- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #27.401
yaramaz ya
mıçlı maceraya kotum
canım benim öp kız benim için
ay yerim ya zaten bebekler nedense bezini çıkarınca ya işiyo yada şey yapıyo
hemde ne yaramaz ya bide benim yatagimda yapti sipa. bide pis pis siritiyor anne ben mictim sen temizlersin der gibi.neyseki iz filan kalmadi..
Nihancım bende bebek düşünüyorum ya biliyorsun
benimde kadın doğumcuya görünmem gerekiyor mu?
kızlar pazartesi gittim sabahtan meme ultrasonu çektiler onun sonucu güzel çıktı şükürler olsun bişey yok ama her sene kontrol amaçlı yaptırcam
sonra akşam üstü kadın doğum doktoruna gittim önce özel muayenehanesine iyice anlatıım hikayemi
ilkinde oldu diye 2. cidede olcak diye bişey yok dedi ama çok iyi bi doktora benziyor iyice dinledi bizi
hamile kalınca seni riskli gebelik gibi değerlendirip incelemeye alıcam dedi
yarın gel testler için dedi (hastaneye bağlı çalışıyor) salı günü gittik önce smear testi yaptı o 20 gün sonra belli olcak
5 tüp kan aldılar onların sonucunuda saat 11 de arıcam doktoru öğrenicem kızlar:97:
kan testlerin sonucuna göre bakıcak önemli bişey yoksa folik asite başlıcam başladıktan 1 ay sonrada
paris yolcusu kalmasınnn
hadi inşallah canım önemli bişi yokturda çalışmalarına başlarsınbizede hayırlı haberlerini verirsin Allahın izniyleee
kızlar pazartesi gittim sabahtan meme ultrasonu çektiler onun sonucu güzel çıktı şükürler olsun bişey yok ama her sene kontrol amaçlı yaptırcam
sonra akşam üstü kadın doğum doktoruna gittim önce özel muayenehanesine iyice anlatıım hikayemi
ilkinde oldu diye 2. cidede olcak diye bişey yok dedi ama çok iyi bi doktora benziyor iyice dinledi bizi
hamile kalınca seni riskli gebelik gibi değerlendirip incelemeye alıcam dedi
yarın gel testler için dedi (hastaneye bağlı çalışıyor) salı günü gittik önce smear testi yaptı o 20 gün sonra belli olcak
5 tüp kan aldılar onların sonucunuda saat 11 de arıcam doktoru öğrenicem kızlar:97:
kan testlerin sonucuna göre bakıcak önemli bişey yoksa folik asite başlıcam başladıktan 1 ay sonrada
paris yolcusu kalmasınnn
inş. canım Aminn
11 de arıcam ya sonra sizede yazarım:97::97::97:
evet canım öncesinde görün bence folik asite başla
ben dedim bebeğimde bu neden olmuş olabilir diye adam şey dedi
ilk önce kader bu Her hamilenin başına gelebilir Allahtan
ama 2. olarak kromozomlardan olabilir dedi biz bunları önlemek için folik asite başlatıyoruz önceden hamile kalmak isteyenleri dedi
günaydın kızlar. nihan hoşgeldin canımmmm
çok özledik seni.
çok şükür herşey temiz çıkmış. çok sevindimmm canım
Nihancım bende bebek düşünüyorum ya biliyorsun
benimde kadın doğumcuya görünmem gerekiyor mu?
hoşbulduk bilgoşum
bende özledimhemde çok
kızlar hepinizi tek tek arıcaktım yaprak bilge ceyda ama kontür yoktu
bedava mesajlarda bitmişti bide eşim vardı yanımda
ama dün kkdan kızlardan biri aradı söledim eşim kadınlar klübü diye bi site var didim anlatıım ordan didim
bir sürü şey sordusonra kızdınmı didim yoo didi artık biliyo
hoşbulduk bilgoşum
bende özledimhemde çok
ama dün kkdan kızlardan biri aradı söledim eşim kadınlar klübü diye bi site var didim anlatıım ordan didim
çok iyi olmuş canım artık rahatsın sende valla eşlerin bilmesi içini rahatlatıyo insanın
iyi hadi bu vesileyle anlatmış oldun. :13:hoşbulduk bilgoşum
bende özledimhemde çok
benimki de çok kızar öyle şeylereya ne guzel. benimki buraya yazdigimi biliyor ama ismini nerde oldugunu aciklama diye tembih ediyor. telefon nomu vermeye hayatta izin vermez
ama hakli bir nedeni var esimin anliyorum onu bu konuda.
sevindim cnm meme ultrasonunda bisi cikmamis.
smear testi ne ki?
bende hamis kalmadan once folik asit hapi kullaniyordum balik yagi kapsulu bol bol vitamin sonrasi paris..
insallah en kisa surede hayirlisi ile hamis kalir bebegini saglikla kucagina alir buyutursun canim
smaer rahim ağzı kanseri erken teşhisi için
vajinadan alınan akıntıyı inceliyorlar hazalım
bilgoş günaydın bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?