KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

okudunmu cnm ben hala okuyorum valla ya en cokda uykusuzluk insani komik hale sokuo valla bende uykumu alamazsam cok sinirli olurum ama ogluma sinirim sokmez bakmaya kiyamam ben cnm oglum

okuyorum arada bende ay valla uykusuzluk cok zor bende sinirli oluyorum uykusuz kalinca.
ama mecbur uykusuz kalacaz bizde su komik hallere düsmeyelimde

ay kesin duseriz cnm komik hallere aman cocuklara zarar vermiyelimde varsin komik duruma duselim kaydirigubbakcemile3

anaam kiz hazal benim sata göre 30 ekim cikiyor dogumum:1shok:
hic hesaplamamistimakannehir

kocam geldi kizlar ben kaciyorum pazartesi görüsürüz öptüm hepinizi.

kiz sede tickerini ultrason tarihine goremi ayarladin bende once ultrasona gore ayarlamistim ama sonra sat tarihine gore ayarladim ay hadi sen benden ondesin kesin sen benden once dogurursun

ay evet cnm aman yatark emzirme valla tr de bi kadin cocugunu yatark emzirmis kadin uykuya dalinca bebek bogulmus ALLAH korusun cok dikkatli olmak lazim umarim uykusuzluk bize cok cektirmez

iyi aksamlar cnm gorusuruz yine olumunekankayizsmile

selam kızlar bugün annemlerdeyim
keşke sizde olsanız:hulya:
olsun hazalcım önemli değil iyiliğimi düşünerek kullandın sonuçta oy
zaten o anketin konusuda kapandı

ah nihancim keske bende annem gilde olsam yaa coookk ozledim onlari telefonla avunuyoz :gitme:

ah cnm tekrar kusura bakma oy icin one gec die atladim hemen iyiki kapanmis konu yaa onemli bisey olsaydi ve sen benim oyum yuzunden geri olsaydin cok uzulurdum valla bundan sonra daha dikkatli olcam kaydirigubbakcemile5

Keşke canım senin gibi yurtdışında olanlara Allah sabır versin çok zordur tahmin edebiliyorum ama Allah acılarını göstermesin onlar sağ ve arkanda olsunlarda.

yok önemli bi anket değildi gırgırınaydı canım

bu arada herkeze günaydın kızlar
hafta sonu nasıldı

günaydın kızlar nasılsınız herkese hayırlı haftalar diliyorum inşallah çok güzel bi hafta geçiririz

iyiyim hazalcigim saol sen nasilsin??

saol cnm bende iyiyim su hamilelik sikayetlerini saymazsak iyiyim fazla girmiyosun topice yada denk gelemioruz bundan sonra denke geliriz insallah

evet cnm RAABBIM onlara saglik sihhat versin bana yeter mecbur dayanaiyoruz ALLAH sabrini veriyo ya

aman iyi onemli bi anket deilmis :bbo:

gunaydin kizlar herkese opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sizlerede günaydiin
hazal,ask böcügüm,nihan.
hafta sonu cok güzel gecti.

gece netten güzel bi korku filmi izleyelim dedik oda uyuya kalmisiz koltukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…