KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hakli kiz esin olmadanda cikma sakin ne olur ne olmaz heran sanci tutabilir.tabi isine gelir kadinlar ilgiyi hep seviyo yahu
bende isterdim calismak ama nerdee:sinifsinif:

yok cnm dedim ya cikmaya halim bile yok valla artik her an cikabilir bebekler dikkatli olmak lazim
aa sen nie calismiosunki esinmi izin vermio kiz oglumu birakip calismak zor olur ama mecburum hem calismakta iyi gelir bana gunde 8 saat caliscam zaten cabucak gecer oglumun yanina giderim sositososito

hazal kiiz bayildim su tuluma cok sirin
allah hayirlisiyla güle güle kullanmayi nasib etsin hepsini canim benim
agaclar sararmis sizin orasi dahami soguk ne
bizimkiler yem yesil daha.

esim istemiyor ihtiyacimiz yok paraya falan diyo hem bende bilmemki calisma hayatini babamin evinde bile yer icer yatardim temizlige bile arada kadin gelirdi.
bizim sirkette calisayim dedim biraz baktim yapamiyom babamda kiyamadi
bende öylemi yer icer gezerim dedim
ama calisan insanlarada özenmiyo deilim haniopuyorumnanaktan

hazal kiiz bayildim su tuluma cok sirin
allah hayirlisiyla güle güle kullanmayi nasib etsin hepsini canim benim
agaclar sararmis sizin orasi dahami soguk ne
bizimkiler yem yesil daha.

saol cnm insallah hayirlisi ile giydirmek nasip olur ben hep tulum giydircem ogluma cok seviorum ben tulumlari ya kucuk beyfendi oglum benim

evet cnm buralar iyice sogudu yapraklarda sarario yesilken goruntuleri cok guzeldi ama olsun yakinda beyaza burunecekelr kar yuzunden :lepi:

bende iyiyim canım bende yeni geldim sen haftasonuda çalışıyomusun

malesef canım, cumartesileri de full çalışıyorum.
iş olmuyo ama burda yine de bekliyorum.
bekçilik yapıyorum resmen. 2. maaş talep edicem yakında..sempatiksalakcinni

hazal bebeğinin cicilerine bayıldım. güle güle kullansın.
tulumuna bayıldımboshayallersmile

anladim cnm siz zenginsiziz

ama ben calisma hayatini seviorum ya tr de bende oleydim ye ic keyif yap ama simdi sorumluluk sahibi oldum esimin isi cok iyi ama zamaninda ozel okula gittigi icin bankadan kredi cekmis halada onu oduo o borc bittimi bende calisirsam evimizi alicaz insallah sonrada kendi isyerimi acacam insaallah gelecekle ilgili sahane planlarim varr ee parasizda gelecek olmuo sositososito

selam kızlar nbr
ben ölüyorum yaaa
herneyse hazalcım bebek arabana bayıldım çok kullanışlı duruyo ve çok şık modernnnn
kaça aldın ayıp olmassa sölermisin cnm bende araştırıyim..çok beğendim harika bi seçim

cnm ben mecbur calismaliyim burdan bi ev almamiz sart bu oturdugum ev kaynimin evi. bankadan kredi almak icin benimde calismam gerekio tabi cok zor olcak ama katlancaz mecbur kafamçokkarıştı[/QUOTE]
böyle bi konu varsa tabii çalış canım olsun ev alıncaya kadar çalışırsın
hazal cicileriniz çok güzel canım özellikle beyeaz tüylü tuluma bayıldım Rabbim hayırlısıyla kucağına alıp kullanmayı nasip etsin inşallah
buarada evinin manzarasıda süpermiş balkonunda manzaranın tadını çıkar canım valla benim ev de deniz görüyo sözde sabah çıkıp akşam karanlıkta eve girdiğimizden biz hiç denizi göremiyozkaydirigubbakcemile3

kiz zenginlikle ne alakasi var bende calismayi isterdim valla.yani insan baba evindeki gibi rahat olmuyor evlenince.
benim esimde ödüyor
türkiyede okurken cekmis oda ama az cok deil yillardir ödemeyince faiz binmis bide kaydirigubbakcemile3
insallah güzel bi ev alirsiniz dogumda dua et olur insallah
parasiz hicbirsey olmuyor evet yakinda havayida parayla verirler diyorum
kendi is yerinmi ay sahane olur ne acmayi planliyorsunopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

selam cnm hosgeldin hayirdir nie kotusun bulantilarmi yoksa boshayallersmile

tesekkur edrim cnm begenmene sevindim tam acarak cekmedim fotosunu icinde ana kucagi var ana kucagini cikardigindada oturagini kaldirabiliosun bebk buyudunde oturabilio

cnm 2500 krona ladim ben indirimdeydi turk parasi ile 700 800 tl oluo galiba
istersen magazanin linkini ekliyim

tulumu bende cok seviyom bebiste bende bir sürü aldim ama foto ekleyemiyom bu topic geyik sohbeti yeri
ay ne sahane oluyor beyaza bürününce demi ama soguk yaa

cnm ben mecbur calismaliyim burdan bi ev almamiz sart bu oturdugum ev kaynimin evi. bankadan kredi almak icin benimde calismam gerekio tabi cok zor olcak ama katlancaz mecbur kafamçokkarıştı
böyle bi konu varsa tabii çalış canım olsun ev alıncaya kadar çalışırsın
hazal cicileriniz çok güzel canım özellikle beyeaz tüylü tuluma bayıldım Rabbim hayırlısıyla kucağına alıp kullanmayı nasip etsin inşallah
buarada evinin manzarasıda süpermiş balkonunda manzaranın tadını çıkar canım valla benim ev de deniz görüyo sözde sabah çıkıp akşam karanlıkta eve girdiğimizden biz hiç denizi göremiyozkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

evet cnm ev alalim bi insallah kendi isimin patronuda olurum ayy cokmu hayal ediom nee
begenmene sevindim cnm insalah iyi gunlerde kullanir oglum evet cnm manzar aharika 9. kat diger taraftada deniz az bisi gozukuo ama oda yetio sositososito

ay seninkidemi borc almis aynen benimkide zamaninda odememis faiz bindikce binmi ay bende bazen takiliorum kocama benimi bekledin diorum borclar icin

ama iste iyi gunde kotu gunde soz verdik zamaninda simdi mecbur oducez onun borcu benim borcum yok lmaz:

valla ta, olarak ne is acacam bilmiorum ama benim dusundugum kiyafet magazasi trden bebek kadin giyimi getirip burdada guzel bi magaza acmak burda hic ole turk kiyafet magazasi yok ilk ben acarim insallah

tulumu bende cok seviyom bebiste bende bir sürü aldim ama foto ekleyemiyom bu topic geyik sohbeti yeri
ay ne sahane oluyor beyaza bürününce demi ama soguk yaa

kiz ekle burdan ne olcek yaskmi acaba bilmiorumki simdi ceza filan yersin CADIARZU

senin kizinda iyi gunlerde kullansin cicilerini ben surekli bakip duruyoeum yaa cok zevkli alkisalkisalkis

Son düzenleme:
ya hazalim su link kopyalamayi banada ögretsene bak mesela nasil yüklüyorsun ikeanin linkini kasim bebislerinin ciciler linkini

kabızlık kızlar...
demir ilaçlarından dolayı sindirim problemi yaşıyorum...
ızdırap çekiyorum nerdeyse..
hazalcım linki ver istersen çok güzel çünkü

polyanan cnm benim en yakın anne olma adayı sensin dimi aramızda..
36 haftalık oldunmu

bakayim bi hazalim yüklerim belki ay aynen ya almis ödüyor ama 300 400 kalmis galiba bitti.
bende takiliyom neye aldin diye yani ihtiyacida yokmus almis yemis bostan yere akilli kocam.
aynen iyi günde kötü günde
ayrica cok hayal felan kurdugun yok her insanin bi hedefi olmali bence seninkide bu cok güzel.

Son düzenleme:
kabızlık kızlar...
demir ilaçlarından dolayı sindirim problemi yaşıyorum...
ızdırap çekiyorum nerdeyse..
hazalcım linki ver istersen çok güzel çünkü

ay canim ya allah yardimcin olsun kuru kayisi falan ye bol su ic gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…