KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bilardo masası fantazisimi yapçanız kıı

kızım bende öle fantaziler var ki ...
mesela hani bayıltıyolar ya ameliyata almadan önce adamı. bi makinaya bağlıyolar nabız ölçüyo tansiyonu ölçüyo flan. ses çıkarıyo dıt dıt diye değişik bi ses çıkıyo ... o sesi duyunca diyom ki ben geliyim bağla beni o cihaza snrası malum(bu arada kameraya çekmiş ameliyatı da ses de duyulıuyo ya ordan duydum o sesi. diyom ki çok seksi bi ses allahım.........................)

karar verdim gibi işte bakalım
bebek iyiydi canım ya uyuyodu çok kalamadık işte biraz uğradık küçücük daha uyuyup duruyo

he arkadasinin iyi gunleri bu gunler buyudumu hic susmuyo sipalar gerci her bebek oyle degildir ama benimkide ilk dogdugu zamanlar surekli uyuyordu simdi canimi okuyor

abowww hazal ne diyo buu

he cok pis senaryo kuruyor

ben kocama diyom ki bi bilardo mmasası alak sen de bana öğret. ben de mini etek giyem topuklu falan daha ii öğrenirim hem o zaman diyom..
abowww fantaziye bak adam seni ole gorse bilardo ogretmek yerine seni direk parise ucurur
bilardo masası fantazisimi yapçanız kıı

he nen fantazi kuruyor hatun..
benimki bana diyorki ev aldikmi 1 odasina bilardo masasi kuralim diyor oldu dedim kumami evimde istemiyorum

puhaahaa Allah seni netmeye kıı nerden ne çıkarmış sesle seksiliğin nası bağdaştırdın bacım yaa

he nen fantazi kuruyor hatun..
benimki bana diyorki ev aldikmi 1 odasina bilardo masasi kuralim diyor oldu dedim kumami evimde istemiyorum [/QUOTE]

hee oldu ondan sonra hiç çıkmasın o odadan çok biliyo o

dilo geldin mi kız nihayett
bacım bunlar beni topikten kovdu bugün şikayet edem

abowwww fantaziye bak

hazal albüme koyduğun resimleri sildinmi canım
evet sildim bacim dur senin icin yeniden yukliim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…