KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ah cnm benim sende dusunuyorsun demek. geriye yapo dilo ve ceydos kaldi.
hadi kizlar sizde elinizi cabuk tutun topici cocuklar doldursun.

evet canım istiyoruz artık korunmayı bıraktık bakalım hayırlısı:26:

Kızlar ya ben jinekolojik muayeneden her gittiğimde korkuyorum

5-6 kez muayene olmama ragmen...

gitmeden önce öyle bir stres yapıyorumki mideme ağrılar giriyor o derecede yanı:26:

eheheh evet sen kalırmışsın

ayy canım ya

hepimizden hızlısın zaten
olurmu olur valla
3.düşünemiyom.:96:

gitmeden önce öyle bir stres yapıyorumki mideme ağrılar giriyor o derecede yanı:26:

aynen . kendimi çok kasıyommm. nefret ediyom. gitmemk için her bahaneyi değerlendiriyom

evet bende
bide o çatala yatmak çok itici geliyo gıcık oluyorum:95::95::95::95:

ben degistirdin nen, kiz ole boynu bukuk duruyodu ya benim boynum agridi ondan degistirdimdegisiklik guzeldir bacim sen avatra deil nicklere bak kafan karismasin.

ben değiştirdiğim zaman kendimi tanımıyorum yadırgıyorum

aa niye korkuyon bacim. bende bekarkene dusunurdum dogumu filan orami burami acmam diyordum doktora. ilk defa ilk bebegim karnimda oldugunde acile gitmistim, orda bi erkek doktor vardi tek nobetci mebur ona gozukmustum. zaten korkudan hic utanmamistim bebgime bisi olmasin iye dua ediyordum hemen actiydim. ama sonra kadin jinokologa gorundum hep kendi ozel doktorumda kadindi. gerci saglik soz konusu oldumu erkek kadin doktor farketmiyor.

evet bende
bide o çatala yatmak çok itici geliyo gıcık oluyorum:95::95::95::95:

evet evet nefret ediyorum ilk başlarda cocuk gibi ağlıyordum

gerçi canım acıyordu ağlamamak imkansızdı işte o problemli dönemlerimden dolayımıdır nedir

psikolojim bozulmuş jinekolog görünce kaçıyorum,gitmemek için bilgenin dediği gibi her bahaneyi değerlendiriyorum

Allah bi daha o kötü dönemleri yaşatmasın canım

günaydın canlarımm nasılsınız nihan kuşum geldinmi
ohh içim çok ferahladı sabah eşimle deniz kenarında kahvaltı yaptık çok iyi geldi valla
şimdi arkadaşım gwliyomuş giremezsem merak etmeyin olurmu
nihan nası geçti canım bi sorun yok dimi
hazal browni yaprak bilgem gü
ünaydın canlarım

ben değiştirdiğim zaman kendimi tanımıyorum yadırgıyorum

senin avatarda pek bi tatli portakal

yapoo sen yıkanırken perde açılıyi ya küvette
o perdeyi ben açıyom

deluu

nen bi benmiyim oel utanmadan kendini gosteren. ben hamisken bbegi gormek icin sabirsizlanirdim,malum ilk bebek ole karnimda ølunce utanmaktan cok bir an once iyi sonuclar aliyimda hamis kaliyim idye dusunurdum. oncesindede hamis kalmak icin muayene oldugumda kendimi hic kasmadim aksine hep istiyerek gitmistim

benim doktorumda erkek,

ama bayanda olsa utanıyorum o ultrason aletini yerleştirmesi falan oçatal ay çok itici yaaa

birde bende vajınusmus vardı kontrollerimde problemli geçiyordu

beni bagırta bagırta o alettı içime yerleştiriyorlardı ondan dolayı psikolojım bozulmus

vajınusmusu atlattıgım halde artık muayene olurken acı hıssetmedim ağlamadıgım halde korkuyorum

bilinç altım cok kötü bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…