- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.041
biz ona hep iyilik yaptık ondan bi iyilik görmedik hadi görmeyelim sorun değil ama kötülükte görmeyelim evlenince tam kılıbık oldu neler neler anlatsam burda anlatılmaz nefret ediyorum ya valla karısına bişey yapamıyo bizden çıkarıyo. o yapıyo ama eşimin sakin tavırları o benim kardeşim tavırları ezdiriyor kendini çok moralim bozuluyo kafama takıyorum bende bu sefer kendime yapıyorum herşeyi kimseyede bişey anlatamıyorum 1 haftadır patlıcam
biz ona hep iyilik yaptık ondan bi iyilik görmedik hadi görmeyelim sorun değil ama kötülükte görmeyelim evlenince tam kılıbık oldu neler neler anlatsam burda anlatılmaz nefret ediyorum ya valla karısına bişey yapamıyo bizden çıkarıyo. o yapıyo ama eşimin sakin tavırları o benim kardeşim tavırları ezdiriyor kendini çok moralim bozuluyo kafama takıyorum bende bu sefer kendime yapıyorum herşeyi kimseyede bişey anlatamıyorum 1 haftadır patlıcam
ne diye bağırıyo dengesiz şey kaç yaşında bu şahıs çalışmıyomu çalışsın kendide alsın arabasını başkasını kıskanacağına ki kıskandığıda kendi abisi abisini kıskanırmı insan
evet işte bu saygı yok ne bana ne abisine saygı çerçevesinde tartışılır filan tamamdır kardeşi ama kardeşim diye kalkıp bizim ağzımıza s..ç maya hakkı yok kitamam eşininde kardeşi oda haklı kıyamıyodur belki ama birinin ona ders vermesi lazım azcık haddini bilmeli karşısındaki büyüğü ve yengesi tmm seni sevmeyebilir belki ama saygılı olmalı
evine niye gittiniz canım konuşmak içinmi
eşin bişey demiyosa sen desene canım niye böyle böyle yapıyosun diye
eşi çalışmıyo bizimle yarışmaya kalkıyo eşim demiş benimle yarışma biz iki kişi çalışıyoz alcam diyomuş sıfır araba ama bir sürü borcu var zaten resmen kıskanıyo ya evet insan abisini kıskanırmı daha güzelleri kardeşimin olsun diye dua ederim ben hep ama ilginç biri 27 yaşlarında eşim 30 yaşında kocaman insan ama çok deli birisi ya cuma akşamı evden kovduğu zaman tabak fırlatıyo kocama o kadar manyak
oyy kuzum benim ya dişi çıkaydı rahatalrdı azcıkın...
diloş biliyon mu eşim de aynı senin gibi söylüyo ben biraz tezcanlıyım bu konularda hemen hepsi olsun istiyorum.. eşim de diyor ki eve bi geçelim ben istediğin herşeyi alıcam merak etme ama 1-2 ay sonra olur diyo.. aslında haklısınn bütçeyi de sarsmamak lazım bi de kredi ödücez yani
canım eşin haklı yavaş yavaş Allahın izniyle herşey olur canım bencede acele etme yeterki Allah sağlık versin acık kocanıda düşün adam nası alsın hepsini bikerede sonra o borçlar nası ödencek hem kredi hem evin masrafı çok zor evi aldınızya yavaş yavaş yaparsınız
ben şimdi ne lamba alıcam ne batarya olanları kullanıcam hep fırın almaktan bile vazgeçtim şimdilik ocak ve davlumbazı alcam sadece nası ödiycez diye düşünüp duruyorum valla
geldim canlarım benim hepinizi tek tek tek yirim
kaynım Nefret ediyorum ya bi insan bu kadar haksızlık yapıp bukadarda üste çıkmayamı çalışır
ceydo sana cuma günü mesaj attıydım ya ozaman ağlıyodum sana anlatçaktım ertesi günde kızlara anlatırım dediydim ama vazgeçmiştim canınızı sıkmıyım dediydim.
araba aldık insan kardeşini kıskanırmı ya kıskanıyo bana karşı çok terbiyesiz cuma akşamı evlerine gittik konuşmaya aşırı sinirli bağrınıyo eşime eşim bide en büyükleri kovdu bizi filan ama eşim hala o benim kardeşimdir havalarında ona deli oluyorum ya kafayı yicem
ben geldim:97::97::97::97:
geldim canlarım benim hepinizi tek tek tek yirim
kaynım Nefret ediyorum ya bi insan bu kadar haksızlık yapıp bukadarda üste çıkmayamı çalışır
ceydo sana cuma günü mesaj attıydım ya ozaman ağlıyodum sana anlatçaktım ertesi günde kızlara anlatırım dediydim ama vazgeçmiştim canınızı sıkmıyım dediydim.
araba aldık insan kardeşini kıskanırmı ya kıskanıyo bana karşı çok terbiyesiz cuma akşamı evlerine gittik konuşmaya aşırı sinirli bağrınıyo eşime eşim bide en büyükleri kovdu bizi filan ama eşim hala o benim kardeşimdir havalarında ona deli oluyorum ya kafayı yicem
yuh yani sorunlu biri heralde tabak fırlatmak ne demek çok büyük saygısızlık eşinde gereğinden fazla töleranslı davranıyo sanırım
benim kaynımda çok rahat relaks biri sanki benim eşim abisi değilde kardeşii gibi davranıyo abiler heralde daha bi yufka yürekli oluyo kardeşlerine bazen benimde hoşuma gitmiyo bu durum
eşi çalışmıyo bizimle yarışmaya kalkıyo eşim demiş benimle yarışma biz iki kişi çalışıyoz alcam diyomuş sıfır araba ama bir sürü borcu var zaten resmen kıskanıyo ya evet insan abisini kıskanırmı daha güzelleri kardeşimin olsun diye dua ederim ben hep ama ilginç biri 27 yaşlarında eşim 30 yaşında kocaman insan ama çok deli birisi ya cuma akşamı evden kovduğu zaman tabak fırlatıyo kocama o kadar manyak
o bağrıyo ben senin abinim diye kaynım eşimden çok bağrıyokuzum benim evet canım sıkılıyo diye mesaj atmıştın, canım ya keşke anlataydın bidenem
Eşin en büyükleriymiş aslında ne bileyim biraz sert çıksa böyle sesini yükseltemez beyefendiinsan abisi araba aldı diye daha çok sevinir, gururlanır benim bildiğim. kıskanmak da noluyomuş ne biçim insanlar var ya kendi yuvasını kurmuş madem otursun evde karısıyla sizinle niye uğraşıyo ki. fesatlıktan başka yapcak işi mi kalmamış
eşine de söyle bitanem bana karşı çok terbiyesiz de, tamam o kardeşin anlıyorum ama ben de senin karınım de yani.. valla kadınlar evlendikten sonra herşeyi herkesi 2. palana atıyo kocasını belliyo bitek ama adamlar nedense daha bi anacı, daha bi kardeşçi oluyolar hee sanki biz bilmiyoruz öyle yapmayıı
aa dengesize bak ya terbiyesiz bide kovuyor sizi ha size cemkirecene bi adam olmayi ogrensin onceesinde yani cevabini vermedimi bak bende sinir oldum simdi her yerde bi dengesiz var yaa
kuzum benim evet canım sıkılıyo diye mesaj atmıştın, canım ya keşke anlataydın bidenem
Eşin en büyükleriymiş aslında ne bileyim biraz sert çıksa böyle sesini yükseltemez beyefendiinsan abisi araba aldı diye daha çok sevinir, gururlanır benim bildiğim. kıskanmak da noluyomuş ne biçim insanlar var ya kendi yuvasını kurmuş madem otursun evde karısıyla sizinle niye uğraşıyo ki. fesatlıktan başka yapcak işi mi kalmamış
eşine de söyle bitanem bana karşı çok terbiyesiz de, tamam o kardeşin anlıyorum ama ben de senin karınım de yani.. valla kadınlar evlendikten sonra herşeyi herkesi 2. palana atıyo kocasını belliyo bitek ama adamlar nedense daha bi anacı, daha bi kardeşçi oluyolar hee sanki biz bilmiyoruz öyle yapmayıı
boşver canım Allahından bulsun Allah herkesin kalbine göre versin boşver uğraşmaya değmez böyle insanlarla kendi hallerine bırakın bence ne halleri varsa görsünler uzak durun bunlardan çok cahiller kaynında karısına uymuş baksanaevet aynen canım ya çok sakin eşim buda beni sinir ediyo tamam aynısını yapsın demiyorum ama tepki göstersin azıcık ama yok o benim kardeşim
ama o diyemiyo o benim abim diye
Allahından bulsun bende böyle haksızlıklara gelemiyorum kendi kendime kuruyorum işte
canım yanlış anlama ama eşinde ne bişeyim ya pek bi sessizmi desem ne desem bilemedim yani arkasından tabak fırlatıyo bide kardeşim kardeşimmi diyo hala ya yuh yani sen nası benim arkamdan tabak fırlatırsın deyip ona bi dönseydi ya orda
boşverin canım almak istiyosa alsın demekki ödeyebilcek yani
tamam eşininde kardeşi oda haklı kıyamıyodur belki ama birinin ona ders vermesi lazım azcık haddini bilmeli karşısındaki büyüğü ve yengesi tmm seni sevmeyebilir belki ama saygılı olmalı
canım eşin haklı yavaş yavaş Allahın izniyle herşey olur canım bencede acele etme yeterki Allah sağlık versin acık kocanıda düşün adam nası alsın hepsini bikerede sonra o borçlar nası ödencek hem kredi hem evin masrafı çok zor evi aldınızya yavaş yavaş yaparsınız
ben şimdi ne lamba alıcam ne batarya olanları kullanıcam hep fırın almaktan bile vazgeçtim şimdilik ocak ve davlumbazı alcam sadece nası ödiycez diye düşünüp duruyorum valla
evet çok sessiz ya ailesine karşı Ağzına etseler sağol kardeşim dicek deli oluyorum ya
ya ne alırsa alsın kız umrumuzda değil ki bizden uzak olsunda
evet çok sessiz ya ailesine karşı Ağzına etseler sağol kardeşim dicek deli oluyorum ya
ya ne alırsa alsın kız umrumuzda değil ki bizden uzak olsunda
eltimden dolayı çıktı bu olaylar eltim benle tartıştı kaynımda eşime trip attı herşeyin başı eltim bide kaynım zaten karıcı hal böyle olunca kaynımı parmağında oynatıyo canım onlada konuşsam bişey olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?