KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hosgeldin bacim
masallah nen sende hep deniz kenarinda kahvalti yapiyorsun. amam iyi geliyordur ya gune temiz hava ile asliyorsun ne guzel

hoşgeldin böcüğüm günaydın:)

Şekerlerim ben cıkıyorum yeni taşınan komşu kahveye çağırdı ona gidicem hayırlı olsuna

sonra yine gelirim öpüyorum hepinizi

geldim bebişim
ohh çok güzel olmuş çok sevindim deniz kenarında püfür püfür süper olmuştur ah ahh:97::97:
diloşum yazdıydım bi kaç sayfa önce

diloş nen geçmişe baktımda dün ben onu demek istemedim
yani hepinizi aramak isterdim ama kontur yoktu o anda bide yorgundum ne dediğimi bilmiyordum yanlış anlamadın dimi kız
çok üzüldüm şimdi

yaprakta dilekte bişey demeden gittii

sen burdasın sana sarılim de korkmıyim

korkma cnm gel kankanin sevkatli kollarina

diloş nen geçmişe baktımda dün ben onu demek istemedim
yani hepinizi aramak isterdim ama kontur yoktu o anda bide yorgundum ne dediğimi bilmiyordum yanlış anlamadın dimi kız
çok üzüldüm şimdi

aa noldu nen ne yannis anlamasi :44::44::44:

Bende urdayım ama yazılar var onları hallediyom:102::102::126::126::130::130:

haklisin cnm sukur geldi gecti bak bu muayene korkusunuda atlatirsin insaallah rahat rahat acarsin

yok kiz dun dilos hicbisi dimediki kirildim falan diye:44::44::44:

ne sacmalin kiz?

kolay gelsin bacim

ya aradım konuştuk şimdi diyorum diloşu aradım diğer kızlarda aramak lazım senin vodafone dedim ondan aradım salak kafam ya ama onla konuşurken ayakta uyuyordum varya şimdi geçmişe baktım sanki kırılmış gibime geldi diloşum
ama onla konuştuktan sonra bi vurdum kafayı yastığa bi uyumuşum hastane havası beni fena yapıyo

himmm anladim cnm ama dilosum alinmamistir bence SIKMA canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…