- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #2.761
ya hazalim su link kopyalamayi banada ögretsene bak mesela nasil yüklüyorsun ikeanin linkini kasim bebislerinin ciciler linkini
kabızlık kızlar...
demir ilaçlarından dolayı sindirim problemi yaşıyorum...
ızdırap çekiyorum nerdeyse..
hazalcım linki ver istersen çok güzel çünkü
polyanan cnm benim en yakın anne olma adayı sensin dimi aramızda..
36 haftalık oldunmu
bakayim bi hazalim yüklerim belki ay aynen ya almis ödüyor ama 300 400 kalmis galiba bitti.
bende takiliyom neye aldin diye yani ihtiyacida yokmus almis yemis bostan yere akilli kocam.
aynen iyi günde kötü günde
ayrica cok hayal felan kurdugun yok her insanin bi hedefi olmali bence seninkide bu cok güzel.
cnm kuru kayısı yemeye başlıyorum inş yararı olur...
benim sat a görede ultrasona görede 2 mart dio bakalım ne olcak
bisiy deil cnm baska sorun varsa cekinme soru basi 10 tl alioruz aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
tabi canim artik hiiic cekinmemki
hemide 10 tlsempatiksalakcinni
kiz karnim nasil agiriyor benim ya üfff bi kizim dönseydi rahatlicaktim
bugun memlekette bi tanidik dogum yapmis plsentasi öndeydi sezeryan olacakti ama sanci tutmus normal yapmis allah bizede nasib etsin insallah.
evet cnm agrilar bendede var insallah tez zamanda doner kizin ayy ne guzel kurtulmus tanidigin insallah bizde kurtuluruz bi sancida :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
slm hazal nasılsın
herkese hayırlı pazarlar diliyorum şimdiden yarın tatil ohh umarım güzel bi tatil olur ama eşime çok sinirliyimÇok üzgünüm çoookalsanaalsanasmileçok sıkıcı bi gün olucak sanırımmafoldumben
herkese hayırlı pazarlar diliyorum şimdiden yarın tatil ohh umarım güzel bi tatil olur ama eşime çok sinirliyimÇok üzgünüm çoookalsanaalsanasmileçok sıkıcı bi gün olucak sanırımmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?