- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.061
eltimden dolayı çıktı bu olaylar eltim benle tartıştı kaynımda eşime trip attı herşeyin başı eltim bide kaynım zaten karıcı hal böyle olunca kaynımı parmağında oynatıyo canım onlada konuşsam bişey olmaz yani
bu lafa çok alındım ben.1 haftadır var bu olaylar içim içimi yiyo
sizide dertlerimle sıkmamak için anlatmadım
çok dengesiz galiba. abisine bunu yapan normal olamaz. eşinde anlar belki içten içe anlıyodur ama san ifade edemiyodur. onu senin yanında alçaltmak istemiyordu. halbuki böyle yapmakla yeterince alçalmış zaten. baksana .eşi çalışmıyo bizimle yarışmaya kalkıyo eşim demiş benimle yarışma biz iki kişi çalışıyoz alcam diyomuş sıfır araba ama bir sürü borcu var zaten resmen kıskanıyo ya evet insan abisini kıskanırmı daha güzelleri kardeşimin olsun diye dua ederim ben hep ama ilginç biri 27 yaşlarında eşim 30 yaşında kocaman insan ama çok deli birisi ya cuma akşamı evden kovduğu zaman tabak fırlatıyo kocama o kadar manyak
zaten ben görüşmem evinede gitmem dahaNihancım bidenemm bence bu satten sonra hiç karşışmayın, bırakın ne hali varsa görsün. Eşin illa kardeşiyle görüşmek istiyorsa gitsin görüşsünn ama bence sen daha gitme o salağın yanınaeşinde sorarsa niye gelmiyosun diye falan sen de dersin; o beni evinden kovdu tabak fırlattı, beni istemeyeni ben hiç istemem de.
ben sessiz sakin biriyimsenle niye tartıştı o karı
BUnlar karı-koca çirkef demek ki..otursunlar birbirlerini yesinler, sizinle ne uğraşıyoalr
bu lafa çok alındım ben.biz senin kankiniz. hep hah ha hihihi mi yapacaz. dertlerimizide sevinçlerimizde paylaşacaz.
çok dengesiz galiba. abisine bunu yapan normal olamaz. eşinde anlar belki içten içe anlıyodur ama san ifade edemiyodur. onu senin yanında alçaltmak istemiyordu. halbuki böyle yapmakla yeterince alçalmış zaten. baksana .
eltimden dolayı çıktı bu olaylar eltim benle tartıştı kaynımda eşime trip attı herşeyin başı eltim bide kaynım zaten karıcı hal böyle olunca kaynımı parmağında oynatıyo canım onlada konuşsam bişey olmaz yani
zaten ben görüşmem evinede gitmem daha
bulaşmak istemem
Allahından bulsun
ben sessiz sakin biriyim
aileside bi acayip eltimin suratsızlar çok hoşgeldiniz derim hıoşbulduk demezler
bende bi daha ailesini yanında durmadım kaynanamlarda karşılaştığımzda
eltim vay efendim sen benim ailemle niye oturmuyon diye tartıştı küslük ordan başladı işte canım
çok saçma dimi halbuki ben misafire karşı güleryüzlüyümdür ama ailesi çekti kendini bende si,nir olurum öyle şeyleri milleti zorla öpemem ya
birbirlerinide yiyorlar zaten
ay biraz iyi geldi anlatmak
eşi çalışmıyo bizimle yarışmaya kalkıyo eşim demiş benimle yarışma biz iki kişi çalışıyoz alcam diyomuş sıfır araba ama bir sürü borcu var zaten resmen kıskanıyo ya evet insan abisini kıskanırmı daha güzelleri kardeşimin olsun diye dua ederim ben hep ama ilginç biri 27 yaşlarında eşim 30 yaşında kocaman insan ama çok deli birisi ya cuma akşamı evden kovduğu zaman tabak fırlatıyo kocama o kadar manyak
o bağrıyo ben senin abinim diye kaynım eşimden çok bağrıyo
benimki biraz saf ya ben buna karar verdim kendini savunamıyo yada abilik psikolojisi ilerde çok büyük kazık yiyince anlıcak işte
dedim kız öyle de dedim of off
evet acayip biri hep kendi dediği doğru hep ama
zaten ben görüşmem evinede gitmem daha
bulaşmak istemem
Allahından bulsun
ben sessiz sakin biriyim
aileside bi acayip eltimin suratsızlar çok hoşgeldiniz derim hıoşbulduk demezler
bende bi daha ailesini yanında durmadım kaynanamlarda karşılaştığımzda
eltim vay efendim sen benim ailemle niye oturmuyon diye tartıştı küslük ordan başladı işte canım
çok saçma dimi halbuki ben misafire karşı güleryüzlüyümdür ama ailesi çekti kendini bende si,nir olurum öyle şeyleri milleti zorla öpemem ya
birbirlerinide yiyorlar zaten
ay biraz iyi geldi anlatmak
böyle erkeklere çok üzülüyom ya. şuna bak ne hale geliyolar. allah herkezin içini biliyo canım. herkezin gönlüne göre versin.
sağol canım benim
kızlar teşekkürler dinlediniz beni
hepinizi sefiyorumhemide kocaman seviyorum
aynen canım off of bu şehirden taşınıp uzaklaşmayı ne çok isterdim:97::97::97:hay allahım yaa suratsızlar hem kendileri soğuk davranıyo sende nabza göre şerbet veriyon yani sona suçlu sen oluyon hepsine birdenbenim kankitomu üzüyolarrr
işte beni deli eden de bu kocamın hala sakin olmasıaaa ve kocan hala kardesim diyor oylemi
cnm benim senin kocan cok sakin biri galiba bu durumda bile bisi yapmadigina gore. gerci kardesine insan kiyamaz ama benim herif olsa o kardes kocamin elinde kalir valla cok sinirli benim esim :18::18:
canim esin gorusurse gorussun kardesi ile ama sen asla gorusme bence. madem zarar goruyorsun bunlardan uzak durmak daha iyidir. eltininde parmagi vardir bu iste kilibik kayninida ALLAHA havale et dengesiz mahlukat
canım benim sen kendini niye sıkıyosun güzelim anlatıcaksın tabii
bi de teşekkür ediyo Allahm yaahe bişey diil biişey diil
delüüüü biz de sni çok seviyoruzzzz
sağol canım benim
kızlar teşekkürler dinlediniz beni
hepinizi sefiyorumhemide kocaman seviyorum
dur kız bende aşka geldim bende anlatacam
canim benim ne demek ya tesekkur biz kardes olduk burda artik. tabikide dertlerimizi paylascazbizde seni seviyoruz
anlat bacım dinliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?