KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızlar pazartesi gittim sabahtan meme ultrasonu çektiler onun sonucu güzel çıktı şükürler olsun bişey yok ama her sene kontrol amaçlı yaptırcam

sonra akşam üstü kadın doğum doktoruna gittim önce özel muayenehanesine iyice anlatıım hikayemi
ilkinde oldu diye 2. cidede olcak diye bişey yok dedi ama çok iyi bi doktora benziyor iyice dinledi bizi
hamile kalınca seni riskli gebelik gibi değerlendirip incelemeye alıcam dedi
yarın gel testler için dedi (hastaneye bağlı çalışıyor) salı günü gittik önce smear testi yaptı o 20 gün sonra belli olcak
5 tüp kan aldılar onların sonucunuda saat 11 de arıcam doktoru öğrenicem kızlar:97:

kan testlerin sonucuna göre bakıcak önemli bişey yoksa folik asite başlıcam başladıktan 1 ay sonrada
paris yolcusu kalmasınnn

Nihancım bende bebek düşünüyorum ya biliyorsun

benimde kadın doğumcuya görünmem gerekiyor mu?

Nihancım bende bebek düşünüyorum ya biliyorsun

benimde kadın doğumcuya görünmem gerekiyor mu?

evet canım öncesinde görün bence folik asite başla

ben dedim bebeğimde bu neden olmuş olabilir diye adam şey dedi

ilk önce kader bu Her hamilenin başına gelebilir Allahtan
ama 2. olarak kromozomlardan olabilir dedi biz bunları önlemek için folik asite başlatıyoruz önceden hamile kalmak isteyenleri dedi

hadi inşallah canım önemli bişi yokturda çalışmalarına başlarsın bizede hayırlı haberlerini verirsin Allahın izniyleee

günaydın kızlar. nihan hoşgeldin canımmmm
çok özledik seni.
çok şükür herşey temiz çıkmış. çok sevindimmm canım

sevindim cnm meme ultrasonunda bisi cikmamis.
smear testi ne ki?
bende hamis kalmadan once folik asit hapi kullaniyordum balik yagi kapsulu bol bol vitamin sonrasi paris..

insallah en kisa surede hayirlisi ile hamis kalir bebegini saglikla kucagina alir buyutursun canim

İnşallah sonuçların iyi cıkar engel teşkil etmez bıtanem

sağol canım bilgilendirdin beni,bende bir görüneyim olmazsa doktora

günaydın kızlar. nihan hoşgeldin canımmmm
çok özledik seni.
çok şükür herşey temiz çıkmış. çok sevindimmm canım

hoşbulduk bilgoşum
bende özledim hemde çok

kızlar hepinizi tek tek arıcaktım yaprak bilge ceyda ama kontür yoktu
bedava mesajlarda bitmişti bide eşim vardı yanımda

ama dün kkdan kızlardan biri aradı söledim eşim kadınlar klübü diye bi site var didim anlatıım ordan didim
bir sürü şey sordu sonra kızdınmı didim yoo didi artık biliyo

çok iyi olmuş canım artık rahatsın sende valla eşlerin bilmesi içini rahatlatıyo insanın

çok iyi olmuş canım artık rahatsın sende valla eşlerin bilmesi içini rahatlatıyo insanın

ya ne guzel. benimki buraya yazdigimi biliyor ama ismini nerde oldugunu aciklama diye tembih ediyor. telefon nomu vermeye hayatta izin vermez
ama hakli bir nedeni var esimin anliyorum onu bu konuda.

iyi hadi bu vesileyle anlatmış oldun. :13:

ya ne guzel. benimki buraya yazdigimi biliyor ama ismini nerde oldugunu aciklama diye tembih ediyor. telefon nomu vermeye hayatta izin vermez
ama hakli bir nedeni var esimin anliyorum onu bu konuda.
benimki de çok kızar öyle şeylere

smaer rahim ağzı kanseri erken teşhisi için
vajinadan alınan akıntıyı inceliyorlar hazalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…