- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.181
kızlar eşim geldi küçük pc ye geçtim şehnazıma güzel bi resim bulunda koyuverin herif beni şimdide bankaya yolluyo birazdan gelirim canlarım
aha bu şehnazla benEki Görüntüle 160592
Eki Görüntüle 160593
baba:bilge
anne:dilo
babanın kucağındaki bebe:yapo
ananın kucağındaki bebe de:niho
çabcık gel bacım bekliyok
aha koptummmne kadan fotojeniksiniz kızzz
bi de o kıyafetler ahhh hele saçlarrbeni benden aldı bana getirdi
Eki Görüntüle 160593
o zamna kocası yapmıştırrrevet bacım sorma ben kıyafet almayınca biz zengin olcaz
valla ya o kadar sinir oluyorum ki. ben dedim geçende zaten anne dedim oğluna da söyle o da kıssın masrafları azcık. ben çnce sağlığım için sonra da masraf oluyo diye sigaraı bıraktım karı bana bi demedi ya aferin kızım iyi yaptın diye. oğlu içiyor yaa bana derse masraftan kurtuldun diye ona da demesi lazım.
valla öyle herhall anlamadım gitti benle ne deerdi varsa artık rahat batıyo
iyi yapıyon kız
valla sorma şehnazcım, laflar hep bana yaaa bi kere de oğluna desene oğlum şunu bunu alma falan yokkk.. o alınca güle güle kullan oluyo ben alınca israff
wuuu beybi
hangi toktur bu bacım yaa biz de gidek
la bilge alttaki eski haliymiş, üstteki yeni hali
Eki Görüntüle 160593
o zamna kocası yapmıştırrr
nihonun ağza hele
Eki Görüntüle 160593
delü ya
boşver ceydoşum ona inat al sende
hepsi aynı işte oğlanlarını korurlar gelinlerin yanında durmazlar
sonrada derler
gelinn beni sevmiyooo
böyle olursa .... severiz
slm kızlar nasılsınız acık solulanırken slm verim dedim
valla hinan tam salo sümüklü bebelere benziyon..
lan daha yeni kahkaha attım resme yine bakınca geberdim ya kız da gülüyo benim resmi gösterip
o da ayrı delü
nihanım ben onu sevmeyi artık geçtim gerçekten daha zaten ne yapsa boş benim için. sevgi göstermelik olmaz benim iyiliğim için ufacık bişey yapsaydı ben onu baş tacı yapardım şimdi de bana diyo ki beni öz annen gibi gör boynuma sarıl öp falan... yok yaaaaa
ben daha nişanlıyken o beni elinin tersiyle itti. kiracısınız 2 tane çekyat alırım oturursunuz dedi.. sanki beni sokaktan alıyo dengesizkendi evinde koltuk takımalrı herbişeyi var beni 2 çekyatla oturtcaktı utanmadan ahh nihan çok doluyum var ya anlatamam valla sinirlerim bozuldu hee. kadın ne eşya alırken geldi ne ev baakrken geldi. düğünde misafir gibi geldi mıçını kaldırıp bişey yapmadı. sonra da ben oğlumu evlendirdim diye millete hava attı.
şimdi de bana kalkıp kaynanalık yapmaya uğraşıyo
hoşgeldin canımcım.. valla ne edek bi ağlıyoz bi gülüyoz..
la sena senin kız demiştir annem kafayı yedi ben kendüme cici anne bulam
nihanım ben onu sevmeyi artık geçtim gerçekten daha zaten ne yapsa boş benim için. sevgi göstermelik olmaz benim iyiliğim için ufacık bişey yapsaydı ben onu baş tacı yapardım şimdi de bana diyo ki beni öz annen gibi gör boynuma sarıl öp falan... yok yaaaaa
ben daha nişanlıyken o beni elinin tersiyle itti. kiracısınız 2 tane çekyat alırım oturursunuz dedi.. sanki beni sokaktan alıyo dengesizkendi evinde koltuk takımalrı herbişeyi var beni 2 çekyatla oturtcaktı utanmadan ahh nihan çok doluyum var ya anlatamam valla sinirlerim bozuldu hee. kadın ne eşya alırken geldi ne ev baakrken geldi. düğünde misafir gibi geldi mıçını kaldırıp bişey yapmadı. sonra da ben oğlumu evlendirdim diye millete hava attı.
hazalll niye konuşmuyon bacım
sinir bozucu ama bakıyorumda bu insanlar hemen hemen aynı
farkındaysanız hepimiz ayrı çekmişiz eşimizin ailelerinden
neden güzel varken kötüye giderler anlamıyorum
daha ilk günden gelinin hevesini niye kırıyorsun sen
sen de gelin oldun halbuki bi zamanlar
lafa gelince gelin kötülenir
oysa herkez yapması gerekeni yapsa ne güzel olurdu
valla ceydoşum sevmemek te haklısın insan bir kere soğuyunca bidaha ısınamıyor
en başta soğutmasalar halbuki:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?