- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.021
ahh yapram ahh ceydayı araki bulaki çoktan uçmuş getmiş kırmızı köşe takımı peşinde koşturuyo kime konuşuyosak biz
hazal kuşum hoşgeldin canım nasılsın
kızz ceyda kahvaltıyamı gidiyok iyi iyi ben gelirim tamam
kocamın darbelerindenne için koruyon nan:44:
hoşgeldin muzlu sütümben geldimm yine
kız ceyda gacısı dönde bi geçmişe bak zahmet olcak acık emme resim kodum bakta bi yorum neyim yapp gıı :86::86::86:
he bak geçmişe bi kulağınıda çınlattık senin:86:
ahh yapram ahh ceydayı araki bulaki çoktan uçmuş getmiş kırmızı köşe takımı peşinde koşturuyo kime konuşuyosak biz
hosbuldum sekerim hic ii deilim bu cocuk bana siyam ikizi gibi yapisti yerde durmuyor, ana kucaginda durmuyor illa kucagimda oturcak belim koptu :84::84::84:
he bacım hee bizde çenemizi yoruyoz burda
he hazalım hoşgelmişen gurban
he bacım gel de gidekk
hoşgeldin muzlu sütüm
hep beni çekiştirin zati hepp atıcam kendimi 1. kattan aşağaaa
he bacım gel de gidekk
kocamın darbelerindenya bu sena ve dilek dn aklımı çeldi kahverengi koluk alma başka renk al diye, başka renk alınca halımı bi de tülümü değişmem lazım. işte ben de diyom ki kocam cinnet geçirirse senanın yanına kaçıcam
bencede adam haklı cinnet geçirmeklee:18:
anamm hazal naptın canım yaa hep kucağındamı tuttun naptın iyice alışmış sana o işin zor valla yere battaniye ser üstünede oyuncak falan koy alışsın yavaş yavaş ağlayıncada hemen alma biraz bişeylere ilgisini çektir çok ağlarsa ozaman al kucağına ev taşırken napçan kayınvalidende hiç durmaz ozaman o
yok cnm ben ozellikle kucagima alistirmadim. benim oglan pek bi sinirli
ayy oglumla ayni ayda olan cocuklar var burda sessiz sakin duruyolar benimki kalabalikta ve yabanci birini gorse oyle bir agliyorki sanki dovmusum gibi susturana kadar anam agliyor valla. yere battaniyesini seriyorum oyuncaklari koyuyorum 2 dakka oynuyor sonra basliyor zirlamaya:85::85: bide dis etleri bembeyaz olmus ya ondan dolayida 2 gundur cok huzursuz bi cikmadi su disde yaa amma uzun suruyormus
hosbulduk mevlana sekerlerim
ceyda 1. kat yuksek olur kendini kaldirimdan asagi at
ceyda kesin o gavır gacısıyla spor yapıyoçay kahvede içiyolardır yeni kankitosu o olmuştur
yok kız akşam parise gitçekti yorgundur uyuyordur:97::97::97::97:
olabülüü
he bende o şekil düşündüm ceydayı kahveyi almış eline oturmuş tv karşısına konuşuyo karıyla
ayy koptum hee
ingilisçem pek iyiymiş kızlar graham hocem üle didi
dün akşamda kelimen çok iyi didi
üledir dedim bende övünmek gibin olmasın
her akşam övgü her akşam bi övgü Allahımm yarebbim
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
bu gemi, yeni arkadaşlar...
dur nen ekliyopm denizaltını.
ben de bu sabah gördüm dilo denizaltınıEki Görüntüle 160487 Eki Görüntüle 160488
evt hava da kapalı yağacak gibi. valla uyanır uyanmaz evin önünde denizaltı görünce çok mutlu oldum ya
kızlar biz bu sabah fayansçıya gittik ben mutfak için bunu çok beğendim yaa sizce nasıl mutfak duvarları için
bak bide bu var
Eki Görüntüle 160498
kahverengi olmucak canım benim
Eki Görüntüle 160498 böyle renk düşünüyorum üstü krem
hosbulduk mevlana sekerlerim
ceyda 1. kat yuksek olur kendini kaldirimdan asagi at
anladım canım dişlerinden için bi doktora götür canım dişleri çıkarken çok kaşınıyoya bi tane jel veriyo doktorlar çok rahatlatıyo çocukları sizede verirler belki bi göster canım
ben geldim:97::97::97::97:
yok cnm ben ozellikle kucagima alistirmadim. benim oglan pek bi sinirli
ayy oglumla ayni ayda olan cocuklar var burda sessiz sakin duruyolar benimki kalabalikta ve yabanci birini gorse oyle bir agliyorki sanki dovmusum gibi susturana kadar anam agliyor valla. yere battaniyesini seriyorum oyuncaklari koyuyorum 2 dakka oynuyor sonra basliyor zirlamaya:85::85: bide dis etleri bembeyaz olmus ya ondan dolayida 2 gundur cok huzursuz bi cikmadi su disde yaa amma uzun suruyormus
haahaa bencede çok yüksek kıı atma sakın
ceyda bacım perdeni halını niye deiştirceksinki yaa hepsini aynı anda yapmaya çalışıyosun biraz yavaş canım relax ol şimdilik al köşe takımını perdende öyle kalıversin 2 ay sonra perdeni deiştirirsin sonra halını herşey birden olmaz canım yavaş yavaş niye kendinizi zorluyosun
bak benim şimdi bi odam boş kalcak olsun kalsın yani en önemlisi ev boşken yapılması gerekenleri yapmak büyük şeyleri gerisi teferruat yavaş yavaş hepsi olur şimdi biran önce alıyım diye sıkıştırıyosun kendini 2 ay sonra yeni sezon mobilyalar eşyalar çıkçak onları görüp pişman olcaksın hepsini bi araya sıkıştırma bence her çarşıya çıkışta insan bişey görüp beğeniyo görüp beğendikçe alırsın hem güzelini alırsın hem bütçen sarsılmaz tabi yanlış anlama canım bunlar benim fikrim sadece
ben geldim:97::97::97::97:
geldim canlarım benim hepinizi tek tek tek yirim
kaynım Nefret ediyorum ya bi insan bu kadar haksızlık yapıp bukadarda üste çıkmayamı çalışır
ceydo sana cuma günü mesaj attıydım ya ozaman ağlıyodum sana anlatçaktım ertesi günde kızlara anlatırım dediydim ama vazgeçmiştim canınızı sıkmıyım dediydim.
araba aldık insan kardeşini kıskanırmı ya kıskanıyo bana karşı çok terbiyesiz cuma akşamı evlerine gittik konuşmaya aşırı sinirli bağrınıyo eşime eşim bide en büyükleri kovdu bizi filan ama eşim hala o benim kardeşimdir havalarında ona deli oluyorum ya kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?