- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #27.721
ben kocama diyom ki bi bilardo mmasası alak sen de bana öğret. ben de mini etek giyem topuklu falan daha ii öğrenirim hem o zaman diyom..
len bilardo mu oynamaya gitti.
şinci orda mini eteğiyle toplara vuran sopayla garılar da vardır he
bilardo masası fantazisimi yapçanız kıı
karar verdim gibi işte bakalım
bebek iyiydi canım ya uyuyodu çok kalamadık işte biraz uğradık küçücük daha uyuyup duruyo
abowww hazal ne diyo buu
abowww fantaziye bak adam seni ole gorse bilardo ogretmek yerine seni direk parise ucururben kocama diyom ki bi bilardo mmasası alak sen de bana öğret. ben de mini etek giyem topuklu falan daha ii öğrenirim hem o zaman diyom..
bilardo masası fantazisimi yapçanız kıı
kızım bende öle fantaziler var ki ...
mesela hani bayıltıyolar ya ameliyata almadan önce adamı. bi makinaya bağlıyolar nabız ölçüyo tansiyonu ölçüyo flan. ses çıkarıyo dıt dıt diye değişik bi ses çıkıyo ... o sesi duyunca diyom ki ben geliyim bağla beni o cihaza snrası malum(bu arada kameraya çekmiş ameliyatı da ses de duyulıuyo ya ordan duydum o sesi. diyom ki çok seksi bi ses allahım.........................)
çıkıyom kızlar ben öptüm çok
kızım bende öle fantaziler var ki ...
mesela hani bayıltıyolar ya ameliyata almadan önce adamı. bi makinaya bağlıyolar nabız ölçüyo tansiyonu ölçüyo flan. ses çıkarıyo dıt dıt diye değişik bi ses çıkıyo ... o sesi duyunca diyom ki ben geliyim bağla beni o cihaza snrası malum(bu arada kameraya çekmiş ameliyatı da ses de duyulıuyo ya ordan duydum o sesi. diyom ki çok seksi bi ses allahım.........................)
evet sildim bacim dur senin icin yeniden yukliimhazal albüme koyduğun resimleri sildinmi canım
dilo geldin mi kız nihayett
bacım bunlar beni topikten kovdu bugün şikayet edem
abowwwwfantaziye bak
evet sildim bacim dur senin icin yeniden yukliim
çıkıyom kızlar ben öptüm çok
dilo geldin mi kız nihayett
bacım bunlar beni topikten kovdu bugün şikayet edem
noldu kıı niye kovdular seni bacım kimmiş oo söyle bana alım boyunun ölçüsünü kim kovmuş bakim benim arkadaşımı
gule gule cnm
aaa ALLAH kuru iftiradan saklasin kii ne zaman kovduk seni sen yuruyus yapcam dimedinmi?:44::44:
hazal baktım canım maşallah Allah nazarlardan saklasın kocaman olmuş minik sıpamız yaa
Sen daha gitmiyin mi didiler
bilge didi ki kocan sana paris cezası vercek didi
niho da hee iyi tamam didi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?