KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kız ceyda gacısı dönde bi geçmişe bak zahmet olcak acık emme resim kodum bakta bi yorum neyim yapp gıı :86::86::86:

ahh yapram ahh ceydayı araki bulaki çoktan uçmuş getmiş kırmızı köşe takımı peşinde koşturuyo kime konuşuyosak biz
hazal kuşum hoşgeldin canım nasılsın

kızz ceyda kahvaltıyamı gidiyok iyi iyi ben gelirim tamam

he bacım gel de gidekk
ne için koruyon nan:44:
kocamın darbelerinden ya bu sena ve dilek dn aklımı çeldi kahverengi koluk alma başka renk al diye, başka renk alınca halımı bi de tülümü değişmem lazım. işte ben de diyom ki kocam cinnet geçirirse senanın yanına kaçıcam
ben geldimm yine
hoşgeldin muzlu sütüm
kız ceyda gacısı dönde bi geçmişe bak zahmet olcak acık emme resim kodum bakta bi yorum neyim yapp gıı :86::86::86:

resim mi kodun nann he dur bi bakamm :44:
he bak geçmişe bi kulağınıda çınlattık senin:86:

hep beni çekiştirin zati hepp atıcam kendimi 1. kattan aşağaaa
ahh yapram ahh ceydayı araki bulaki çoktan uçmuş getmiş kırmızı köşe takımı peşinde koşturuyo kime konuşuyosak biz

kızım fikrimi değiştirdiniz ben de denüşük şeylere yöneldim tabiisi napam

hosbuldum sekerim hic ii deilim bu cocuk bana siyam ikizi gibi yapisti yerde durmuyor, ana kucaginda durmuyor illa kucagimda oturcak belim koptu :84::84::84:

hosbuldum sekerim hic ii deilim bu cocuk bana siyam ikizi gibi yapisti yerde durmuyor, ana kucaginda durmuyor illa kucagimda oturcak belim koptu :84::84::84:

anamm hazal naptın canım yaa hep kucağındamı tuttun naptın iyice alışmış sana o işin zor valla yere battaniye ser üstünede oyuncak falan koy alışsın yavaş yavaş ağlayıncada hemen alma biraz bişeylere ilgisini çektir çok ağlarsa ozaman al kucağına ev taşırken napçan kayınvalidende hiç durmaz ozaman o

yok cnm ben ozellikle kucagima alistirmadim. benim oglan pek bi sinirli
ayy oglumla ayni ayda olan cocuklar var burda sessiz sakin duruyolar benimki kalabalikta ve yabanci birini gorse oyle bir agliyorki sanki dovmusum gibi susturana kadar anam agliyor valla. yere battaniyesini seriyorum oyuncaklari koyuyorum 2 dakka oynuyor sonra basliyor zirlamaya:85::85: bide dis etleri bembeyaz olmus ya ondan dolayida 2 gundur cok huzursuz bi cikmadi su disde yaa amma uzun suruyormus

anladım canım dişlerinden için bi doktora götür canım dişleri çıkarken çok kaşınıyoya bi tane jel veriyo doktorlar çok rahatlatıyo çocukları sizede verirler belki bi göster canım

hosbulduk mevlana sekerlerim

ceyda 1. kat yuksek olur kendini kaldirimdan asagi at

haahaa bencede çok yüksek kıı atma sakın
ceyda bacım perdeni halını niye deiştirceksinki yaa hepsini aynı anda yapmaya çalışıyosun biraz yavaş canım relax ol şimdilik al köşe takımını perdende öyle kalıversin 2 ay sonra perdeni deiştirirsin sonra halını herşey birden olmaz canım yavaş yavaş niye kendinizi zorluyosun
bak benim şimdi bi odam boş kalcak olsun kalsın yani en önemlisi ev boşken yapılması gerekenleri yapmak büyük şeyleri gerisi teferruat yavaş yavaş hepsi olur şimdi biran önce alıyım diye sıkıştırıyosun kendini 2 ay sonra yeni sezon mobilyalar eşyalar çıkçak onları görüp pişman olcaksın hepsini bi araya sıkıştırma bence her çarşıya çıkışta insan bişey görüp beğeniyo görüp beğendikçe alırsın hem güzelini alırsın hem bütçen sarsılmaz tabi yanlış anlama canım bunlar benim fikrim sadece

ceyda kesin o gavır gacısıyla spor yapıyo çay kahvede içiyolardır yeni kankitosu o olmuştur

yok nan o anca 'walk walk walk' diyi onunla sohbet edilmez

yok kız akşam parise gitçekti yorgundur uyuyordur:97::97::97::97:

inanmıcaksınız ama kocam gene hasta oldu paris uçuşları iptal aşkım senin totoşu bi doğrultamadık ya didim
olabülüü

he bende o şekil düşündüm ceydayı kahveyi almış eline oturmuş tv karşısına konuşuyo karıyla

ingilisçem pek iyiymiş kızlar graham hocem üle didi
dün akşamda kelimen çok iyi didi
üledir dedim bende övünmek gibin olmasın
her akşam övgü her akşam bi övgü Allahımm yarebbim

wışşş

herşeyim çok iyimiş madem ben bi daha buraya gelmiyim deseydin

evt hava da kapalı yağacak gibi. valla uyanır uyanmaz evin önünde denizaltı görünce çok mutlu oldum ya

kı sena çanakkale' deki ekiplere haber göndremm her gün senin için bi denizaltı batırıp batırıp çıkarsınlarr çok sevindiik olmuş baksana kızzzz

kızlar biz bu sabah fayansçıya gittik ben mutfak için bunu çok beğendim yaa sizce nasıl mutfak duvarları için

Diloşum değişik ve modern olduğu kesin ama mutfakta düşününce bilemedim şimdi :26: göz yorar sankim kalabalık gösterir mutfağı gibi geldi :44:

bu banyo için çok hoş olur bence
Eki Görüntüle 160498

kahverengi olmucak canım benim
Eki Görüntüle 160498 böyle renk düşünüyorum üstü krem

ben de mutfağı böle düşünüyorumm
hosbulduk mevlana sekerlerim

ceyda 1. kat yuksek olur kendini kaldirimdan asagi at

he evet doğru diyon

anladım canım dişlerinden için bi doktora götür canım dişleri çıkarken çok kaşınıyoya bi tane jel veriyo doktorlar çok rahatlatıyo çocukları sizede verirler belki bi göster canım

doktor ne dicek cnm normal dicek ama biz aldik dis icin bi ilac dun verdim ama pek bi fayda etmedi dis kasicisi oyuncakda aldik ama oglum elini emmeyi tercih ediyor

oyy kuzum benim ya dişi çıkaydı rahatalrdı azcıkın...

diloş biliyon mu eşim de aynı senin gibi söylüyo ben biraz tezcanlıyım bu konularda hemen hepsi olsun istiyorum.. eşim de diyor ki eve bi geçelim ben istediğin herşeyi alıcam merak etme ama 1-2 ay sonra olur diyo.. aslında haklısınn bütçeyi de sarsmamak lazım bi de kredi ödücez yani
ben geldim:97::97::97::97:

Hoşgeldinnn

nihanım canın sıkkınmış bidenem anlat bebişim neyin var

geldim canlarım benim hepinizi tek tek tek yirim

kaynım Nefret ediyorum ya bi insan bu kadar haksızlık yapıp bukadarda üste çıkmayamı çalışır
ceydo sana cuma günü mesaj attıydım ya ozaman ağlıyodum sana anlatçaktım ertesi günde kızlara anlatırım dediydim ama vazgeçmiştim canınızı sıkmıyım dediydim.

araba aldık insan kardeşini kıskanırmı ya kıskanıyo bana karşı çok terbiyesiz cuma akşamı evlerine gittik konuşmaya aşırı sinirli bağrınıyo eşime eşim bide en büyükleri kovdu bizi filan ama eşim hala o benim kardeşimdir havalarında ona deli oluyorum ya kafayı yicem

biz ona hep iyilik yaptık ondan bi iyilik görmedik hadi görmeyelim sorun değil ama kötülükte görmeyelim evlenince tam kılıbık oldu neler neler anlatsam burda anlatılmaz nefret ediyorum ya valla karısına bişey yapamıyo bizden çıkarıyo. o yapıyo ama eşimin sakin tavırları o benim kardeşim tavırları ezdiriyor kendini çok moralim bozuluyo kafama takıyorum bende bu sefer kendime yapıyorum herşeyi kimseyede bişey anlatamıyorum 1 haftadır patlıcam

ne diye bağırıyo dengesiz şey kaç yaşında bu şahıs çalışmıyomu çalışsın kendide alsın arabasını başkasını kıskanacağına ki kıskandığıda kendi abisi abisini kıskanırmı insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…