KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ya hazalim su link kopyalamayi banada ögretsene bak mesela nasil yüklüyorsun ikeanin linkini kasim bebislerinin ciciler linkini

cnm internet adresi girioruz ya yukarda oraya mousenin sag tusuna tikla ve kopyalaya bas sonra mesaj yaziosun ya oraya yapistir sonra mesaji gonder ekranda link cikar bi dene bakalim olacakmi+

kabızlık kızlar...
demir ilaçlarından dolayı sindirim problemi yaşıyorum...
ızdırap çekiyorum nerdeyse..
hazalcım linki ver istersen çok güzel çünkü

benimde ilk aylarda vardi kabizlik zordur bilirim bol bol kuru kayisi tuket iyi gelio cnm

Babyshop kontakt oss

cnm ekeldim ama site su anda gecici sure ile kapanmis

polyanan cnm benim en yakın anne olma adayı sensin dimi aramızda..
36 haftalık oldunmu

benimki sata gore 4 kasim ultrasona gore 8 kasim bakalim ne zaman cikacak ama polyanan erken dogurur kizlar erken gelirmis derler bakalim doru cikcakmi

dimi cnm en azindan bi hedefim var umarim ulasirim hedefime :Saruboceq:

cnm kuru kayısı yemeye başlıyorum inş yararı olur...
benim sat a görede ultrasona görede 2 mart dio bakalım ne olcak

bisiy deil cnm baska sorun varsa cekinme soru basi 10 tl alioruz aklinialirimsmile sempatiksalakcinni

kiz karnim nasil agiriyor benim ya üfff bi kizim dönseydi rahatlicaktim
bugun memlekette bi tanidik dogum yapmis plsentasi öndeydi sezeryan olacakti ama sanci tutmus normal yapmis allah bizede nasib etsin insallah.

kiz karnim nasil agiriyor benim ya üfff bi kizim dönseydi rahatlicaktim
bugun memlekette bi tanidik dogum yapmis plsentasi öndeydi sezeryan olacakti ama sanci tutmus normal yapmis allah bizede nasib etsin insallah.

evet cnm agrilar bendede var insallah tez zamanda doner kizin ayy ne guzel kurtulmus tanidigin insallah bizde kurtuluruz bi sancida :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

okudunmu cnm ben hala okuyorum valla ya en cokda uykusuzluk insani komik hale sokuo valla bende uykumu alamazsam cok sinirli olurum ama ogluma sinirim sokmez bakmaya kiyamam ben cnm oglum

herkese hayırlı pazarlar diliyorum şimdiden yarın tatil ohh umarım güzel bi tatil olur ama eşime çok sinirliyimÇok üzgünüm çoookalsanaalsanasmile çok sıkıcı bi gün olucak sanırımmafoldumben

slm hazal nasılsın

herkese hayırlı pazarlar diliyorum şimdiden yarın tatil ohh umarım güzel bi tatil olur ama eşime çok sinirliyimÇok üzgünüm çoookalsanaalsanasmile çok sıkıcı bi gün olucak sanırımmafoldumben

selam cnm iyiiym sen nasilsin yemek yedim sistim ay bide su anne haller topicini okuyorum gulmekten yikildim yaa kaydirigubbakcemile3

aa noldu cnm nie kizdin esine cok ozel deilse anlat rahatlarsin boshayallersmile

saol canim sanada hayirli pazarlar simdiden pazar günlerini cok seviyorum ben ya
niye kizdin kiz ne yaptikiklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…