KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

dilo bbugün kendime onar tlden 4 kazak aldım bu topun karşısında mağazaların birinden. hem ççok da beğendim. kıza da 4 parça şey aldım 10ar tlden. baya uygun fiyatlar bu ara

haaa simdi anladim sena sen yapragin dilek ve ceyda gelir dediginemi bozuldun. senin ismini demedi diye dimi?

iyiyim ben saol cnm
nerde urdasin nen bu saatlerde.. hec yazmion ama ...

eee arkadasindan ayrilabildin sonunda yane
neyse ozledim seni gel opiimm
nasil gecti arkadasinla vakit bizi ozlemedinmi?

ben senin p triplerini yerim
şimdi gitti arkadaşım canım
çarşıya gittik arkadaşımla mutfak dolabı yapan yerleri dolaştık bide yeni doğum yapan arkadaşıma uğradık fırsattan istifade dükkandan kaçmışken

dilo bbugün kendime onar tlden 4 kazak aldım bu topun karşısında mağazaların birinden. hem ççok da beğendim. kıza da 4 parça şey aldım 10ar tlden. baya uygun fiyatlar bu ara

cotoncity mi ne var ordanmı ordada güzel şeyler oluyo çarşıdamıdın bugün bende barbarosa gitti lineadecor istikbal falan varya ordaki mutfak dolabı yapanları dolaştık
sonrada eşleye falan uğradık ayakkabı beğendim bitane bende yaa

eee karar verdinmi dolaplara? ohh iyi yapmisin cnm gezmissin.
dogum yapan arkadasin bebegi nasildi cok tatlidir gerci mis gibi kokuyordur

dilek iyi yerlere bakmışsın sen. baya fiyat çekmişlerdir. bi de bu konya sofrasınının yanında var mutfak dolabı yapan o hizada.

dilek iyi yerlere bakmışsın sen. baya fiyat çekmişlerdir. bi de bu konya sofrasınının yanında var mutfak dolabı yapan o hizada.

aman 9-10 bini bulur dediler bacım bi kere olcak olsun
yok bacım ordan nası yaptırcaz biz ben sadece deişik bişey görebilirmiyim diye gittim biz yaptırcazya hani modellere bakmak için gittim

len bilardo mu oynamaya gitti.
şinci orda mini eteğiyle toplara vuran sopayla garılar da vardır he[/QUOTE]

bak bak nasılda tahrik ediyo kızı yaa çok güldüm Allah seni de güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…