz neye kirildi anlamadim ya mesajimda resmiyetmi var ccnm diye baslamisdim oysa
hosbulduk canim nasilsin?
nihanimmmmmmmmmm en kisa zamnda sendende bekliyoruz böyle güzel haberi.
tatlim kirilmasim vallahi saka yaptim sadece kusura bakma
benmi sormuştum hatırlayamadım:44::44:ins bitanem rabbim gönlümüze göre versin hepimizin insallah teyzosu sen sormustun dimi isim konusunu cvp vermistim ama sonra arada kaynadi :) erkek adinda tam kararli degilim aslinda ama kiz olursa masal olucak begendinizmi pekisi
ayy senin icini yerim ben bitanem benim cok saolnasil mutlu oluyorum böyle dedikleri zaman icimden cok kiz geciyo ama hayirlisi yinede tabiki
pekisi gel bende öpümmmmsapur supur
yok kız oda seni öpmüşkizlar sehnaz neye kirildi anlamadim ya mesajimda resmiyetmi var ccnm diye baslamisdim oysa
hosbulduk canim nasilsin?
şehnazcım heşgeldin Allah yardımcın olsun bidenem
dilo sen bide dün faceden yazmışsın ya videonun altına herif girmiş dünn o paylaşmış yani gördüm ben:93:
ins bitanem rabbim gönlümüze göre versin hepimizin insallah teyzosu sen sormustun dimi isim konusunu cvp vermistim ama sonra arada kaynadi :) erkek adinda tam kararli degilim aslinda ama kiz olursa masal olucak begendinizmi pekisi
Allah gönlüne göre versin canım inşallah
kiz yaprakcigim senin su nickin sok sexi olmus hahahahahahhaa aklima hep baska bisiler geliyo nickini görünce
inşAllah canım ya:81::81::81::81:hosbulduk canim nasilsin?
kiz yaprakcigim senin su nickin sok sexi olmus hahahahahahhaa aklima hep baska bisiler geliyo nickini görünce
hadi ya bende sen ordan girdin sandım ondan yazdım
şehnaz bu hamileliğinde de senden paris maceraları bekliyos bacım
inşAllah canım ya:81::81::81::81:
evet dimi dün bizim orda bi kuaför açılmış adıda paris
ne güldüm he direk aklıma siz bide yaprak geldi
bide cama eyfel kulesinin resmini koymuşlar kocaman cama
pispis sırıttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?