KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

boşver ceydoşum ona inat al sende
hepsi aynı işte oğlanlarını korurlar gelinlerin yanında durmazlar

sonrada derler

gelinn beni sevmiyooo

böyle olursa .... severiz

o zamna kocası yapmıştırrr

boşver ceydoşum ona inat al sende
hepsi aynı işte oğlanlarını korurlar gelinlerin yanında durmazlar

sonrada derler

gelinn beni sevmiyooo

böyle olursa .... severiz

nihanım ben onu sevmeyi artık geçtim gerçekten daha zaten ne yapsa boş benim için. sevgi göstermelik olmaz benim iyiliğim için ufacık bişey yapsaydı ben onu baş tacı yapardım şimdi de bana diyo ki beni öz annen gibi gör boynuma sarıl öp falan... yok yaaaaa

ben daha nişanlıyken o beni elinin tersiyle itti. kiracısınız 2 tane çekyat alırım oturursunuz dedi.. sanki beni sokaktan alıyo dengesiz kendi evinde koltuk takımalrı herbişeyi var beni 2 çekyatla oturtcaktı utanmadan ahh nihan çok doluyum var ya anlatamam valla sinirlerim bozuldu hee. kadın ne eşya alırken geldi ne ev baakrken geldi. düğünde misafir gibi geldi mıçını kaldırıp bişey yapmadı. sonra da ben oğlumu evlendirdim diye millete hava attı.
şimdi de bana kalkıp kaynanalık yapmaya uğraşıyo

slm kızlar nasılsınız acık solulanırken slm verim dedim

hoşgeldin canımcım.. valla ne edek bi ağlıyoz bi gülüyoz..
valla hinan tam salo sümüklü bebelere benziyon..
lan daha yeni kahkaha attım resme yine bakınca geberdim ya kız da gülüyo benim resmi gösterip
o da ayrı delü

la sena senin kız demiştir annem kafayı yedi ben kendüme cici anne bulam

kızım varya iş kocanda bitiyo. kestirip atcak elini eteğini çekcek tamam annemsin ok dicek laf ettirmicek.
valla beim kocam beni asla ezdirmez. anasına da lafını söyler. kaynanaların çoğu öyledir senin anlattığın gibi. kendileri kaç yaşıan gelmiş mal mülk peşindeler hala ne yapcaklarsa artık. ama bize gelince gençler alsa da olur almasa da. oldu canım sen ne etcen malı mülkü asıl. kaç yaşına gelmişsin. kaynanamın 3-4 evi var arsaları var herbihalktı var. yolda görsen parea veririsin dilenci gibi. ama biz almayalım etmeyelim. geçen bana araba aldı kocam neden aldınız diyo. ben de araba bana lazım asıl kocama lazım değil dedim. kocam da aldım işte hediye olarak karıma dedi. apışıp kaldı.
fırsat vermiyecek kocan kızım onu diyim sana

sinir bozucu ama bakıyorumda bu insanlar hemen hemen aynı
farkındaysanız hepimiz ayrı çekmişiz eşimizin ailelerinden
neden güzel varken kötüye giderler anlamıyorum
daha ilk günden gelinin hevesini niye kırıyorsun sen
sen de gelin oldun halbuki bi zamanlar

lafa gelince gelin kötülenir
oysa herkez yapması gerekeni yapsa ne güzel olurdu

valla ceydoşum sevmemek te haklısın insan bir kere soğuyunca bidaha ısınamıyor
en başta soğutmasalar halbuki:97:

canim yazdiklarini okurken yasadiklarim bir bir gözümün önünden film seridi gibi gecti .c+nkü ayni seyleri belkide daha fazlasini yasadim ama yapacak bisey yok bunlar böyle iste akilanmazlar hep kendileri iyi bilirler herseyi ama bi annelik yapmazlar .güleryüz tatli söz demezler hep senden beklerler bundan sonra bende kestim baglarimi isterse eskisi gibi küselim umrumda degil .benim karnimdakine sevinmeyen insanal benim isim olmaz .ay ben nie yazdysam bunlari simdi

hazalll niye konuşmuyon bacım

kiz sipam kucagimda anca gecmisi okuyordum.
bu arada alonti yapamadim resimler muthis ya cok guldum valla.

evet cnm herkes haddini bilse kimse kimseye karismadan yasasa sorun olmicak ama illa kariscaklar. oglullari ile evliyiz ya sanki tapulu mallariyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…