KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

BUnlar karı-koca çirkef demek ki.. otursunlar birbirlerini yesinler, sizinle ne uğraşıyoalr

1 haftadır var bu olaylar içim içimi yiyo
sizide dertlerimle sıkmamak için anlatmadım
bu lafa çok alındım ben. biz senin kankiniz. hep hah ha hihihi mi yapacaz. dertlerimizide sevinçlerimizde paylaşacaz.

çok dengesiz galiba. abisine bunu yapan normal olamaz. eşinde anlar belki içten içe anlıyodur ama san ifade edemiyodur. onu senin yanında alçaltmak istemiyordu. halbuki böyle yapmakla yeterince alçalmış zaten. baksana .

zaten ben görüşmem evinede gitmem daha
bulaşmak istemem
Allahından bulsun
senle niye tartıştı o karı
ben sessiz sakin biriyim
aileside bi acayip eltimin suratsızlar çok hoşgeldiniz derim hıoşbulduk demezler
bende bi daha ailesini yanında durmadım kaynanamlarda karşılaştığımzda
eltim vay efendim sen benim ailemle niye oturmuyon diye tartıştı küslük ordan başladı işte canım
çok saçma dimi halbuki ben misafire karşı güleryüzlüyümdür ama ailesi çekti kendini bende si,nir olurum öyle şeyleri milleti zorla öpemem ya
BUnlar karı-koca çirkef demek ki.. otursunlar birbirlerini yesinler, sizinle ne uğraşıyoalr

birbirlerinide yiyorlar zaten

ay biraz iyi geldi anlatmak

sağol canım benim

kızlar teşekkürler dinlediniz beni
hepinizi sefiyorum hemide kocaman seviyorum

böyle erkeklere çok üzülüyom ya. şuna bak ne hale geliyolar. allah herkezin içini biliyo canım. herkezin gönlüne göre versin.

hay allahım yaa suratsızlar hem kendileri soğuk davranıyo sende nabza göre şerbet veriyon yani sona suçlu sen oluyon hepsine birden benim kankitomu üzüyolarrr

aaa ve kocan hala kardesim diyor oylemi
cnm benim senin kocan cok sakin biri galiba bu durumda bile bisi yapmadigina gore. gerci kardesine insan kiyamaz ama benim herif olsa o kardes kocamin elinde kalir valla cok sinirli benim esim :18::18:

canim esin gorusurse gorussun kardesi ile ama sen asla gorusme bence. madem zarar goruyorsun bunlardan uzak durmak daha iyidir. eltininde parmagi vardir bu iste kilibik kayninida ALLAHA havale et dengesiz mahlukat

canım benim sen kendini niye sıkıyosun güzelim anlatıcaksın tabii

hay allahım yaa suratsızlar hem kendileri soğuk davranıyo sende nabza göre şerbet veriyon yani sona suçlu sen oluyon hepsine birden benim kankitomu üzüyolarrr
aynen canım off of bu şehirden taşınıp uzaklaşmayı ne çok isterdim:97::97::97:
sağol canım
işte beni deli eden de bu kocamın hala sakin olması
Allaha havale ediyorum dediğin gibi
canım benim sen kendini niye sıkıyosun güzelim anlatıcaksın tabii

sağol ceydoşum

nihan bence sen bu eltine karşı çok sessiz kalmışsın canım ya pardon ama okim oluyomuşta sen benim ailemin yanında niye oturmuyon diye sana soruyo salakmı o ya
senden emirmi alcam ben sen kim oluyosun demedinmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…