KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Agir bir hasta hastahanede.Tüm ailesi bekleme odasinda doktorlardan haber bekliyor.Yorgun ve umutsuz bakisli bir doktor çikiyor:
-Tek yasam sansi var oda beyin nakli.Böyle bir ameliyati ilk olarak deneyecegiz.Tabi masraflar hastanin ailesine ait diyor.Aile, saskin, yorgun, çaresiz.Aralarindan biri:
-Peki ama fiat nedir? diyor.Cerrah:
-Değişir diyor.5000 Euro erkek beyni kullanirsak,200 euro kadin beyni kullanirsak.Uzun bir sessizlik çöker.Beyler gülmemeye çalisirlar.Hanimlarla gözgöze gelmekten kaçarlar.Ama aralarindan biri merakini yenemez ve:
-Peki doktor bu fiat farkinin nedeni nedir? diye sorar.Cerrah gülümser:
-Eh tabi ayni arabalar gibi.Kadin beyinleri ucuz oluyorr akillarini çok kullandiklari için.Kullanilmis akil,kullanilmis beyin.Erkek beyni hiç kullanilmamis sifir km araba gibi pahali oluyor.
bundan sonrasında da gülme sırası kadınlara geçiyor

biraz gülelim didim

ya galiba bi köşede hep ayrılık fikri var. olaki tarışmalar büyürse ayrılırz belki. en azındabn çocuk olmasın .

ben çok konuşuyom bu ayrılık lafını istemiyom ama her seferinde dile getiriyom offff offffff
bi sigara yokmu bacılar

çatlasınlar

erkeklerin beyni donlarında gelişiyo bilm,iyo musunuz
kız bacım donunda hitap ediyoz . ama yok işte.

şu sigara içen smile olsaydı:97::97::97:
bende çok getirirdim ayrılık lafını ağzıma şimdi söylemiyorum:97::97:

[

nan bu da başına dert arıyo.. seninki gizli gizli mi laf sokuyo kı [/QUOTE]
yok sokmuyo ama beni sinir ediyo sarmak istiyom ama yüzzüme karşı çok iyi iyimiş gibi davraıyo eşimin yanında bende birden saramıyom öyle olunca
sen önce kendine sağlam bi yer ayarla bacım . hem kızı çağırıyon hem kendini kovduruyonnn
hadi sana güvenip gelse
bana gelirler kıı
çıkın çıkın gelin bacım çıkın çıkın gelin

heralde ondan sanırım çünkü özellikle tartışma anında konuşuluyo bu tür konular..
bitanede baa virin cigara:86:

[

nan bu da başına dert arıyo.. seninki gizli gizli mi laf sokuyo kı
yok sokmuyo ama beni sinir ediyo sarmak istiyom ama yüzzüme karşı çok iyi iyimiş gibi davraıyo eşimin yanında bende birden saramıyom öyle olunca

bana gelirler kıı
çıkın çıkın gelin bacım çıkın çıkın gelin[/QUOTE]

kız di,lo sizin evlerinden birine oturruk gayri ni idek di mi cyda.

siz de ayrı bi alemsiniz yapoo

tey tey teyyyyyy

evet.. sena olaya çok bilimsel yaklaştı teprik ediyorum

[

bana gelirler kıı

he kız evin birini bize verin. mor çatı yapak

heralde ondan sanırım çünkü özellikle tartışma anında konuşuluyo bu tür konular..

allah seni ne etmeye. kızım mıçan yarıya diyorlar ya. öyle yapcan adamların azına mıçcan ille kıymetli olmak için.
güzellikten anlamıyo bunlar
yok anam o kadarını yapamam . kendime olan saygımı yitiremem

lan canım cigara çekti he içmiyodum uzun süredir unuttuğumdan yani. zaten bağımlı da değilim 3 aydır ağzıma sürmedim ama her an içebülürüm yanııııııııı.. gerçi içsem de içmesem de bağımlı değilim o yönden şanslıyım...
biz de genelde tartışmadığımız zamanlarda konuşuyoz yok ayrılsak kız bende kalır diyo. oldu canım ben bakıyom sen alcan ölemi diyom ...
çocuk olsa da çocuk kimde kalcak diye tartışıyonuzzz.

len ziyaretçi zabahtan beri ordasınn gözümden kaçtı sanma
ne dinliyon la ne kulak misafiri oluyon:88::88::88::88:

[

bana gelirler kıı

he oldu bi de senin de kocan kovarmış
kız di,lo sizin evlerinden birine oturruk gayri ni idek di mi cyda.

he bak o olarr

iki ucuda b.klu değnek desene

nan bana bak ne sigrası yakarım nan burayı zati 3 ay oldu ben de bırakalı canımı çektirtmeyin

kız di,lo sizin evlerinden birine oturruk gayri ni idek di mi cyda.[/QUOTE]

taam bacım siz gelin ben korurum siziekmek yemek verim

bizde konuşuyoz. önce ban averiyo. sonra yok sen bakaman diyo. sen özgürsün çocukları ihmal eden diyoo. saff yaaa

len ziyaretçi zabahtan beri ordasınn gözümden kaçtı sanma
ne dinliyon la ne kulak misafiri oluyon:88::88::88::88:
hazal burdamıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…