- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.081
nihan bence sen bu eltine karşı çok sessiz kalmışsın canım ya pardon ama okim oluyomuşta sen benim ailemin yanında niye oturmuyon diye sana soruyo salakmı o ya
senden emirmi alcam ben sen kim oluyosun demedinmi canım
nen okuyarakmi dinlicen kankini indir bakiim o kayfeyi ve kagidi ole dinle
dur kız bende aşka geldim bende anlatacam
benim derdim kocamm yaaa. ne yapacam ben bu adamla bilmiyom. tee iki hafta önce tartıştık biraz eşya yüzünden gene tabiki. sürekli beni erteliyo. ben kızıp küsünce gönlümü almak için hemen bişey uyduruveriyo. o zamna , haftasonu kayseriye gidelim alaım dedi. haftasonu geldi beyfendinin iş yerind eişi varmış . orayı yerleştirceklermiş. cumartesi pazar yoktu. bekledim bu hafta gideriz diye. bu haftdaa anasının orda duvar yapacaklarmış. hayır bide verdiği sözü hiç hatırlamıyo. normal normal bana anlatıyo, hafta sonu bunu yapacaz diye. nasıl sinirlendim. bağırdım çağırdım. ağlıyom, o benimle dalga geçiyo eşya için ağlıyo diye. çok kızdım. tamam sana ceza dedim, bende paris egitmeyecem, gmleklerini ütülemeyecem. sende beni anla biraz. bağı5rdı çağırdı. yapmadım. yapmayacamda.o eşya için yaptığımı zannediyo ama eşya bneim umrumda değil. ben beni kandırmak için yaptıkalarına ve sonra unutmaların agıcık oluyommm:84::84:
dedim kız dememmi ondan sonrada bidaha konuşmadım zaten
anlat kıı dinlerik bizz
ahh kaynanamda bana bi laf söylesede bende bi sarsam şuna yaa
hem suçlu hem güçlü
herşey karşılıklı yani o senin isteklerini yerine getirsinki sende onunkileri canı gönülden yap
sonra yapmayıncada bağırıp çağırıyolar tek becerebildikleri şey bu zaten
benim derdim kocamm yaaa. ne yapacam ben bu adamla bilmiyom. tee iki hafta önce tartıştık biraz eşya yüzünden gene tabiki. sürekli beni erteliyo. ben kızıp küsünce gönlümü almak için hemen bişey uyduruveriyo. o zamna , haftasonu kayseriye gidelim alaım dedi. haftasonu geldi beyfendinin iş yerind eişi varmış . orayı yerleştirceklermiş. cumartesi pazar yoktu. bekledim bu hafta gideriz diye. bu haftdaa anasının orda duvar yapacaklarmış. hayır bide verdiği sözü hiç hatırlamıyo. normal normal bana anlatıyo, hafta sonu bunu yapacaz diye. nasıl sinirlendim. bağırdım çağırdım. ağlıyom, o benimle dalga geçiyo eşya için ağlıyo diye. çok kızdım. tamam sana ceza dedim, bende paris egitmeyecem, gmleklerini ütülemeyecem. sende beni anla biraz. bağı5rdı çağırdı. yapmadım. yapmayacamda.o eşya için yaptığımı zannediyo ama eşya bneim umrumda değil. ben beni kandırmak için yaptıkalarına ve sonra unutmaların agıcık oluyommm:84::84:
nedir bu erkeklerden çektiğimiz ya:84::84::84:benim derdim kocamm yaaa. ne yapacam ben bu adamla bilmiyom. tee iki hafta önce tartıştık biraz eşya yüzünden gene tabiki. sürekli beni erteliyo. ben kızıp küsünce gönlümü almak için hemen bişey uyduruveriyo. o zamna , haftasonu kayseriye gidelim alaım dedi. haftasonu geldi beyfendinin iş yerind eişi varmış . orayı yerleştirceklermiş. cumartesi pazar yoktu. bekledim bu hafta gideriz diye. bu haftdaa anasının orda duvar yapacaklarmış. hayır bide verdiği sözü hiç hatırlamıyo. normal normal bana anlatıyo, hafta sonu bunu yapacaz diye. nasıl sinirlendim. bağırdım çağırdım. ağlıyom, o benimle dalga geçiyo eşya için ağlıyo diye. çok kızdım. tamam sana ceza dedim, bende paris egitmeyecem, gmleklerini ütülemeyecem. sende beni anla biraz. bağı5rdı çağırdı. yapmadım. yapmayacamda.o eşya için yaptığımı zannediyo ama eşya bneim umrumda değil. ben beni kandırmak için yaptıkalarına ve sonra unutmaların agıcık oluyommm:84::84:
anlat kıı dinlerik bizz
canım benim ya çok haklısın kızıp üzülmekte canım bence o unutmuyo canım işine öyle geliyo sanırsambenim derdim kocamm yaaa. ne yapacam ben bu adamla bilmiyom. tee iki hafta önce tartıştık biraz eşya yüzünden gene tabiki. sürekli beni erteliyo. ben kızıp küsünce gönlümü almak için hemen bişey uyduruveriyo. o zamna , haftasonu kayseriye gidelim alaım dedi. haftasonu geldi beyfendinin iş yerind eişi varmış . orayı yerleştirceklermiş. cumartesi pazar yoktu. bekledim bu hafta gideriz diye. bu haftdaa anasının orda duvar yapacaklarmış. hayır bide verdiği sözü hiç hatırlamıyo. normal normal bana anlatıyo, hafta sonu bunu yapacaz diye. nasıl sinirlendim. bağırdım çağırdım. ağlıyom, o benimle dalga geçiyo eşya için ağlıyo diye. çok kızdım. tamam sana ceza dedim, bende paris egitmeyecem, gmleklerini ütülemeyecem. sende beni anla biraz. bağı5rdı çağırdı. yapmadım. yapmayacamda.o eşya için yaptığımı zannediyo ama eşya bneim umrumda değil. ben beni kandırmak için yaptıkalarına ve sonra unutmaların agıcık oluyommm:84::84:
dur kız bende aşka geldim bende anlatacam
anlat kıı dinlerik bizz
cyda gel kı kocan kovarsa beklerim yani,. snra ben de netten şu gösterdiğim yatakodasını alırım ondan snra da kocam beni kovar. snra da artık ne bilem bakarız başımızın çaresine...
nedir bu erkeklerden çektiğimiz ya:84::84::84:
niye bizi anlamıyorlar:84::84::84::84:
iyi yapmışın bende mi paris cezası koycam
bide bugün sinirlendi öğle arası tartıştık çocuk mocuk istemiyom diyobana
zorla kaşınıyo heee delüü
bende çok meraklıdım sana çocuk doğurmaya deseydin
ne zannediyosalar kendilerini
delüü ya
nan hemen bi tartışmada bu herifler niye böle çocuk istemiyo mesela bizim şuan öle bi düşüncemiz yok ama tartışınca çocuk konusu giriyo araya ikimizde yok yok kalsın şimdilik bebek diyoruz halbuki zaten öle bi düşünce yokki
cyda gel kı kocan kovarsa beklerim yani,. snra ben de netten şu gösterdiğim yatakodasını alırım ondan snra da kocam beni kovar. snra da artık ne bilem bakarız başımızın çaresine...
aman ne biliyim valla. bilmiyomkii. kafasında ne var çok merak ediyom. ne reye kadar erteleyebilirsem kardır diyo heralde.bilge bahane uyduruyo işte. unutmasına imkan yok yani..
oh ne ala . o isteyince olacak . istemeyince olmayaca. sebep kardeşi tabak fırlattı diye. hay yarabbim. bunlar kendilerini dünyanın merkezinde görüyolar.nedir bu erkeklerden çektiğimiz ya:84::84::84:
delüü ya
borç bitincede ben almyayım diyom. inşallah dayanabilirim.canım benim ya çok haklısın kızıp üzülmekte canım bence o unutmuyo canım işine öyle geliyo sanırsam
hiç unuturmu ama işte
bence hiç gitme parise falan konuşmada mobilyaları aldırıncaya kadar konuşma ilgilenme onunla canım baktın hala umrunda deil maaşın var git ne beğeniyosan kendi kafana göre al canım oda baksın öle
evet canım.anlat bebemm..evet kızlar bugün stres atma günü
ay bu da çok sinir bi durum gerçekten..ben önce de dedim bilgecim biz kocalar için herşeyi erteliyoruz ama onlar bizim için bişyeleri ertelemeyi düşünmüyolar.. dediğin gibi eşya önemli değil önemli olan değerli olduğumuzu hissetmek, memnun edilmek..
nan bu da başına dert arıyo..seninki gizli gizli mi laf sokuyo kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?