KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

el anası işte bacım. demekki sen aldıkça çatlıyo kadın

valla kocan dicekti zaten benim karım aşlmıyo diyecekti.yoksa nasıl alcaz ev dicekti
ben kocama diyorum ki eşşek gibi bakacan bize diyorum madem çalıştırmıyosun beni her istediğimi alcan diyorum..
dün yine çıktım kıyafet aldım kendime. ağzını açıp bişey diyemez. anca güle güle kullan dedi

Son düzenleyen: Moderatör:

bende öyle yapıyom artık. kıyafete karışamaz oldu şükür.

evet ohh sen al o öyle dedikçe
aslında böyle böyle çatlatçan

ceyda mı len hatlar karıştı alü alü sesim gelüyü mü

la dilo az kullanılmış donlarından da verirsin gayrı ni idek. madem sahap çıkıyon bize....

ay sena yaaa la geberdim
sizi seviyorum nen cok datlusunuz​
biz de seni seviyoruz bidenem

nan dilooo naptın nen kızım ben sana demedim mi benim tüğün fotolarımı heryerde gösterme sonra millet sıraya diziliyo fotoğrafçıda ben de bu pozu istiyom diyee
anlat bacımmm

hoşgeldin canımm

anan bana bak. benim düğünüme gelmişsinzi

bilge ne iş senin ağzın kulaklarına değiyo bacım

la sena bu ne hal bacımm senin herüf seni bu zamana kadar boşaması lazımdı

kızlar eşim geldi küçük pc ye geçtim şehnazıma güzel bi resim bulunda koyuverin herif beni şimdide bankaya yolluyo birazdan gelirim canlarım

başörtüyle pardesuyla masraflar azalıyomuymuş
zaten oğulları hep 4*4 lüktür gelinlerde var ne varsa

evet bacım sorma ben kıyafet almayınca biz zengin olcaz

valla ya o kadar sinir oluyorum ki. ben dedim geçende zaten anne dedim oğluna da söyle o da kıssın masrafları azcık. ben çnce sağlığım için sonra da masraf oluyo diye sigaraı bıraktım karı bana bi demedi ya aferin kızım iyi yaptın diye. oğlu içiyor yaa bana derse masraftan kurtuldun diye ona da demesi lazım.

valla öyle herhall anlamadım gitti benle ne deerdi varsa artık rahat batıyo

iyi yapıyon kız
ceydacigim kiskaniyo seni belli .oglu alinca iyi sen alinca kötü uyuz kaynanalar ne olcak

valla sorma şehnazcım, laflar hep bana yaaa bi kere de oğluna desene oğlum şunu bunu alma falan yokkk.. o alınca güle güle kullan oluyo ben alınca israff
Eki Görüntüle 160590 alttaki resim önceki halim. üstteki snraki halim amelyattan snra
Eki Görüntüle 160591

wuuu beybi

hangi toktur bu bacım yaa biz de gidek

kız kesin senin herüfü kıskanan bi toktur yapmış bu ameliyatıı. ne hale gelmişsinnnnnnn

la bilge alttaki eski haliymiş, üstteki yeni hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…