KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bende iyiyim canım geç geldim bugün dükkana evde temizlik falan yaptım az önce geldim hemen açtım sen nasılsın yusufun nasıl iyimi
nihanda hiç uğramamış bugün çalışmıyo o sanırım

bende iyiyim canım geç geldim bugün dükkana evde temizlik falan yaptım az önce geldim hemen açtım sen nasılsın yusufun nasıl iyimi
nihanda hiç uğramamış bugün çalışmıyo o sanırım

hem calisip hem ev isi zor yaa oglum dogsun bende caliscam anaokulunda insallah

yusuf iyi teyzesi donup duruo icimde kaburgalarima zarar vercek die korkuorum valla ama hareket etsinde cnm oglum o dondukce benimde icim rahatlio

selam bende geldim nasilsiniz

hosgeldin cnm nasilsin nasil gecti dun aksam yerimseniben

liseden yakin arkadasimla msnde konustuk uzun uzun cok duyguluyum suan okul zamanimi ne özlemisim ben yaa:gitme:

iyim canim daha kahvalti yapmamisim ölüyom acliktan kalkamda yapam birazdan
kizceemi hic sorma gece sag tarafimi deldi resmen sempatiksalakcinni

bu sipalar sag tarafimizdan ne istiolar yaa benimkide sag tarafimi tekmelio hep ay bide huylaniyorum ya sipam benim bi ciksin yicem ben onun ayaklarini yerimseniben :dance:

iyim canim daha kahvalti yapmamisim ölüyom acliktan kalkamda yapam birazdan
kizceemi hic sorma gece sag tarafimi deldi resmen sempatiksalakcinni

kız bu saate kadar kahvaltı yapılmazmı lmaz:öğlen oldu aç aç duruyon bebeşide aç tutuyon hemen yap kahvaltını yumurtanı sütünü peynirini ye güzelcecokacimcoook

iyim canim saol aksam cok güzel gecti canim gezdik dolastik yemek yedik
kiz eski formum kalmamis ama adim atsam yoruluyom dün bittim resmen artik evimden cikmicam

hem çalışıp hem ev işi gerçekten çok zor hazalcım ya bide çocuk olunca daha zor bence sen çalışma fikrini iyice bi düşün oğluşunla vakit geçir evde ne güzel onunla oyunlar oynarsın

bu sipalar sag tarafimizdan ne istiolar yaa benimkide sag tarafimi tekmelio hep ay bide huylaniyorum ya sipam benim bi ciksin yicem ben onun ayaklarini yerimseniben :dance:
ne bilim anam bende anlamiyom tirmaliyor benimki bazen benimkinin ayaklari deil ama:sinifsinif:elleri biliyom ye annesi ayaklarini ama onlarda hakli daracik yerdekaydirigubbakcemile2
kız bu saate kadar kahvaltı yapılmazmı lmaz:öğlen oldu aç aç duruyon bebeşide aç tutuyon hemen yap kahvaltını yumurtanı sütünü peynirini ye güzelcecokacimcoook

ay valla haklisin gec kalktim msnye takildim annemler arkiler derken saat cok gec olmus.
yumurta süt ve peynirmii
benim yumurtaya alerjim varohaoldumsmile
süt ve peynirimi yiyeyim ama kalkiyom simdi tamam:kedi:

iyim canim saol aksam cok güzel gecti canim gezdik dolastik yemek yedik
kiz eski formum kalmamis ama adim atsam yoruluyom dün bittim resmen artik evimden cikmicam

ay cnm benim hic takatim yok evin altindaki markete inip zor alisveris yapiorum ole dolassam dogururum herhalde cok yorulurum esim izin vermio artik disari cikmama disarda sancin filan gelir dio artik bilardoyada gitmio yazik simdiden telaslanio hemen sancim olur die ama iyi gitmesin bi yere benim isime gelio sempatiksalakcinni

kızlar merhaba bende aranıza katılmak ıstıyorummm.

hosgeldin cnm katil tabi

hem çalışıp hem ev işi gerçekten çok zor hazalcım ya bide çocuk olunca daha zor bence sen çalışma fikrini iyice bi düşün oğluşunla vakit geçir evde ne güzel onunla oyunlar oynarsın

cnm ben mecbur calismaliyim burdan bi ev almamiz sart bu oturdugum ev kaynimin evi. bankadan kredi almak icin benimde calismam gerekio tabi cok zor olcak ama katlancaz mecbur kafamçokkarıştı

hakli kiz esin olmadanda cikma sakin ne olur ne olmaz heran sanci tutabilir.tabi isine gelir kadinlar ilgiyi hep seviyo yahu
bende isterdim calismak ama nerdee:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…