KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

cooook kötüsünüz sizin kadar cok girmiyorum diye hemncek unutmusunuz beni hani ben nerdeyim bu fotoda
Allah im cildiricemmm bagirmak cagirmak istiyorum :84::84:​

ya geçen gün kaynanamlardayız eşimle beraber.. neyse hep beraber oturuyoruz falan. tabii laf yine bizim evden açıldı işte. kaynanam dedi ki ' artık ev aldınız kredi ödeyeceksiniz, masraflarınızı ona göre ayarlayın. artık öyle her gördüğünüz başörtüyü, pardesüyü almayacaksınız''

bak şimdi lafa bak gel de dellenme. tamam masraflarınıza dikkat edin diyebilir ama lafa bakar mısnız her gördüğünüz pardesüsü almayacaksınız yani burda lafı direk bana sokuşturuyo. sanki ben hergün kendime kıyafet alıyorum. kocam evleneli beri 3 tane laptop aldı, fotoğraf makinemiz vardı bizimki iyisi olsun dedi başka aldı, şimdi de gitti televizyonu değiştirdi. onalrı duyunca kaynanam oğlum güle güle kullan diyo bana gelince masrafları kısın. ya var ya nasıl deli oldum anlatamam eve gelince kocama dedim ki annen niye böyle böyle söyledi.. aa öyle mi dedi ben duymadım dedi. tabi duymazsın annen söyledi ya kesin ben yanlış anlamışımdır tabi dedim

dün de kahvaltıya gittim kaynanama, biz 5 milyar fazla kredi çekicez tapu masraflrı var, bide duşakabin banyo dolabı için falan. kaynanam dün diyo ki o 5 milyarı çekmeyin. anne dedim tapu parasını masrafları neyle karşılıcaz peki ben de istemiyorum ama napaım dedim. kenara para koyun diyo yaa şurda taşınmamıza kalmış 1.5 -2 ay ben 2 ayda 5 milyar para koycakmışım kenara mantığa bakın

yani hiç düşünmüyo benim oğlum 27 yaşında ev sahibi oluyo gelin israfçı olsa bunca şeyi yapamazlar diye bi de bana masraf yapma diyor yaa var ya patlıcam bigün o olcak :84: :95:

Son düzenleme:

sena şehnaz sizde resim çekiyodunuz o sıra bacım biriniz resim çekiyo biriniz flaşı tutuyo napem bukar kız varmış yaa

başörtüyle pardesuyla masraflar azalıyomuymuş
zaten oğulları hep 4*4 lüktür gelinlerde var ne varsa

evet sizi aseriyorum napcaz simcik :26:

kaynana işte adı üstünde karışmasa olmıcak
sadece senin aldıklarını söylemesi ayıp gerçekten ya çok sinir bozucu
erkeklerde işlerine gelmeyen şeyleri duymazlar zaten
kendi çocukları yapınca alınca bişey yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…